Dragons Are Gone

Dr.Groove | 31.12.2005 | Rock
3:58

Tarina tästä ajasta ja paikasta irrallaan, tässä on lohikäärmesoppaa ja menninkäisiä. Soundit on tehty teemaan sopivan synkiksi, mutta kitaroihin jätetty myös "twängiä" mukaan, joten genren määritys on vaikeaa. Synkistä sanoista huolimatta tämä on tarkoitettu hauskaksi biisiksi ;-)

8.14   6640 kuuntelua

Kappaleen sanat

Dragons Are Gone, (c) Dr.Groove & 3rd party

1.
They remind of those far-flung days
When they used to rule the world,
But no more are they here, why?
Now listen to this tale.
No-one, elf or dwarf, knew of war.
Not until the humans came,
Humans of greed.

2.
From the distant lands,
the men on horses came.
They attacked the elves,
They attacked the dwarves.
They tore down the villages,
burned the crops.
Just so one human king
Could get his gold.

The elf-folk disappeared,
The dwarves went underground
The gryphons were all burned,
The dragons were killed.

3.
The elves resisted well,
The dwarves fled away.
Gryphon feathers became
Decorations of the rich.
Dragon meat is good, or so was said.
During the many wars,
The elves and dwarves were killed.

The elf-folk disappeared, …

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
PutteAtte 12.05.2009
Todellakin mennyt koomisen kuuloiseksi, ilmeisesti tarkoituksella. Alkaa jotenkin hymyilyttää ja itse asiassa pistää muutenkin fiiiliksen ylemmäs. Sanoituksia en ainakaan voi ottaa kovin vakavasti "Dragons are Gone" :D, kuuostaa jo nimensä puolesta huumorilta. Taas aika persoonallista vokalisointia. Hyvä tuo delay efekti. Särisee aika jännästi nuo vokaalit, ei siis huonolla tavalla, pikemminkin mielenkiintoisesti. Melodia on myös aika hauska ja nuo stemmat ovat kyllä nerokkaan hauskat. Soundi maailmaltaan todella hyvä. Itse olisin tuohon soolokitaraan laittanut hieman reverbiä, mutta se on meikäläisen tyyli ja tämä on teikäläisen biisi, hyvinhän tuokin soundi tuohon sopii. Sanoisin itse asiassa, että aika nerokas biisi. Ei tätä nyt mitenkään fanittamaan aleta, mutta koska on niin mainio teos, niin annetaan tästä se ysi.
+2   +1 +2
 
9
Fillari 06.04.2009
Tuo kitarariffi hyvä, jännä laulusoundi, en ole ennen tällaista kuulut. Mielenkiintoinen täytyy tsekata lisää, piisi on kuitenkin jotenkin myös positiivinen. Jotenkin kaipaisin siihen vielä kertsin, jossa olisi munaa ihan kympillä, mut hyvä tää on näinki.

PS. vaikkei mene genreen, tsekkaa mun materiaalia. fillari
+1   +1 +2
 
jounikka 02.04.2009
Oli yllättävän kipee, siis ihan toi letkee rytmi ja sit vokalisti pisti pahan kyllä, tuli ihan arvaamatta ja puun takaa sekä noi tarinat että lauluääni, josta varmaan näen painajaisia.
+2   +1 +2
 
10
Holic 24.03.2009
Tämähän Gruuvaa, kuten nimestä päätellen pitääkin, keinuu keinu tuulen edessä. Hyvin svengaa joo. Lauluäänestä tulee mieleen South Parkissa olleet Underwear Gnomes(ei tainnut olla tämä nimi sarjassa) eli alusvaatteista varastelevat tontut. Omalaatuista kamaa siis. Luen nyt hiukkasen kappaleen sanoja. "Dragon meat is good, or so was said.", en ole kuullutkaan, että se hyvää olisi. Sanat osoittautuivat kuitenkin helkutin kiinnostaviksi ja tuli mieleeni lukua taas LOTR uudestaan. Kiinnostavaa ja surullista tekstiä siitä mitä kaikkea ihmiset ovat saaneetkaan aikaan. Yhyy yhyy... "The elf-folk disappeared, …" kymppi on pakko antaa.
+2   +1 +2
 
7
sadcircus 07.03.2007
Aika hauska historiikki... tälleen olis voinu mun mielestä käydä lukion historiantuntien aiheetki, ni nehä olis ollui hillittömiä tunteja...
0   +1 +2
 
4
Guitarwall 05.03.2007
Lohikäärmeitä, menninkäisiä ja synkkää menoa? Ei kait tämä voi toimia. Tämä siis ennakkoasetelmat. Eikä ne mene yhtään vikaan. Tästä puuttuu kokonaan tuo mainittu rock, laulut stemmalauluja myöten ovat kauheita. Tää on lähempänä jatsia kuin mitään rockia. Ei näin.
0   +1 +2
 
8
slvs 05.03.2007
Morrison on nousi haudasta (mikäli hänkään nyt on kuollut) ja rupesi groovaamaan South Parkin Chefin kanssa.
Säkeistöistä tulee todella paljon Doors mieleen.
Noin rankasti efektoitu laulu ei täysin toimi mulle, mutta kokonaisuudessaan ihan toimiva.
0   +1 +2
 
esw 04.03.2007
Biisistä huomaa ensimmäisenä kumman vokaalisoundin. Ehkäpä tässä on prosessoinnissa menty liian pitkälle... Muutenkin tämän biisin soundi ei pahemmin vakuuta - rumpusoundit varsinkin ovat varsin haalean kuuloisia. Soitanto ja vokaalisuoritus toisaalta ovat kyllä melko sujuvia ja toimivat. Sävellyksenä biisi on hieman tasapaksu, muttei kuitenkaan huono. Jonkinlainen lisädynamiikka, esim. eri osien välillä, olisi ollut tarpeen mielestäni. Tämä voidaan ehkä saada aikaiseksi miksausta/sovitusta muuttamalla...
0   +1 +2
 
bize 04.03.2007
Laulajasta tulee Tom Jones mieleen! Tiettyä twängiä on kyllä koko kappaleessa kauttaaltaan. Kummallisuudessaan mahtava tuo tuo synabasso/murina taustalla. Ihmeellinen taikasoppa.
0   +1 +2
 
zenri 03.03.2007
Ihan hyvä groove tässä. Jotkut soundit ja laulu on vähän hämärää osastoa, mutta kyllä nekin lopulta uppoavat. Menevä tapaus, joka piristää, mutta ei mitenkään ihan kovin syvälle sieluun pääse.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 10 11 12

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta