Tiedätkö minne meet -- unplugged

Dr.Groove | 03.04.2005 | Ballad
3:53

Hitaasti kasvava tarina siitä, minne olet matkalla ja tiedätkö sen. Vähillä instrumenteilla toteutettu, unplugged versio laulusta, josta on olemassa myös vauhdikkaampi versio.

7.55   2596 kuuntelua

Kappaleen sanat

1.
On puistossa puu,
se yksin kasvaa saa.
Jos sen varjoon seisahtuu,
se voi kertoa tarinaa.

Moni kuulee vain lehtien huminaa,
tai puhuu, eikä kuuntele ollenkaan
On jokaisella meistä monta tarinaa,
muttei aina kuulijaa

2.
Kadun kulmassa seisoo pappi,
ja julistaa sanomaa.
Voit kaupasta ostaa kirjan,
näin saat monta ystävää.

Itse kuitenkin joudut suuntasi etsimään,
Toisten jutuista et saa sisältöä elämään
Ei ratkaisua voi vastaanottaa jos ei edes tiedä ongelmaa.

3.
Missä itse seisot,
tiedätkö missä oot?
Mitä itse haluat,
Tiedätkö minne meet?

Jos kierrät vain samaa ympyrää
Mieti, minne haluut yrittää.
Voit saavuttaa vain sen, minkä itsellesi itse valitset.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
blisser 04.04.2005
Melko unista kamaa. Muttei välttämättä huonoa. Ihan hieno veisu, perkussiot ovat kivat.
+1   +1 +2
 
Bemary 03.04.2005
Se vauhdikkaampi versio OIS voinu iskeä paremmin, tai mistä sitä koskaa tietää, mut tää ainaki sai mut lähinnä vaa väsähtämään.
Tykkään kyl tunnelmallisista kitarabiiseistäki ajoittain, mut niissä pitää todellaki olla jotain äärettömän koukuttavaa. Tää vaa valui ohi korvien enkä saanu irti mitää järkevää. Vähän turhan vaisu mulle.
+1   +1 +2
 
8
Wretch 03.04.2005
Mukavan rauhoittavaa musiikkia. Biisi on toimiva kokonaisuus, ja se on myös kohtalaisen omaperäinen. Melodiat ovat hyviä. Soittajilla on hommat hanskassa ja laulassa on potentiaalia. Soundit sopivat biisiin hyvin, mutta hieman kirkkautta olisin niihin toivonut lisää.
+1   +1 +2
 
Suvaitsemattomat 03.04.2005
Ihan mielenkiintoinen biisi. Laulajan ääni on persoonallinen, ja sopii tähän ihan hyvin. Perkussioissa on ehkä minun makuuni turhan paljon kaikua. Jollain tavalla odotin jotain iskevää kertosäkeistöä, mutta sellaista ei missään vaiheessa tainnut tulla. En silti lopulta tiedä olisiko sellainen tähän edes sopinut. Väliulinat kuulostavat lähinnä oudoilta ja vähän epävireisiltäkin. Sanoisin, että biisi oli mielenkiintoinen, mutta en ehkä tulisi sitä normaalisti juuri kuunnelleeksi.
+2   +1 +2
 
7
electrichaos 03.04.2005
Biisi on omaperäinen ja kerronnallinen. Elementit toimivat keskenään ja biisi saavuttaa uskottavaa tunnelmaa. Henkilökohtaisesti en pidä tämänkaltaisista vedoista.
+1   +1 +2
 
Michikawa 03.04.2005
Mukavan kaiutettu ja ilmava kitarasoundi. Pehmeä äänimaailma tuntuu mukavalta. Pelkistetty kokonaisuus toimii ihan hyvin ja teknisesti toteutus on ihan ansiokas. Ehkä kuitenkin olisin kaivannut vähän persoonallisempia harmonioita, biisi jää hieman "vaisuksi". Myös rytmiikan junnaava poljento käy hieman tympimään, jonkinlaista dynamiikkaa olisi voinut yrittää lisätä.
+1   +1 +2
 
thepax 03.04.2005
Ainoo hyvä asia tässä on toi kaikulaulukohta. Muuten en tykkää yhtään. jotenkin pykivää rytmin osalta. Ei oo musiikkia mulle. Ehkä lähiöbaarin kaiuttimista sunnuntaina toimis.
0   +1 +2
 
8
jakeriver 03.04.2005
Kovin Sweet Home Alabama tyyppinen biisi. Pehmeä akustinen kitara <3. Laulusysteemit kunnossa. Oikein kiva. Sanat nyt ovat vähän mitään sanomattomat, mutta mikserilaatuun verrattuna aikas hyvät. :). Mukavaa matskua.
0   +1 +2
 
8
mojoswing 03.04.2005
tästä ekana tulee mieleen joitain biisejä Piano, Rumpu ja Kukka levyltä tai sitten jotain röyhkän tuotantoa. Ei nää unplugged jutut oo kuitenkaan miun juttu vaikkakin ihan leppoisaa kuunneltavaa
0   +1 +2
 
D_Steele 03.04.2005
Mielenkiintoinen biisi. Mielenkiinto tosin lopahtaa melko nopeasti. Hoilauskohdat olivat nerokkaita.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat