Continuity

DJ Ozei | 06.07.2011 | Trance
3:17

Uutta pukkaa. Kliseistä ja itseään toistavaa.

Jälleen kerran, asiallinen palaute on erittäin suotavaa ja toivottua.

7.00   149 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Brainshockerz 10.10.2011
tässä onkin jo huomattavasti laajempi äänimaailma! monipuolisuutta sanoisin kehittävänä palautteena niinkuin itsekin sanoit! :) hyvää kehitystä jos olet tosiaan vasta aloittelemassa.. uutta vaan!
0   +1 +2
 
Tier 07.08.2011
Kiitos kommentista! Tuon tasojen kanssa olevan ongelman huomasin itsekin eräs päivä, jostain syystä miksaus sattui kuulostamaan hyvältä sitä tehdessä. Seuraavan biisin kanssa koetan kiinnittää tähän enemmän huomiota, kun tämä nyt on enimmäkseen vielä ihan opettelua.
0   +1 +2
 
Ravana 06.08.2011
Tasot ovat omaan makuuni hieman vinksallaan. Basari on aivan liian kovalla. Jos laittaa volyymin niin, että basari on sopivasti, niin kuuluu vaan tosi epämääräisesti jotain muuta. Niinpä väänsinkin Winampin EQ:sta 60hz kohdilta -12dB. Ah, paljon parempi.

Basari on tosin myös liian kova miun makuun, siis saundiltaan. Jotenkin se ei miusta hyvin istu tähän muuhun aika kevyeen biisiin. Virvelissä on mukavaa suuruutta ja lätsähdystä, ehkä hitusen verran reverbiä enemmän, niin päästäisiin jonkinlaiseen suureelliseen trance-fiilikseen paremmin. Muuten saundit ovat aika hyvin kohdillaan. Ainoa poikkeus ehkä tuo kitarantapainen tuossa kahden minuutin suvannossa. En saa sitä istumaan mitenkään tähän. Siinäkin tosin syynä voi olla volyymi. Hieman hiljemmalla ja taustemmalla se varmaan toimisi paremmin. Ehkä hieman alapäätä leikkaamallakin voisi saavuttaa sellaista keveyttä, että sopisi paremmin. Sitä lukuunottamatta saundit toimivat hyvin. Mukavan nosteellista ja suurta. Kuten itsekin totesit, kliseistä hieman, mutta ei pääse häiritsemään.

Ainoa basarin lisäksi, joka varsinaisesti pääsee häiritsemään, on tuo melodia. Tai ei se varsinaisesti häiritse, mutta se ei kestä minulla kovin montaa kuuntelua ja kun se ei ole erityisen hyvä, niin se alkaa häiritä. Ja kun siihen ei tule oikeastaan muutoksia missään vaiheessa. Mutta tämä siis johtuu ainoastaan luultavasti siitä, että en tykkää siitä. Jos se olisi miun mielestä tiukka melodia, voisin tietysti kuunnella sitä vaikka kuinka monta kertaa putkeen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat