Yeah

Gourtech | 19.12.2007 | Trance
3:41

Noniin, viimeinkin saamme tänne sitä tuotantoa :) Kommentit ovat aina tervetulleita!

Enjoy!

8.25   733 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 23.12.2007
Yritin tässä vähän muistella vanhempia biisejä... jotenki suunnilleen muistin millanen soundimaailma niissä oli... tässä on kokonaisuutena parempi. Ja meininkiä on saatu kivasti kasaan. Vähän kuitenkin on tekemistä varsinkin noiden korkeiden arppisoundien kanssa. Pikkusen viiltelevän olosia ja ja asteen verran muovisen soundisia. Parhaat jalanheiluttelut lähtee tossa kun noi menevät sahaliidit lähtee pauhaamaan. Kyllä mitä edellisiin muistin pohjalta osaan vertailla, niin parannusta on rutkasti ja menoa saatu myös enemmän. :)
0   +1 +2
 
7
Kitara 20.12.2007
Okey, genre aikas vieras mutta laitetahan jotain... Parin kuuntelu kerran jälkeen niin alku jää päähän jotenkin soimaan, onhan tuo aika hyvin väsätty loppuun asti, vaik loppua odottelee vähä aiemmin. Nuo korvia riipivät äänet alkupuolella kipaletta oli joko hyviä tai huonoja, ei osaa päättää...heh.. Seiskapuol....
0   +1 +2
 
7
Fleeticer 01.01.2008
Mukava tuo pääosassa oleva arpeggio-tyylinen soundi. Kivasti filteröi, tulee mieleen Bomfunk Mc's:n alkuaikojen tuotanto. Leadi tässäkin aika mitäänsanomaton, mutta toisaalta se paikkaa hyvin tuota äänimaailmaa ja luo biisistä täydemmän kuuloisen. Myös siinä nuo lopun nostatukset toimivat.

Tässä on ihan hyvääkin potentiaalia, mutta taas viimeistely on jäänyt hieman vaiheeseen. Toisaalta mitään ärsyttävää elementtiä tästä ei löydy, ja muutenkin soundit pelittää hyvin yhteen, että siinä mielessä ollaan onnistuttu. Se kokonaiskuva vaan ei nouse mikserin keskikastia korkeammalle. Soundeihin panostusta vaan lisää, sitä ei voi olla koskaan liikaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta