The Cage

Duotone | 22.11.2006 | Progressive Rock
4:22

Velin biisi-ideasta Pedron käsissä jalostunut kipales. :)

Sävel/Sanat/Sovitus : Veli & Pedro

Pedro: basso, syna, rumpuohjelmointi, kitarat, taustalaulu

Veli: laulu, kitarat, taustalaulu, miksaus

9.50   881 kuuntelua

Kappaleen sanat
Once in a while there comes a time
When ev'rything falls apart
Hopes they will shatter, dreams will be tattered
Leaves only wreck of a heart

Far away, dark's silent gate
Closes for evermore
Blinded and caged, there you'll be aged
No use in bangin' the door

Choices that you take in your life
They seem so meaningless right now
No matter what you do, how right or wrong
It all ends up in tears

Hopes they will shatter, dreams will be tattered
Leaves only wreck of a heart
Far away, dark's silent gate
Closes for evermore

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sir.henry 24.07.2007
Rummut kuulostavat lievästi konemaisilta, tai yksipuolisilta. Eagles tyyliset lauluharmoniat on saatu hyvin purkkiin. Kappaleen rakenteen osioiden erilaisuus (lopussa) on aika uskalias veto ja se jättää miettimään toimiiko vai ei. Vähän irtonaiseksi jää kokonaisuus nyt.
0   +1 +2
 
10
ipikka 03.09.2007
hemmetin hyvät laulut muutenki hyvä biisi ja kitarat nam.
0   +1 +2
 
sazy 11.12.2006
Voi voi.. rupeaa olemaan adjektiivit vähissä kun yrittää viälä uurella tapaa ilmaista näitä Velin tuatoksia. Kaikki on käytetty jo erellisiin piiseihin..hmm.. hirmusen magee taitaa olla uus kuvaava ilmaisu =)

Toi stemma kohta kuulostaa hiukan Von Hertzenin miähiltä, ja sehän siis uppoaa muhun paremmin ku hyvin! Ei taira mikää gendre olla ongelma tälle miähelle, ideoita löytyy vaikka kuinka. Ei voi ku ihailla moista musiikkineroa =)
0   +1 +2
 
10
Scion 30.11.2006
Hieno kappale, kyllä tässä ollaan seitkytluvun fiilareissa vahvasti. Basistina oli kuunnella paukuttelua ja mielenkiintoisa rytmityksiä. Kappaleen melodia oli vahva ja kantoi hyvin sovituksen. Velin laulu kuulosti musta erityisen hyvältä ja lauluharmoniat toimi mainiosti, niitä olisi voinut käyttää enempikin. Lopun progefiilistely kruunaa kaiken, synasaundi on juuri oikea. Lisää peliin.
0   +1 +2
 
9
korpikorppi 28.11.2006
Kaunis melodia, kahteen ekaan säkeistöön kaipaan jotain tukea noihin
värssyn loppuihin laulupuolella. B-osa tosi harmooninen ja kauniisti laulettu siinä soi tuulahdus vanhempaa kotimaista progepohjaista toteutusta a'la Royals tai Kingston Wall. Soolottelu sopii hyvin ja siitä
alkava viimeinen värssy menee ylläältä komiasti. Lopun sävelmatto sitten
irtoaakin jo biisistä mutta tämähän on sitä progea! Haastava teos ja hieno
lajissaan.
0   +1 +2
 
jarpat 22.11.2006
Ei tää tällanen vaan oikein oo "mun pala kakkua", vaikka hienostihan tää on tehty kaikinpuolin, että sikäli voi kehasta, enkä mää oikeestaan muuten ois tähän alkanukkaan räyhäämään, mutta tossa bauttiarallaa 1,5 minuutin jälkeen alkaneet harmoniat räjäytti tajunnan. Että kuullosti tosi hyvältä... heleijjaa.
0   +1 +2
 
9
jussial 13.12.2006
Wow, loistava tunnelma! Soundit on todella muhkeat. Voi vain kuvitella kuinka hienolta tää kuulostais jos taustalla kajahtelisi ihan oikean virvelin ääni. Stemmakohdat natsaa hyvin yhteen, tykkäsin kyl, muutenkin laulumelodiat on hienoja. Kitarasoolo oli varsin mallikelpoinen, istu täydellisesti biisiin. Ja loppupa ei ollutkaan kaikkien arvattavissa, kuvittelin että biisi jatkuisi samalla linjalla vaan yllätyinpä positiivisesti :) Siistit syna- ja skittasoundit! Jotenkin toivoin analogisia rumpuja tähän, ei sillä että niitä aina tarvisi mutta tämän kohdalla niitä jäi jotenkin kaipaamaan joten vähennetään siitä kympistä tää pieni miinus pois.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat