Static Days

5:43

Kitaraa, pianoa, äänimaisemaa ja häiriöääniä.

8.75   2191 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
needled2107 16.08.2013
Aivan loistava! Itse en normaalisti tälläistä paljoa kuuntele, mutta oho! Loistavaa
0   +1 +2
 
10
Nomutta, eipä ole ihme tämä viikonbiisi valinta, tämähän potkii, sätkii, muttei räpistele turhia.

Hyvä kokonaisuus, jossa on paketissa kaikki tarvittava, osaaminen, mielikuvitus ja musiikin riemu. Moninainen äänimaailma herättää paljonkin ajatuksia, hyvä näin. Olet onnistunut todella hienosti tämän kappaleesi tekemisessä. Piristävä biisi!
0   +1 +2
 
8
Arhebeatz 10.05.2011
Onnittelut biisivalinnasta!

Meikäläisen kaltaselle avantgardenevarille tää kyllä toimi kivasti. Se vähä mitä oon Aphex Twiniä tuli ensimmäisen mieleen. Omaan korvaan hauska kontrasti toi glitchaavat rummut + kivat synamatot. En valita.
0   +1 +2
 
DJ Smash 05.05.2011
Hei, onnea biisivalinnasta :)
0   +1 +2
 
GxBx 04.05.2011
jopas! onnittelut biisivalinnasta!
Ei tää kyllä ihan glitchin kriteereitä miusta täytä. huikeat yksi timestretch kitkututs? ehkä miskeriin pitäs lisätä uus genre, pop-glitch? anyone? Mut emmie tiiä, ehkä mie oon puristi. Kyllä tätä silti kuunteli. Rummut varsinkin olivat varsin maukkaita ja melodiat varsinkin myös varsinkin. Tai se yksi mikä tässä nyt oli. Ilmeisen jumittelevaa maisemaa tässä oli varmaan haettu, ihan noin nimestä päätellen. Kyllä silti vähän odotin että johonkin suuntaan olis kehitytty, ees pikkisen :( nyt tää jää kauniiks pätkäks jonka soittaa kyllä mieluusti pari kertaa loopilla, mutta taitaa jäädä sen jälkeen unholaan...
0   +1 +2
 
7
Fitz 03.05.2011
Onnea viikon biisi -valinnasta!

Kuten oon ennenki tainnu sanoa johonkin biisiin sulle, niin mua harmittaa kamalasti miten sä liikut sellasella tietynlaisella turvallisuusalueella näiden kanssa jatkuvasti. Tekninen toteutus on sinänsä moitteetonta, nättejä melodioita ja sinänsä ansiokasta rakentelua, mutta se sielu ja särmikkyys puuttuu omaa korvaan täysin. Kaikessa glitchailussaan tosi turvallisen ja sellasen... yllätyksettömän kuuloista. Vaikka kappaleen tarkoitus tuskin on edetä mihinkään, ei minusta junnauksen syvintä olemustakaan tässä ole saavutettu, joten jää hieman taustalle. Ei onnistu vaivuttamaan transsiin, mutta ei oikein häiritse liikkumattomuudellaankin.

Kauhean siistittyä vaan. Sellanen rohkeampi ote, rajummin rajoja tyrkkivä tatsi saundipoliittisesti tekisi tälle höpöä. Ja sinänsä viiteen minuuttin näillä rahkeilla ois kantsinu jotain 2-kiertoakin kehitellä ton ainoan kaveriks.

Nättiä, mutta muovista.
+1   +1 +2