Koho

Fillari | 02.04.2009 | Live
5:30

Koho-piisiin laitettiin koukkuja, kun sopii hyvin aiheeseen. Sanoituksessa vältin suoraa riimiä, tämä on nyt sitä kokeellisempa linjaa. San/Säv/laulu J.M

8.64   1783 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
PutteAtte 16.05.2009
Tässä on kyllä tosi mukavat ja siistit sointukulut! Melodia on tässäkin erittäin mukava. Sanoitukset ovat kyllä todella hyvät:). "Usein tyynessä paikallaan", aika nerokasta. Loppusoinnuttomatkin näköjään toimivat loistavasti. Tuo soolo oli vähän liian sekava, kuulosti vähän kuin soitto olisi epäonnistunut. Ehkä olisi voinut ottaa tuon sähköpianon siitä taustalta vekka. Mielestäni olet onnistunut hyvin tässä kokeellisessa linjassa, aika tyylikkään kuuloinen. Tässäkin on noita yksittäisiä siistejä juttuja, kuten tommonen ajoittain tuleva pieni kitarakuvio vokaalien ohella.
0   +1 +2
 
Dexteri 08.04.2009
Tällä kertaa fillari retki vie kalalle... Kovin on rauhaisa tunnelma tuolla kalaretkellä, keskarit on lienee päässyt unohtumaan.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 07.04.2009
No tätähän tää on, ihan siinä itsessään. Suomi rokkia/poppia siellä ja sun täällä. Suomalaista sielun maisemaa kuvaavalla sanoituksella ja letkeellä rautalanka vivahteisella otteella, tanssittavalla sykkeellä. Hyvin toteutettu, lähtisin mukaan promilleissa onkimaan elämän ihaniuksia esiin.

Hieno sanonta/runonpätkä "mun elämä on kuin tuo koho, usein tyynessä paikallaan" aivan loistava sanonta "legenda jo eläsäessään" jos se näin meni...? Otan sanalliseen arkuuni mukaan.
0   +1 +2
 
7
Akeli 07.04.2009
Hyvät soundit tässä ainakin on. Ei niistä taida keksiä mitään valitettavaa. Kitara ehkä turhan hiljaisella, ja ei sitä ehkä pakko ois ollu pano-pano-panoroida tonne vasemmalle tolla tavalla. Mutta samapa tuo.

Soitossa oli kaikki hyvin kondiksessa, mutta laulu oli paikoitellen vähän nasaalin ja aneemisen kuuloista, lähinnä korkeimmissa osuuksissa. Matalammalla toimi kyllä ihan moitteettomasti.

Aika yllätyksetön biisi kaikin puolin. Samoja juttuja jankattiin, ja ei ne ihan loppuun asti kyllä mielestäni kantanut. Ois voinu katkasta biisin vähän aikasemmin, tai edes vaihtaa sointukaavaa. 1 5 4 5 -kaava ei kyllä itsessään kanna 5 ja puolta minuuttia IMO. Onneksi sentään loppupuolella tuli edes kitaroissa ja rummuissa jotain uutta. Niiden jälkeen olisikin voinut tulla ahven, ja nyppästä kohon mukavasti pinnan alle, kiitos.
0   +1 +2
 
Paronie 07.04.2009
Olipas siinä kunnon Ylä-ruth-soundit :D Sävellyksenä nyt aika perushuttua, mutta ihan hauskat sanat. Laulun vireeseen tarkkuutta. jatkakaa...
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 07.04.2009
Tosi hyvä laatuinen livepätkä. Kokonaisuus toimii tosi hyvin.
0   +1 +2
 
8
fluffyband 06.04.2009
Tässä kappaleessa on kyllä leppoisa tunnelma ja jotenkin tästä tulee sellainen kesäinen fiilis. Todella vähän tulee iskelmää kuunneltua ja näin ollen vertailukohtien puutteessa on vähän vaikea mitään kommentoida, mutta kyllä tässä selvästikin on asiansa osaava tekijä taustalla.
0   +1 +2
 
9
Ibanez man 05.04.2009
Lyriikoista hatun nosto. Hieman gösta sundqvist maista epäriimien loistoa, myös "kerronnallisesti" hyvä. Tällainen fiilistely kerronta on suomen musiikin helmiä. Kertsi ikävä kyllä hieman lässähtää kuin pannukakku taikina. Muuten erinomainen.
0   +1 +2
 
9
lahje 04.04.2009
kuulostaa hyvältä! jollain tavalla nää muistuttaa mun tekemiä biisejä, vaikka onkin tyyliltään täysin muuta. heti alkuun ei huomaa yhtään, kuinka paljon vaivaa on nähty eri osien keskenäänsovittamiseen. ekalla kuuntelukerralla ei siis huomaa yhtään kuinka hieno biisi on kyseessä, jotenkin nää sun laulut tuntuu olevan naamioitu "normaaleiksi" biiseiksi, vaikka ne oikeasti kertoo jostain paljon abstraktimmasta ja järjen tavoittamattomissa olevasta asiasta. hyvin olet kyllä saanut vangittua musiikkiisi palasen maailmankaikkeutta! pitääpä laittaa tehokuunteluun nää biisit, näissä on potentiaalia rakkauteen asti! :D ja tulipa nyt vuodatusta, mutta ei kai oo ollenkaan huono asia, jos nää laulut vieläpä inspiroi kirjottamaan? en jaksa nyt korjailla lauseita yhtään parempaan muotoon, ehkä tuonne eksyi joitain asiavirheitäkin. lyhyesti sanottuna: faniutumisen arvoinen projekti!
0   +1 +2
 
daredevil 02.04.2009
Iskelmä musiikkia.. Tämä biisi on hienosti soitettu ja laulettu. Kyllä tämmöistä voisi kuunnella vaikka jossain häissä..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat