Club

DJ Camoflauge | 26.08.2006 | Beat
4:05

Noniin! Taas tuli hieman "Newschool" saundia. Aika club :) Kommentteja, mielipiteitä, vinkkejä, kritiikkiä ottaisin mielellään vastaan :) Kertokaa jos clippaa/särkee, voi olla että bassorumpu voi joissain kajareis särkee ku se on aika munakas :D

9.00   936 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

camoflauge 19.09.2006
Kiitoksia hyvistä kommenteista, ja lisää saa tulla ;)
0   +1 +2
 
9
Korjaamo 18.09.2006
Klubbausta :P! jeah!! Tykkään melodiasta tosi paljon, mutta transe-synat tekevät vähän hallaa sille :/! Vihellyssaundi on kyl hyvä tos kertsissä. Synat voisi korvata jollain sellolla tai viululla.. en oikeen tiedä kuulostaisiko se sit tyhmemmälle mut joo.. Jotenkin useita klubbauksia vaivaa liikaa tää transemaisuus, tai sit mun näkemykset on ihan perseestä.

Tässä on kyllä ainesta hittibiisiksi - suosittelen laittamaan soundklikkiin klippiä ja kalastaa joku saksalainen kova ämsee pistämään tähän englanniksi settiä - saattaisi tulla hittiträkki ;)

- Kultakurkkua/golden throat/Kookoo/Kultis
9p
0   +1 +2
 
JNLZ 26.08.2006
Rummuissa on kyllä kikkoi,hyvin toimii ne. Tässäkin biitis alkaa ole hyvin noit iskui,ei oo "liikaa" tai ns niin paljon ku joissain aikasemmissa. Joo,onhan jopa klubimainen. :) hyvä olli.
0   +1 +2
 
PistePiste 26.08.2006
Mielenkiintonen biitti, sul on edelleen selkee linja noissa biiteissäsi: joku liidi ja synapimputus mut rummuissa on aina jotain kivoja kikkoja.. + sanosin et tästä on hyvä jalostaa jotain tosi hyvää jos jaksat tehä.. melkein jopa vaatisin edellistä ;) Olli on mies
0   +1 +2