Blood On My Hands Won't Wash Away

Hypnotic | 03.11.2011 | Melodic Death
4:55

Muutaman hetken päästä ilmestyvän "Disgrace Within" Cd/Dvd lärpäkkeen avausraita.

Säv: Lauri Nygren
San: Jere Orre
Sov: Hypnotic

Tsekkaa myös live veto kyseisestä biisistä täältä!

9.20   1330 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
maggotworld 15.11.2012
Tääki tosi hyvä biisi!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Hate Halon 05.01.2012
Tosi kovaa soitantaa.. Missä basso? laulu liian diskanttinen korvaani. Diggasin siitä väliosan rytmiikasta saakelisti.
0   +1 +2
 
Erityiskiitokset tuosta erikoisemmasta breakdown-osuudesta, vai mikähän lie tuo nyt sitten oli ;D Tarkkaa soittoa ja mieleenpainuvat leadit myös!
0   +1 +2
 
GnG 21.11.2011
pojat perkele noussu mikseris huippujen joukkoo :P
0   +1 +2
 
9
blocko 04.11.2011
Soundipuoli on hemmetin tiukkaa; kitarat hyvin selkeällä soundilla soitettu sisään, säröt toimii joka kohdassa melko monipuolisesti. Moitittavaa ei löydy tältä sektorilta. Bassoa vois tuoda vähän enemmän esille, kun ei meinaa Niken työnjälki kuulua ilman huomattavaa lisäystä äänentoistoni bassosäädöissä. Makuasiahan tuokin kyllä on, että miten pinnalla basso on, varsinkin näin metallimusiikin parissa.
Rumpusoundit toimii, jokainen rumpu kuuluu selkeästi omana itsenään, tompat ehkä vähän hiljasella. Mukavasti virvelin metalli viheltää vahvan napsauksen perään, basari on hiton hyvänkuuloinen, volaa kaipaa ehkä yhden desibelin verran. Ilman hifistelijänhattua, totean rumpusoundit erittäin toimiviksi.
Yhtyeen vokaaleissa on tapahtunut miehistömuutos, Laurin performanssissa on helvetisti aggressiota ja puhtia; joskin soundipuolella valitettavasti kuulostaa siltä että mikki on ollut toisella puolella nauhoitustilaa, joka puolestaan saa frontmanin verbaalisen annin vaikuttamaan huolimattomalta. Miehen esikoistallenteena vokaalityöskentely on ehdottomasti hyvää työtä, näin se lähtee!

Itse performanssiosuus on aivan erinomaisen tarkkaa työtä. Ainoa kohta, josta voisi joku ammatimaisempi hifistelijähippi olla eri mieltä, on kappaleen väkevä slowdown&up-to-beat mättörynkytys. Itselleni täydellinen suoritus ei tosin ole niin tärkeää, ainakaan kuulijana.

Numeroina jos käskisivät arvostelemaan tämän teoksen tulevalta kiekolta, I'd say it's a solid niner! Heti pojat infot tiskiin kun lättyä saa ostaa!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta