COLLECTOR

furiant. | 01.10.2003 | Emo
5:55

Hardcore vaikutteista (meta?l)emoa scrätseillä. Energinen. Loistava

9.00   984 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Rion 09.09.2004
Ensimmäiseksi tuon alkuriffin olisi saanut jättää vallan pois. (ensimmäiset 3 sekuntia) Biisi olisi saanut suoraan alkaa tuosta rauhallisemmasta kitarasta, ilman kickiä, mutta asiaan.

Pidin erityisesti noista rauhallisimmista kohdista. Ne kyllä iskivät minuun täysillä. Handen äänestä tulee mieleen jokin jenkkibändin vokalisti, jota en nyt millään saa päähäni, mutta ei kai se hirveästi haittaa. Ehkä vokalistin laulua olisi saanut silti pistäähiemankovemmalle. Nyt se
tuntuu jäävän hiukkasen verran musiikin taustalle.
Kuten olen aikaisemminkin sanonut, minuun ei kovinkaan iske nuo raskaammat osuudet (näissä) tässä biisissä, mikä on kuitenkin hieno ominaisuus vaihtelevuuden kannalta. Olen sellainen herkkis kurahousu, joka pitää rauhallisemmasta musiikista.

Kokonaisuudessaan kyllä erinoimaiseti tuotettua materiaalia, jolle kyllä VARMASTI riittää kannattajia.

Ps..Nuo raaputukset kyllä sopivat tähän todella hyvin, ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
10
Täähän on vielä parempi ku toi eka.Aivan loistava ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
OnZa 08.12.2003
Piti loudii ja kuunnella nää biisit, ku täs bändis kerran on samaa verta Mynen kans. Mut oli kyllä ehkä vähän liian rankkaa(?) mun makuun tällä kertaa. Pitäydyn ennemmin kirkkaissa soundeissa ja rauhallisessa laulussa, näissä oli vokaalit ehkä turhan "satanistiset" niinkuin omalaatuinen tapani on tyyliä kutsua. Koska en tykännyt, en viitsi myöskään alentaa biisin/biisien keskiarvoa.
0   +1 +2
 
9
ruefulXnipples 23.10.2003
tää on kyllä parempi näista kahdesta, vaikka en noista scrätseistä niin välitäkään. en osaa tästäkään sanoa mikä jäi kympistä puuttumaan mutta ysi on kuitenkin mahtava. jotenki noissa rankemmissa kohdissa ehkä semmonen liian kompressoitu saundi ellen ole ihan hakoteillä, ite tykkäisin enemmän semmosesta "elävämmästä"... joo
0   +1 +2
 
9
rjv 16.10.2003
#TYKKÄÄN_EMOTILUTTELUISTA
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta