Nurses Of Death

Fatal Frame | 20.04.2008 | Death/Doom
5:14

They wish you good night in your final bed

9.00   2177 kuuntelua

Kappaleen sanat

They welcome you with open arms
Those lovely smiles can mean no harm
The scent of perfume makes a man
fall right into their damned hands

The shivers of their milkwhite skin
To hold one`s arm is not a sin
But as the sun falls to his bed
the light can quickly turn to red

And now you`ll find
What`s left behind
The blinding beauty

They have no faces and in their eyes
There lies the evil, waking by your side:
Soulless corpses, with frozen red lips
Scream and dream and run to stairs
But you can`t hide, they`re everywhere

Twisted nails and raped fates
Walk hand in hand in this nursery of death
They caress you with deadwhite skin
And with a smile made from led
They wish you good night
In your final bed

The wake up from the strangest dream
Horrid nightmare`s slow decrown
The soft wind wipes the fearful eyes
Until you wake up, bound and tied-Jarno Laitinen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Bassman-83 29.03.2021
Tosi hyvä aamun piristys! Monesti örinälaulu kuulostaa mongolta, mutta tämä kuulosti oikeasti hyvältä. Ja tykkäsin myös melodisemmista pihtaista lauluista. Myös yhdessä kohtaa tuli tosi kova riffi, en muista oliko skitalla vai synalla. Ja sanoituksista tuli etäisesti yksi oma biisini mieleen. Kiva kuulla että jotkut tekevät vielä oikeaa musaa radiosoittosonnan hämärtäessä mielikuvan että kaikki nykymusa on pascea. Annan 10 tähteä, koska tämä oli tosi omaperäinen ja hyvän kuuloinen sekä innovatiivinen. Rumpusoolo ehdottomasti plussaa. Se jos mikä on tässä(kin) genressä omaperäistä, ja kaikki omaperäisyys on suotavaa, varsinkin jos se kuulostaa hyvälle.

t. Mahe
0   +1 +2
 
yaroc 25.07.2009
Yep loistokamaa! mutta nyt STS synat jo hyvin läsnäolevia. Doomia hyvin helppo säveltää tarvitaan vain se yks painava basso pohjalle mutta sen jälkeen synat päättävät. Tämä on vakiokoncepti ja sitä käytetään likaa. Arvosana 7 koskee vain teidän sisäistä katalogianne.
0   +1 +2
 
8
PutteAtte 03.05.2009
Ihan siistin kuuloisia kitarakuvioita ja laahaavia riffejä. Rummut ovat todella vahvan ja siistin kuuloiset. Ärsyttää vaan tuo örinälaulu, olisi niin hyvin sopinut joku melodinen luritus tähän biisiin. Vähän käy yksitoikkoseksi tämä setti. Tunnelmaa oli alussa ihan kelvollisesti, mutta sitten se ehti hieman haihtua. Kuitenkin siistiä tunnelmaa ja hienon mahtipontista settiä.
0   +1 +2
 
Reettori 30.04.2009
Aika laiskaa vetoa. Paranee loppuun päin kun hieman puhtaampi laulu pääsee esiin. Ehkä tahtivaihdokset olis parantanut tätä jonkin verran.
0   +1 +2
 
8
renegaderide 28.04.2009
Soundit toimii, vaikka skittavallit vois olla massiivisemmatkin. Toimi mulle paljon paremmin nuo lauletut kohdat, siellähän oli hyviä melodioita. Mutta genren mukaan tietty mennään muilta osin. Rumpusoolon jättäisin pois.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 28.04.2009
heh, vaihteeksi örinä biisi joka alkaa örähdyksellä. Soundit ovat erittäin laadukkaat, sävellyksenä myös hyvin tasokas biisi, tunnelmallinen. Meinasin jo kirjoittaa että tässä pitäis olla myös melodista laulua, ja sitähän tulikin, hyvä juttu, lauluääni/tyyli tosin ei ole aivan parasta, mutta hyvää kuiten. melodista laulua vain olisi pitänyt olla enempi.
0   +1 +2
 
8
Fillari 03.04.2009
Raskasta tehty hyvin, Rumpali osaa selata kannuja, ja kyllä kaikki peruslutu on ok.
Kyllä tälle diggaajat löytyy.

PS: Ei välttämättä men genreen, mutta käyhän tsekkaamassa munkin piisejä. t. Fillari.
0   +1 +2
 
jounikka 02.04.2009
Aika paha, aika paha. Hyvin soitettu, hyvin laulettu. Tsemppiä pojat.
0   +1 +2
 
9
Olppa 01.04.2009
Kyllähän tämä ihan Doom/Death -metallilta kuulostaa! Nuo eivät ole ihan ne minun suosikkigenreni, vaikka doom metalia tuleekin joskus kuunneltua. Diggaan tosi paljon noista kitaramelodioista! Saundit ovat toimivat ja soitto kulkee (rumpusoolo oli mukava lisä)! Örinästä en niin pitänyt, mutta sitten parani huomattavasti kun vaihtui (lähes) puhtaaseen lauluun. Hyvin valmiilta biisiltä tämä kuulostaa!
0   +1 +2
 
10
Holic 23.03.2009
Nyt on niin kova nimi kappaleella, että annan kympin jo pelkästä nimestä. Pitäisiköhän kappaletta kuunnella, jos se ei vaikka teekään oikeutta nimen täydellisyydelle? No kuuntelen nyt, kun kerran kommenttiringissä olen. Ei tämä nyt ihan ollut sitä rässi paahtoa, jota odottelin nimestä päätellen, mutta toimiipa tämäkin mukavasti. En oikein ikinä dödisdoomista ole perustanut, joten en voi tätä kovin ammattimaisen kuuloisesti kommentoidakaan. Örinät ja cleanit toimivat kyllä hyvin. Kyllä näissä kipaleissa ideaa on... Rumpusoolokin löytyi. hahaa. Teillähän on näkemystä. Hyvin se toimii.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta