Hymy Pyllyyn

Fillari | 30.07.2009 | Humppa
4:03

Jottei meiniki olisi liian hauskaa, täytyy välillä hieman vakavoitua - kuitenkin ilon kautta. ;) Säv. San. Laulu J.M

7.85   2662 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
GxBx 05.08.2012
huumorimusiikkia, hmm. Todella vaikea laji. Tulee mieleen jotkut vanha suomalaiset klassikot. Paremmilla soundeilla tästä saisi ehkä ihan kovan rallin. Ei oikein toimi tähän krapulaan. Neljä minuuttia tällaista on myös aivan liikaa. puolet voisi leikata.
0   +1 +2
 
7
Jamsteri 04.08.2012
Kovasti kuulostaa tekijältään tämäkin teos. Sellainen "radio suomipop"-meininki.

Ei hirveää iske minuunkaan loppupeleissä. Ensimmäinen kuuntelukerta oli ihan kiva, mutta veikkaisin että jos tämä soisi radiossa, niin tämä muuttuisi varmaan tosi ärsyttäväksi. Johtunee tuosta yltiöpositiivisesta meiningistä. Tai siitä, että tämä kuulostaa lastenlaululta. Se se on. Tai sitten se, että tässä on vähän pötkömäinen meininki. Nyanssit voisivat olla kova sana.

Laulu on kuitenkin hyvin vedetty ja soitto on kohdallaan. Tuosta välimelodiariffistä tulee muuten mieleen jokin kasari/ysärisuomipopbiisi. Varmaan joku miljoonasateen tai vastaavan biisi. En oikein kyllä osaa sanoa tästä mitään muuta.
0   +1 +2
 
8
JohnSalute 26.07.2012
No johan on samanmoinen melodia kuin Apinamiehessä! Varsinkin tuossa 0:11 (ja muissa vastaavissa kohdissa) biisi suorastaan kirkuu "APINAMIES!" Niin ja sitte onhan tossa myös melkonen "nan-nan-naa-na-nan-nan-na-naa-na" -Nylon Beat -meininki myös alussa tuossa päämelodiassa. Mun mielestä itse asiassa noi sanat on oikeasti ihan hyvät, ihan asiaahan niissä puhutaan (vaikkakin piilotettuna huumorin kukkaan!). Tätäkin biisiä latistaa tosi pahasti saundit. Jostakin perussyntikasta nämäkin on varmaan revitty? Oikean bändin kanssa vedettynä tää olis ehkä vielä hauskempi! Laulaja vois myös yrittää oikein tahallaan kuulostaa mahdollisimman muikealta. Joku soolonpätkä, c-osa tai muu vastaava olisi voinut kans piristää kuuntelunautintoa.

Lopputiivistelmä: sävellyksenä ok, saundit kamalat, sanat hyvät. Eiköhän siitä joku seiskapuoli tulis keskiarvoksi, eli pyöristetään kasiin.
0   +1 +2
 
8
Lassi Heiskanen 23.07.2012
=) Onhan tää hauska, mutta laulu on sen verran hiljasella että joutuu tekeen hommia sen kuulemiseks. Toteutus on muuten ihan mainio, mutta soundit ehkä vähän halvat, mutta väliäkös sen - onhan biisin nimikin Hymy Pyllyyn. Välisoitto ois voinu kestää kauemmin ja sisältää jotain "kiipparisooloo" =)
0   +1 +2
 
8
Kostiainen 22.07.2012
Perinteistä Fillarimaista fiilistelyä. Alun auauaua-syna melodia kuullosti joltain Nylon Beatin hittikappaleelta. Muutenhan tämä on kaikessa ylipositiivisuudessaan erittäin jees ja pisteitä olisi voinut antaa enemmänkin. Mutta tuo kertosäen pylly/peppu homma on mielestäni syvältä sieltä.. 7 ja puoli, mutta pyöristän ylöspäin..
0   +1 +2
 
7
Funereal 21.07.2012
Ensin olennainen eli saundit: synasaundi kuulostaa joltain 2000-luvun alun Casio-kotikiipparilta. Muut saundit ovat oikeen mainiot. Paitsi laulut on miksattu ihan liian alas, ja muutenkin saundi on vähän lattea.

Sävellys nyt on tarkoituksellakin vähän mitäänsanomaton... Ei sillä että olisi huono, muttei mitään kovin loistokkaitakaan ideoita.

Sanoitukset ovat hyvä yritys olla hauskat, ja varmasti ne joihinkin uppoavatkin, mutta itseeni tämäntyyppinen viattoman vihjaileva heh heh hauska tai jotain sinne päin huumori ei uppoa.

Kaiken kaikkiaan siis biisi on hyvin keskivertomatskua. Jos laulut olisi miksattu paremmin, niin saundien puolesta voisi soida vaikka radiossa, mutta muut osa-alueet biisissä eivät yllä samalle tasolle.
0   +1 +2
 
10
Majja 14.08.2011
Nyt lähti sunnuntai hyvin käyntiin! Aivan iiiihaaana biisi <3
Ei mut, tosiaan hienosti käänteisellä tavalla puutut ihan oikeaan yhteiskunnalliseen ongelmaan, eli yleiseen hyvinvointiin arjessa ja työpaikoilla. Tätä pitäisi soittaa valtakunnallisilla radiokanavilla niin musiikillisista kuin sanomallisistakin syistä.
0   +1 +2
 
J. Hifish 05.07.2011
Piristystä päivään tarjoaa tämä biisi. Väkisinkin tuli hymy ja ihan oikeaan kohtaan kehoa. Hyvä, että sentään nykyäänkin joku viitsii humppaa vääntää, josko saatais tanssilavoilta ne vanhat ikiaikaiset humppavedot vaihdettua.
0   +1 +2
 
9
Saukka 19.05.2010
Kesä ja hymyilevät bebat... toimii!!!
0   +1 +2
 
10
pertsa109 05.05.2010
AIVAN LOISTAVA! Parasta humppaa, mitä oon ikinä kuullut! Hyvä fiilis tulee aina sun biisejä kuunnellessa!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 15 16 17

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta