on stage

GROUNDWATER FACTORY | 13.09.2006 | Hip-Hop
2:56

listen and ya will know....
beat and cuts by:RIKY RASCA(cataluña)

8.17   1264 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Taustat iha jees mutta olis kaivannut reilusti miksausta nostaan ne tuolta luolasta pois :). Räpit jees mutta rytmit vähän randomia koko ajan.

Roby S.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.12.2006
Asiallisella tunnelmalla alkaa, miksaus on hyvällä mallilla ja äänimaailmassa on paljon fiilistä. Potkivuutta vois olla rummuissa enemmän (kompuraa siis kehiin) ja bassoon laittaisin ehkä mietoa säröä nostamaan sitä pintaan ja tiukentamaan. Haitsuissa vois olla enemmän ytyä kans.

Flow toimii oivallisesti ja räppien ääni&tyyli miellyttävät. Ääntämyksessä on vieläkin pieniä ongelmia muttei mitään todella vakavaa; eiköhän tuo harjoittelulla selviä (kun sitä harjoittelua muistaa vain tehdä).

Biisi kulki jotenkin tökkivästi, ei ollut sellaista kunnollista virtausta. Tämä ei välttämättä ole huono asia. Pitäisi ehkä kuulla jonkun levyn osana tai jotain niin hahmottaisi paremmin.

Kiinnostavaa matskua kuitenkin taas.
0   +1 +2
 
8
^Nocturna 26.09.2006
Toi biiitti on aikas siisti. On sulla flow ihan kunnossa, tuohon englannin ääntämiseen voisi puuttua, mutta mun mielestä se on ainakin ihan ettei sulla oo samallainen englannin ääntäminen ku yleisesti ottaen mikserissä. KYllä se tosta vielä lähtee.

Kyllä tästä jonkun 8 voipi antaa :)

-Peace

-No`c
0   +1 +2
 
6
Heikki Mä 25.09.2006
Jaa-a. En haluis takertua nyt tähän, mutta englannin ääntäminen ei toimi kovin kummosesti mun korvaan. Lyriikat menee siks ohi, koska ei jaksa niin tarkkaan alkaa ilman lyryjä kuunteleen. Biitti on ihan menevä ja se menee äänen kans yksiin ja äänenkäyttö on muutenkin ihan hyvää ja flow tuntuu rullaavaan hyvin. Miksaus ei toimi ainakaan näin karkeella ekalla kuuntelulla. Ihan ok, mutta ei natsaa kovinkaan. Kiitos silti.
0   +1 +2
 
9
Nasic 17.09.2006
Khyl oli kova träkki...ensinnäki biitti tosi siisti ja räbät tottakai...hienot lyriikat ja muutenki toi sun tyylis iskee niinku on aiemminki iskeny...tää on vaa nii vitun hyvää rappia, tällasta löytyy harvemmi =DD.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta