Good man

DJ Camoflauge | 12.11.2006 | Beat
4:10

VARATTU: Soulmate

Melodioita soittaessa tuli otettua vaikutteita muutamista western leffoista/sarjoista :) omasta mielestä suht onnistunut kipale... menee yksinkertaisuudessaan enemmänkin beat genreen, joten jos tähän haluu vetää niin vakuuta minut tarjouksella/taidolla :) Hyvää Pahaa Rumaa kommenttia ottaisin mielelläni vastaan...

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.50   918 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dj Papa 22.11.2006
Jees, piano muistuttaa mukavasti Deadwoodin pianotunnusta, muttei kuitenkaan ihan samanlainen ole. Basso jytisee mukavasti! Biitti ihan jees ja muutenkin jouset ym. ovat hienoa kuultavaa! Ei mitää kokonaisuutena letkeää westernmäistä biititystä! 9 :)
0   +1 +2
 
9
Pros 17.11.2006
kerrankin kuulee kirkakkaampaa biittiä tääl mikseris. mukavan kuulonen biittihän tää, rummut on perus mieles ihan mukavat. hakkaa hyvin siitä propsit. verses pienot on hyvät varsinkin taustal pienet. oisko tää synä viulu täs? no se sais olla vähän pienemmällä, ja kertsis jatkuva pieno vähän kans pienemmällä tai jotenkin vähemmän pääosas. mut verseist tykkään, erottvaa voi hyvin tollasen western combat meiningin. hyvän biitin oot väsänny!
0   +1 +2