Torment (Original mix)

Jason Green | 30.10.2010 | Trance
3:54

Vähän hardimpaa välillä. Hope you like it!

7.67   848 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Xns 03.12.2011
Todella mielenkiintonen biisi... ainut mikä mun mielestä pilaa tän biisin siltä että en lataa tätä koneelle ja popita useemmin on se että tästä tulee mieleen darude/js16 (nehä o vähä ku sama asia [ainakin mulle]), kun tossa alussa tuli joku typerä sample mut sitten esim 40% jälkeen biisin onkin tosi mielenkiintosta kuunneltavaa kunnes taas tulee typerä dallas superstars rumpupaukutus ja perään breakbeat looppi joka on kaiken lisäks liian kovalla kun ei edes sovi tuohon vaan pilaa hienon perus idean ja teeman mikä völjyy epämääräsen kauniisti niinku liianit metsässä. eli sanoisin että pienellä viilauksella 10/10 mikseri biisiks... ja se pieni viilaus ois noi mitä kritisoin tossa "poissa" ja rumpuja tuoda hardimmasta vähän kevyempään. Ja vähän miksausta tsekata läpitte... vois olla tosi kova biisi... varsinkin jos tunnet jonkun tytön joka osaa laulaa kauniisti ja lausua englantia. Uhkeaa jälkeä tulis.
0   +1 +2
 
8
Rostskur 21.08.2011
Tämän kappaleen melodiassa on tiettyä itäeurooppalaista melankoliaa ja haikeutta. Tykkäsin erityisesti rauhallisempien kohtien fiilistelyistä - voisi jopa sanoa sooloista. Pituutta ei ollut yhtään liikaa, kompakti paketti.
0   +1 +2
 
7
ShobE 08.05.2011
Ihan hyvin tehty biisi, mut mun mielestä noi melodiat ei oikeen sovi kappaleeseen vaikka nekin on kyl hyvin tehty. Jotkut kohat toimii kyl hyvin, mut rakenne tuntuu sekavalta....tai sit se on vaa tää mun olotila mikä on sekava :D Teknisesti hienosti tehty biisi kyl mut ei ihan muuten uponnu muhun.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta