Virtual Stigmata (Original version)

6:43

Look at my virtual stigmata and pray for her name.
Sonactica, the wired god of replaced world has awaken.

"Flesh and blood flow away.
All i can do is suffer and pray".

8.92   2988 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Niina Koo 06.04.2006
Hiljaa,soiden,kovaa,räminällä ja tekniikalla tämäkin meni läpi.
Siltikin alkoi puuduttamaan viiren minsan rajalla,ja tämä ei todellakaan pärjännnyt yhtä hyvin kuin The Law.

Soi loppuun asti ja onhan se sittenkin kuuntelun arvoista.
0   +1 +2
 
9
accent 30.01.2006
Tässä on paljon parempi meininki kuin tuossa toisessa biisissä! Tykkään saundeista, tykkään fiiliksestä. Kitarat ja bassoäänet ansaitsevat erityismaininnan. Aikamoinen kontrasti tuolle toiselle biisille oikeastaan. Ei niin hyökkäävä, mukavempi kuunnella. Ysin puolelle menee, jonkun hienon koukun jos vielä lisäisi, niin kymppi saattaisi tulla.
0   +1 +2
 
9
Redfox 30.01.2006
Jahka biisi pääsi käyntiin oli todella mehukasta, ehkä alku olisi voinut olla suoraviivaisempikin. Tuo basso oli elementtiin kiva, mutta lisäksi olisin kaivannut jonkin hillitymmän basson korostamaan vaikkapa tahtien loppuja, tai en sellaista huomannut ainakaan. Speakit on hämyjä ja toimivat todella hyvin.
0   +1 +2
 
9
Klasu 21.01.2006
Erittäin tasapainoinen ja laadukas biisi tämäkin. Eipä oikeastaan tule mieleen mitään parannusehdotuksia. Siltikin kun vertaan tätä tuohon The Law kappaleeseen, tässä ei ollut yhtä selkeä tunnelma kuin siinä. Tai pitäisi ehkä sanoa että The Law:n tunnelma välittyi ainakin minulle paremmin. Ei sillä että tässäkään kappaleessa olisi mitään vikaa, sillä ei siinä ole. Loistavaa työtä.
0   +1 +2
 
8
bdaisy 03.08.2005
Tämä nyt ei ole yhtä hyvä kuin Law, mutta hyvä kuitenkin.Tämän kummempia kommentteja ei tule (en rupea neuvomaan ammattilaisia näiden omassa hommassa).
0   +1 +2
 
9
Bemary 01.05.2005
Enpä muista aiemmin kuulleeni näin hyvää tän genren edustajaa. Tässä ei oo säästelty asenteessa, raakuudessa ja voimassa. Biisi jyllää eteenpäin kuin valtava juna vuoren sisään kaiverretussa pilkkopimeässä tunnelissa.
Äärimmäisen vaikeaa alkaa tässä erittelemään mitään tiettyjä osia, sillä mielestäni tässä voi kunnolla käsitellä vain yhtä suurta saumatonta kokonaisuutta. Kaikki napsahtaa yhteen. Miksauksesta e löydä mitää marisemista - niin kirkkaasti ja puhtaasti kaikki äänet kaikuvat kuulokkeistani.
Voksut o epäselvät, mut nii niiden kuuluukin olla, et ne sopivat muuhun rekvisiittaan ja biisin yleiseen maagiseen, synkkään ja armottomaan tunnelmaan. Niistä o otettu kaikki irti.
Kerranki lähes seitsemän minuutin biisi, jonka ei toivo loppuvan yhtään aiemmin. Voin normaalisti pahoin kuunnellessani väkisin venytettyjä yli viiden minuutin eepoksia, mut tässä tapauksessa biisin viimeinen hengenveto sai mut vaan huokaamaan "nytkö jo?" Todella harvinaista. Tää o yks niistä biiseistä, joita voi kuunnella kyllästymättä aina uudelleen ja uudelleen löytäen joka kerta jotain uutta ja entistäkin hienompaa. Upea suoritus! :)
0   +1 +2
 
NapalmHead 01.05.2005
Biisi lähtee hiljalleen rakentumaan instrumenttien tullessa vuorollaan kehiin. Lopulta meininki on suorastaan orgastinen. Melodiat ovat todella hienoja, ja biisin yleistunnelma on kiehtovan hämärä. Biisin rakenne alkaa kuitenkin vähitellen puuduttaa viiden minuutin rajan lähestyessä, minkä vuoksi se ei kestä läpikuuntelua yhtä hyvin kuin The Law. Siitä huolimatta tämä on kuitenkin hyvin laadukas teos.
0   +1 +2
 
Jasor Cosmo 13.04.2005
aika mieletön saundimaailma. Tilavaa ja tukevaa liitelyä. Hieno kappale.
0   +1 +2
 
9
gebo modyo 13.04.2005
Asiallista elektropaukutusta. Aika lailla vanhan koulun hengessä painellaan alusta loppuun, melodioiden ja soundien puolesta, mutta sehän oli kultaista aikaa tietokonemusiikille tuo 90-luvun alkupuolisko, johon tämän biisin äänimaailma minut kuljettaa. Äänimaailma on juuri sopivalla tavalla kliininen, mutta tietyt soundit tuovat hieman rosoa ja särmää biisille. Soundeja erityisemmin erottelematta, kaikki toimii kokonaisuutena hyvin.

Rumpujen snaren soundi tosin on ehkä hieman liian "popahtava" (...pilkun viilausta), soundi tuo biisiin hieman liikaa enigman ja vastaavien bändien soundia, hieno tausta "pilataan" hieman liian kuivakalla ja tylsähköllä rumpupatternilla.

Mutta mutta, erittäin hieno kokonaisuus! Fanitan, sillä jos tätä tavaraa löytyisi levyn verran, kyllä minun levyhyllystä varmasti löytyisi!
0   +1 +2
 
9
jhuuskon 12.04.2005
Tuo mieleen Michiel van den Bosin pelisoundtrackit. Ja sehän ei ole lainkaan huono asia. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat