Since You

Event Horizon | 14.10.2006 | Melodic Trance
7:53

Uutta materiaalia Event Horizonilta noin parin vuoden hiljaiselon jälkeen.
Luvassa jälleen rutiininomaista yksinkertaista ja iskevää ihquilua.

9.50   1225 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Rites 12.11.2006
On tätä odotettukin. Odotus kannatti, hyvää settiä, 10 rapsahtaa.
0   +1 +2
 
10
Valandir 30.10.2006
Olen tämän tässä jo muutaman kerran läpi kuunnellut, mutta nyt vasta ajattelin antaa pienimuotoisen arvostelun..

Alku kuulostaa erittäin jämäkältä, ambientmainen alkuefekti on hyvä ratkaisu ja toimii alkuefektinä erittäin hyvin. Bassorumpu kuulostaa myöskin erittäin jämäkältä ja clappi sopii siihen kuin mansikka kakun päälle. Muutenkin kokonaisäänenlaatu kuulostaa ainakin alusta päätellen erittäin laadukkaalta. Bongorummut(?) 20 sekunnin kohdilla vetävät hyvää linjaa ja 33 sekunnin kohdalla tuleva bassolinja kuulostaa myöskin erittäin hyvältä, tosin ehkä hieman ontolta. Hyvää vauhtia hyvällä menolla mennäänkin sitten minuutista eteenpäin ja ensimmäinen syna nouseekin sitten sieltä taustalta tuossa 1:29 ja sekin vetää kyllä erittäin hyvää linjaa ja kuulostaa kaikessa pehmeydessään erittäin oldskoolmaiselta, josta minä taas tykkään kyllä perkeleesti. Hyvin rakenneltu sointuvaihdos tuleekin sitten siinä 1:40 ja muutenkin rakentelultaan on ollut ainakin tähän asti erittäin ammattimaista tämä biisi. 2 minuutin kohdilla tulee kyllä perkeleen hyvää melodialinjaa vetävä syna messiin ja kuulostaa kyllä erittäin maukkaalta sekin. Synat ovat jotenkin minimalistisia, mutta silti erittäin kuuluvia ja niistä voi kyllä nauttia täysin siemauksin. Breikki on hyvin rakenneltu ja se toimii rakenteeltaan myös jämäkästi. Siinä ennen kolmea minuuttia mennäänkin sitten odotettuun suvantokohtaukseen, jossa alkaa hieman ärsyttämään tuo vasemmalla ja oikealla puolella heiluva ääni, joka tosin luo hyvin tunnelmaa. 3:52 alkaa nousemaan erittäin kauniin ja maukkaan kuuloinen syna taustalta ja hyvinkin nostattava melodia pistää kyllä pään heilumaan eteen ja taakse hyvää tahtia ja tuo kuuluisa tanssijalka vipattaa sen tahdissa aivan hullunlailla. 4:55 tuleekin sitten pääkohtaus, jossa ei ole kyllä minkäänlaista virheen tynkää havaittavissa, elikkä miksaus on onnistunut kyllä erittäin moitteettomasti, tämähän suorastaan maistuu hyvältä. Loppua kohden mennäänkin sitten hyvään perustahtiin, ja outro toimii outrona niinkuin pitääkin.

Kokonaisuutena biisin voisi kuvailla menemällä huonekalukauppaan ostamaan sohvaa tietyllä rahasummalla, ehkä hieman matalalla budjetilla, ja kävelee kaupasta pois sohvan kanssa, jonka sai halvemmalla kuin oli tarkoitus ja sohva oli vielä perkele kaiken lisäksi parempi kuin se mitä oli etsimässä. Toisinsanoen, tämä biisi oli erittäin positiivinen yllätys ja on kyllä ihme ja iso sääli, etten ole ennen teitä kahta täällä mikserissä huomannut. Oldskoolmainen tunnelma ja rakentelu tuo vähän vanhemman trancen mieleen ja se jos mikä tuo hymyn suulle. Tässä biisissä on vaikea löytää sellaista kohtausta, kohtaa tai asiaa, josta olisi jotain valittamista, koska näin tämä ainakin hipoo täydellisyyttä. Palaset kuin vain näyttävät loksahtavan kohdalleen ja kaikki toimii moitteettomasti. Kyllä on hyvin rasvattu ketjut kun ei natise kyllä missään vaiheessa. Äääh, mitäs minä tässä nyt enää jaarittelen turhia.. Enpä ole vähään aikaan kymppejä täällä mikserissäkään jaellut, elikkä luulenpa, että nyt on taas sen aika. En vain nää syytä antaa näin hienolle taideteoksella muuta numeroa kuin kympin, onneksi olkoon jätkät, sen te olette ansainneet. Fanitus on enemmän kuin paikallaan, kiitos ja näkemiin.
0   +1 +2
 
10
-Juha- 15.10.2006
Satuin ihan pitkästä aikaa tsekkaamaan uusia biisejä ja lähes heti paukahti tällainen vastaan. On kyllä todella puhdasta jälkeä. Pitkästä aikaa todella tunnelmallinen, syksyinen, kaunis ja samalla vauhdikas melodinen trance biisi mikseristä. Todella hyvän kuuloiset soundit ja melodiat. Rakenteessakaan ei ole pahemmin moittimista ja taustalla tapahtuu hienoja pikku efektejä ja värityksiä.

Todellakin siis yksi harvoista melodisista tranceista vähään aikaa, joka sai minut paremmalle tuulelle. Kiitos.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 15.10.2006
Jumalauta jätkät, ei oo näkyny vähään aikaan! Jäinki jo ihmettelemään sitä kun musiikkikin oli sen verran tasokasta.

Taas lähdetään vakuuttavasti liikkeelle. Rummut potkii hyvin, tosin enemmänkin sampleja voisi olla messissä. Basso matalammaksi ja möyryävämmäksi, nyt siitä ei oikein saa täysin energiaa irti, tosin vaihtelut melodian mukana sitten toimivatkin jo paremmin.

Tuo simppeli melodiasoitin on hyvä, vähän kuin "DJ Tab - Unforgiven" - biisissä, mutta ei ihan niin kova kuitenkaan. Selkeydestä ja iskevyydestä kuitenkin plussaa. Padit vaikuttaa hienoilta, vähän ehkä muovisilta vielä. Teillä on kyllä hyvä juttu näissä biiseissä nuo pienimuotoiset kikkailut siellä täällä, tuo lisää kiinnostusta biisiin.

Leadi vaikuttaa myös puhtaalta ja linjakin on suht iskevä, nuotit lyö toisiinsa nähden sopivassa tahdissa, nyt vaan massiivisuutta lisää, mikä yleensä on puuttunut teidän sahaleadeista, tosin se on kyllä ehkä sitten jopa pienimuotonen tavaramerkki teillä, nuo toimivat ja laihemmat leadit. Tykkään, kertsi toimii mukavasti. Leadin filtteröinnissä vielä parantamisen varaa.

Rakenteessa ei tunnu vikoja olevan, eikä siinä kyllä pidäkään / tulekaan tässä vaiheessa kun on monta vuotta kokemusta takana. Isompia ja massiivisempia wind- ja muita efektejä jäin kaipaamaan. Mutta kylläpä oli ilonen yllätys tähän kohtaan, teidän paluu ja samalla myös teidän paras biisi jota kuuntelee varsin mielellään. Hyvää työtä ja jatkakaa tästä koska osaatte hommanne!

Terveisin Fleeticer (djtelepunk)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat