Telephone (local) - Telephone (international)

JKM Electrocutes | 12.04.2013 | Electro
3:43

Omistettu mustille ja mansikoille.

8.67   1320 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

teodikea 06.02.2014
Futurismi on varmaankin se päätekijä, jossa kuljetaan kasarivaatteissa. Hirveet puhtaat ja terävät soundit. Jaksot lomittautuvat täysin keskenään. Hitto kun on kielenpäässä tää melodia, mutta en millään keksi mistä se on peräisin. Toisin sanoen tää on laadukasta kasaria, jota en tunnista mistään elokuvasta. Jeesus jos olisit ollut aikaasi edellä ja saanut levitettyä tätä elokuvabisnekseen. Ns. kaikki nerot eivät ole aikaansa edellä, vaan odottavat tilaisuuttaan - ehkäpä ikuisesti =D Toki käyttämäsi softa olisi ollut tuolloin nasan kamaa =D
0   +1 +2
 
9
accent 25.07.2013
Oi tiukka bassolinja, introssa tosi hyvä mutta sitten se hukkuu johonkin. Mulle toimii aina tuollaiset oldschoolhenkiset synasaundit mitä melodioista löytyy. Biisi on sellaista hekumafiilistelyä loppua lähestyessä että huhhuh. Jännän orgaanista elektroniseksi musiikiksi, vähän taikinan kommenttia komppailen. Elävän tuntuista ja tunteella tehtyä musiikkia.
0   +1 +2
 
8
taikina 25.05.2013
tosi massiiviset soundit. tulee mielee joku popkultturi-intiaani-juusto-animaatio ja madventures. hieman ehkä geneeristä mut sei haittaa koska jutut kuitenkin on tosi toimivia ja kuulostaa miltä pitää. kuulostaa tosi luomulta elektroniseks, joka on sekä hyvä että huono asia mutta tähän biisiin ei nyt sillai sopiskaan kovin mekaaniset soundit.
+2   +1 +2
 
Haava 12.04.2013
Kiva intro. Sitten loppu olikin vähän sellasta perus pimpelipompelia. Ei silleen huonoa sellaista, mutta ei erityisesti kolahtanutkaan. Outron toutus oli myös kiva.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta