Cycle of Light and Shadow

Epiclore | 09.08.2005 | Power Metal
8:18
9.27   2230 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Starved 31.05.2007
Olipas hyvä, että eksyin tämän orkesterin sivulle! Yleisesti en sankarihevistä pahemmin pidä, johtuu se sit tilusoolomotiiveista tai mistä ikinä liekään, mutta
nää biisit sai piristymään nyt varsinkin ennen työhaastattelua. Monipuolisia biisirakenteita ja ideoita, melodioita, soittotaitoa ja ittelleni hyvin kolahtava laulu, joka on erilaisen mukava verrattuna näihin valtavirran tunnetuimpaan osastoon.

9+ ja pitääpi käydä tässä vielä illemmalla uudestaan!
0   +1 +2
 
Helluva 01.04.2006
Tämä biisi on ehdottomasti Epicloren parhaimmistoa. Olen kuunnellut tätä biisiä tässä viimepäivinä paljon ja mitä enemmän tätä kuuntelee niin sitä paremmalta kuulostaa. Tässä vaan on kaikki kohdallaan ja kulminoituu se, miten Ollin ääni tosiaan on kehittynyt (tästä taisin mainitakin jo vieraskirjassa)
Kyllä tässä nyt on semmonen tilanne, että taidan faniutua, ei tässä muu auta.
0   +1 +2
 
9
windwalker 22.02.2006
Samoilla hyvillä linjoilla edelleen. Vahvat melodiat on selvästi vahvuuteenne ja tässä biisissä etenkin niitä on. Soitto kulkee, tosin saundeissa olisi parannettavaa vielä. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Musicisrock 19.02.2006
Alku on kyllä hyvä.. ootteko ihan varmoja tosta power metal leimasta? Melodic metal vois kans olla vaihtoehto... Hyvin miksattua tavaraa on kyllä, mutta sietää ollakin jos on neljä levyä jo tehty. Biisiä hiukan latistaa pituus mutta kyllä tämä silti ysin ansaitsee, jo pelkästään soolon avulla. 9
0   +1 +2
 
9
Acidemus 06.01.2006
Tää biisi lähti kyllä soittolistalle, on sen verran maistuvaa tunnelmointia. Laulajan ääneenkin tottui yllättävän pian, mikä tuossa avausraidassa särähti pahasti. Nyt sen huomaa, että taitoa ja hallintaa piisaa. Laulu vaan on miksattu turhan pintaan, pari prosenttia kun olis ollu pienemmällä, ettei joissain kohdissa peitä muita instrumentteja. Jotain efektiäkin siihen olisi ehkä kaivannu, maybe enemmän kaikua... Nyt ääni on turhankin paljas. Taidokasta sävellystyötä ja tarkkaa soittoa, näkee että tähän on panostettu. Jos arvostaa Musiikkia (isolla ämmällä) niin ei tälle voi antaa huonoa arvosanaa.
0   +1 +2
 
9
Herra Karma 24.09.2005
Niin. Ei se aina tarvitse vetää korkealta ja kovaa ilman että kuulostaa tyhmältä. Täysi ysi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat