The Chronic Hatred (demo)

Heria | 03.04.2010 | Avant-Garde
5:27

Uudenlaista ulostetta nyt taas tarjolla yli 2 vuoden jälkeen! Kappale tuotti nimensä mukaisesti suurta vihaa äänitysprosessissa, joten aggressiivisuutta kappaleesta pitäisi löytyä jo tämän pohjalta. Raaka demoversio tulevalta levyltä.

8.57   661 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jusuf Julma 30.11.2010
Ulostuksen tulos oli demoa ulos. Kyllä biisistä löytyy kohdat joissa vannoutunut niskanraiskaaja itsensä pariksi päiväksi vammauttaa. Vitut saudeista varsinkin kun se on jo tuolla historiassa mainittu paranevan kunnon äänitysten myötä eivätkä ne nytkään mitenkään kelvottomat ole. Tuplabasarimättöä kunnon sahauksilla on se juttu ja tässä se juttu on juurikin hyvin. Lyriikoista en itselleni tyypilliseen tapaan ymmärrä sanaakaan ainakaan vielä viidellä ensimmäisellä kuuntelukerralla, ehkä jonain päivänä sitten niistä tolkkua. Ilmoittele kun saatte finaaliversiota ulos, tsekkaan mielelläni miten tätä vielä muokkaatte. -JJ
0   +1 +2
 
9
K.Tormentor 05.08.2010
Biisi tuo tunnelmaa 90-luvun blackmetallista hyvinkin paljon. Tässä on tehty hyvin sellainen asia, että ei ole turhaa lähdetty pelleilemään liian monimutkaisia melodialinjoja tai sointukuvioita, koska aika harvoin ne tämän tyyppiseen musiikkiin istuukaan. Tuo avantgarde on itsessään aika tyhjä taulu kuvaamaan varsinaisesti biisiä, koska periaatteessa sillä voi tarkoittaa ihan mitä vaan. Mutta se nyt on ihan sivuseikka, teette niinkun tykkäätte. Tässä on aitoa tunnelmaa ja laulu todella kuulostaa pedon äänelle. Siitä ehdottomasti lisäpisteitä teille. Turhapa tuosta soundista on mitään miinuksia lyödä. Aika turhaa 2000-luvun vouhkaamista tällasen vanhan liiton äijän korvaan monestikin, että moititaan käytännössä katsoen suhteellisen epäoleellisesta asiasta, kunhan kappale ei huku kaivoon. Tällasta soundia on tehty jossain grieghallenissa vaikka millä mitalla 90-luvulla. Ei huono ollenkaan biisinä.
0   +1 +2
 
7
_moppi_ 30.06.2010
Biisi on hyvin sävelletty, vaikkakin olisi ehkä paremmin toiminut hieman lyhyempänä. Vokalisointi on kaikessa omaperäisyydessän hienoa kuultavaa. Suuri miinus tulee kuitenkin saundejen suhteen, jotka kuulostavat hieman turhankin "kotikutoisilta". Kitarat kuulostavat aivan liian elottomilta, kuin myös rumpusaundit(rumpukone?). Kuitenki kappale näyttää, että soitto- sekä sävellystaitoa löytyy, joten eiköhän tästä vielä hyvin eteenpäin päästä polkemaan.
0   +1 +2
 
GxBx 02.05.2010
paranee huomattavasti loppua kohden. alussa ei laulusta oikein tuntunut saavan kiinni millään ja onhan se miksattukkin aika reisille. kuitenkin varsin toimivaa demomatskua. toki parannettavaa löytyy huimasti mutta biisi on sen verran hyvä että ansaitsee lisätyöstöä. kelpo sävellys!
listataan tähän nyt näitä ongelmakohtia mitkä varmaan tiesittekin:
-miksaus (liian bassovoittoinen)
-rummut (ihan ok konerummuiksi mutta voisi ohjelmoida paremminkin)
-laulu (tuo fitzin mainitsema munakkuus puuttui välillä mutta sekin saattoi johtua miksauksesta)
loput onkin sitten plussaa, tärkeimpänä FIILIS. meininkiä löytyi :)
0   +1 +2
 
Fitz 10.04.2010
Hurjalla menolla lähetää kyls käyntii. Tiukka riffi tuo eka, joka täs alus taitaa toistuaki muutamaan kertaa. Vokaaleihi ite ehk haluisin vähä enempi ns. "fiilist" et.. aika kliiniseks murinaks jää nuo vokaalit viel, ei oikei mitää mikä pistäis korvaa erityisemmi. Mut koska tää on demo nii turha kai alkaa nurisee liikaa.
Bassolinjoist mie ehk pidän eniten tässä, mukavan monipuolista soittoa eikä mee ihan sooloiluks, vaikka vähän siinä rajoilla ollaan.
Lisäks noi konerummut on aika ankeet, mut ymmärrän taas kyl demotilanteen yms yms. Lisäks jotain syntikoita harkitsisin rikkomaa tuota pientä monotonisuutta.

Kyl täs ihan potentiaalii on, katsotaan mitä lopullinen versio tuo tullessaan!
0   +1 +2