Timbaland - Morning After Dark (Johnboy Remix)

Johnboy | 16.11.2009 | Pop
3:58

Uusi remix uunista ulos!

Vihdoinkin jotain tuoretta siis täältäkin päästä. Paljon on tapahtunut taas välillä ja paljon tulee tapahtumaan jatkossa, toivottavasti jopa lähitulevaisuudessa. Mutta tässä maistiaista. :)

Palaute on suotavaa ellei jopa pakollista.

remix / mix / masterix: Johnboy

10.00   687 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Free-Soul 10.03.2011
Hyvin ammattitaitoista, kuten pojat edellä ovatkin jo hehkuttaneet. Todella hyvää työtä! Loistavaa tulevaisuutta lupailee tällainen. Pidän peukkuja Johnboylle! :)
0   +1 +2
 
10
dip flirt 16.11.2009
No niin! Erittäin rapsakkaat soundit, erityisesti narina-basso. Pro pro to the end!
0   +1 +2
 
10
LILQuest 16.11.2009
No huhhuh.
Saundit on kyllä niin kirkkaat, että oikeen häikäsee. Aika loistavaa matskuu.
Remiksausten teko ei oo ihan mitään helppoo homma, varsinkin kun kyseessä on puhtaasti melodisista vokaaleista. Räppiin nyt saa aina sovitettua mitä melodiaa tahansa, mut laulun kanssa täytyy tietää kyllä mitä tekee.

Onhan tässä tosin vähän mukailtu sen alkuperäisen biisiin kikkoja (tottakai kun vokaalit asettaa oman rajansa), mutta kyllä mä näkisin, että tää saundaa jollain tavalla paremmalta. Alkuperänen biisi on mun mielestä jotenki liian tukossa kaikkee matskuu, rumpuja, arpeggioita jne.. Tässä rummut on aika paljonkin yksinkertasemmat ja mun mielestä tää toimii paremmin tälläsillä rummuilla. Muutenkin jotenki paljon kliinimpi kokonaisuus.
Ei muuta, ihan sairaan hienon kuulosta musaa.
Jep!!
0   +1 +2
 
10
Kfied 16.11.2009
Woayeaaah!!! Minkälaista palautetta tästä muka voi antaa kuin, että tätä tullaan pumppailemaan sekä morning before, että morning after! Vidyn mainio!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat