Tuuletar

Ikuinen projekti | 23.05.2008 | Dance
6:20

Fruityloopsilla tekemäni musiikkikappale.
Tuuletar tarkoittaa naispuolista tuulta hallitsevaa luonnonhenkeä tai tuulen personoitumaa. Tuulettaria on hyvin erilaisia. Tuuletar saattaa olla yksittäinen tuulenpuuska, vihuri tai tuulispää, tai tietynlainen jatkuva tuuli. Tuuletar voi myös olla tuulen jumala, jolta pyytämällä saa suotuisaa ilmaa.

9.50   308 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SweetSleep 24.05.2008
jotenkin liiankin tutunkuulonen jostain toisesta biisistä.
0   +1 +2
 
Drako 23.05.2008
On tämä maailma niin raadollinen. Ei auta edes raha, mainostaminen, jotta saa tuotantoaan kuuluville. Ehkäpä muiden teosten kommentoimisesta se lähtee? Vai meneekö se sitten vastavuoroiseksi nuoleskeluksi? Niinkö? Mitä me oikeastaan edes haluamme? Kommentin? Vai rehellistä palautetta? Mutta emmehän me ota vastaan rehellistä palautetta, helvetti soikoon, rehellinen palaute on todellisuutta. Helvettiin todellisuus. Mikseri ei ole mikään mittari meidän henkisistä kyvyistä.

Jostain syystä halusin sanoa tämän. Enkä edes kuunnellut kappaletta. Tai vähäsen! Mutta ei iskenyt. Mutta tarvitseeko sen? Ehkä tyydyt vain tähän kommenttiin?
0   +1 +2
 
Aurisgale 23.05.2008
Mitä tässä yhden kuuntelun jälkeen jäi mieleen, niin sointukuviot tuntuvat oikein toimivilta. Tosin delayn ja reverbin käytöstä en voi sanoa oikein samaa... biisi tuntuu soivan jossain kaikuisessa hallissa, jossa on vaikea saada tolkkua elementeistä. Basari on myös liian kaijutettu ja kumiseva... kuivana toimisi paremmin. Basari toistaa myös liikaa jatkuvalla loopilla *tum tum tu-tu-tum* itseään.

Vähän kontrolloimattoman oloinen biisi, josta kuitenkin erottaa hienoja elementtejä. Myöhemmin tuleva särö-soundi on toimiva lisä. Taustan huilumainen kaijutus on tosin toimivan... harmi että se kulutetaan melko nopeasti loppuun, kun se tuntuu olevan tämän biisin vahvimpia koukkuja...

Idealtaan kyllä todella hieno teos... kaipaisin vain tähän lisää elementtejä ja muuta vaihtelua. Toimii, mutta pidemmän päälle ei.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat