Pimeyden monarkia

Darkempire | 22.06.2005 | Black Metal
3:32

Third track from "Vexilla Regis Prodeunt Inferi" -Split CD with Dimentum.
Recorded in november 1998 at Fantom studio.

Lineup:
Chi-Xi-Stigma - guitar
Chemosh - guitar
Ihmisviha - vocals
Bileam - bass
Morgion - drums

9.13   3184 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 25.03.2012
Tää on kovaa meininkiä ja legendaarista edelleenkin.
0   +1 +2
 
9
¤Verienkeli¤ 30.10.2006
Mm, herra herra Malevolens näkyy vaihtaneen pseudonyymiään, täällä kun cd:n kansivihossa kreditoidun lead-kitaristin tilalla on nimi Chi-Xi-Stigma.. No siis, itse biisi, täytyipä kaivaa kyseinen levy hyllystä uudelleen kuunteluun, että osaisin jotain kommentoida, ja kyyylllä, muistinkin tämän olevan varsin messevää melodista black metallia hieman raa'alla äänimaailmalla varustettuna. Eikä tämä biisi ole edes mikään poikkeus tuolla splitillä, vaan kyllä sieltä olisi voinut valita minkä tahansa biisin tänne kummasteltavaksi, on siinä sen verran laadukkaita sävellyksiä, ihan kummallakin bändillä. Ihan kymppiä en tälle arvaa antaa, kun jos listaillaan maailman parhaita biisejä, niin tämä ei ole siellä minun listani kärjessä, vaikka kiitettävä suoritus onkin. Uudempiin biiseihinne en ole vielä tutustunut, kun vasta nyt tajusin tämän teidän saittinne täällä Mikserissä. Siirtynen tästä tutkimaan muita tuotoksianne...
0   +1 +2
 
10
GREV 31.05.2006
Mites nyt... Darkempire kotomaan kielellä laulettuna...

Onnekseni huomaan, ettei laulussa ole sitä jäykkyyttä mitä yleisesti ottaen näillä Suomi-BM bändeillä on, vaan homma hoituu helvetin hienosti.

Itse biisi on taas takuuvarmaa Darkempire tavaraa... Ruotsin vastaavat, Marduk, Dark Funeral tulevat tästäkin mieleen, mutta ei nyt lähdetä suoraan vertailemaan.

Tunnelma biisissä oli kohdallaan ja se toikin mukavasti lisämaustetta.
0   +1 +2
 
10
Vox mortis 09.04.2006
muuta mutisematta saatanan hyvä.
0   +1 +2
 
7
jun_tune 06.12.2005
Vähän köpösesti soitettu purkkiin ja huomaa kiireen studiossa, kun siitä ajasta kerran maksaa. Onhan tässä sentään oikeat rummut. Ei tämä biisinä silti ole lähelläkään noita uudempia satan comethin ralleja, aika haikea ja melodinen, jossa ei oikein ideaa tunnu olevan. Onhan tuosta silti jo aikaakin aika lailla.
0   +1 +2
 
8
Yhdyn kyllä edelliseen kommenttiin, eli parempaa materiaalia tää on kuin nuo ylemmät. Ja tunnelman luonnissa on tärkeässä osassa hieman suttuiset, mutta selkeät saundit. Tässä nää vokaalitkin on ainakin hieman eloisammat. No joo, näyttäshän tässä olevan eri tyyppi mikin varressakin. Tällaista sen black-metallin kuuluu ollakin. Ilkeä meininki, melodioita sinne tänne, kunnon rytyytystä väliin ja soitto ei niin pilkun nussimista. Tunnelma ratkaisee. Asiallinen meininki, ei kuitenkaan mitään hirveitä yllätyksiä.
0   +1 +2
 
9
Boris the spider 09.09.2005
Minä olen samaa AC/DC mieltä :) vähän vähemmän, koska riffit kyllä kelpaavat esittelyä useamminkin!!! No tyylisuuntaaN NÄHDEN PIRUN HYVÄ, mutta riffit ovat mielestäni liian hyviä vain kerran toteutettaviksi... Ja erikoismaininta uskomattoman hienosta c?-kohdasta jota olen vuosien mittaan kuunnellut ja ihaillut useita ketoja( just se missä se lopetus soolo):
0   +1 +2
 
9
Disgorgenment 11.07.2005
Olihan hyva kipale.
0   +1 +2
 
9
Nagathel 03.07.2005
Kaikkiaan todella tunnelmallinen kipale, joka on selvästi melodisempi, kuin muut biisit. Soundimaailma toimii ja koukkuja löytyy mukavasti, mutta biisi tuntuu ehkä hieman liian lyhyeltä, lopussa tulee nimittäin sellanen olo, että nytkö se jo loppui? Noh... Senkin eestä biisiä kuuntelee moneen kertaan peräkkäin.
0   +1 +2
 
Chi-Xi-Stigma 01.07.2005
Mainittakoon että "Vexilla regis..."-levy käytiin aikoinaan maksullisessa studiossa nauhoittamassa, kun taas "Satan cometh" levyn miksasin itse kotona...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2