Hopeless Growth

Demo1 | 18.04.2011 | --
3:57

Breeder Mushrooms ensimmäinen julkaistu kappale. Sävellys: Mikko Koivunen, Sanoitus ja laulumelodiat: Tommi Lepola, Äänitys ja studiovastaavat: Aimo Laitamo ja Joona Terävä. Enjoy!

7.00   662 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Poore 19.04.2011
ROKKIAAAARGHGRLHÖÖLGHL
0   +1 +2
 
7
JussiRemastered 19.04.2011
Joona vetää asiallisen epäselvät möräilyt heti alkuun ja meininki on hyvä, joskin rytmitys voisi tosin olla vähän monipuolisempaa kuin tämä tasainen "DAA DAA DAA DAA" -tykitys. Kertosäkeessä kuullaan kliinejä vokaaleja, mutta valitettavasti tässä kohtaa biisi vaihtuu melkoiseksi homometalliksi. Soundi laulussa on niin homohtava, että en tiedä miten se pääsi lopulliseen versioon. Innostusta ei voi kuulla: "jeee minä laulan". Mitä tulee itse sävellykseen, yllätyksetöntä mättöä, mutta toimii. Toinen örisijä (käsittääkseni Peetu) vetää ihan hyvin omat osuutensa, vaikka niitä ei ihan hirveästi tunnu olevan.

Enjoy. No, kyllähän tätä kuuntelee. Pienellä vaivalla uskon että kertosäe saataisiin kuntoon laulun osalta. Suosittelenkin hyviä yöunia niin ei nukuta mikissä ;-)

Arvosanaksi annan 7/10, koska kyllä tämä varmaan genren ystäviin uppoaa kun ovat niin yksinkertaisia kuin rantakivet taivaalla. Eikun mitäh...
+4   +1 +2