New World Disorder (demo)

Darkempire | 11.04.2007 | Black Metal
4:09

Drown in the Abyss, Motherfuckers, Drown!

9.70   3422 kuuntelua

Kappaleen sanat

Towers of Heaven collapse
When Ancient one returns
Glory days are over
Mankind unite the dead

Arise almighty Omega!
Victory shining bright!

Blackening day, blackening sun
I close my tired eyes,
This day be gone

Embrace the moon
As chaos reborn

They sow the sins of the mindless.
Glory unto the Scarlet Woman,
Babalon the Mother of Abominations

And he saith unto them, Follow me
To the ghost realm beyond

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 10.02.2008
Muutoksia parempaan blackmetalliin...todella hyvä biisi!!!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.10.2007
Kaipaisin vähän enemmän erottelua saundeihin paikoittain, ja jotenkin leveämpää/paksumpaa saundimattoa.

Erinomaisia riffejä ja mielenkiintoista sävellystyötä. Siistejä harmonioita. Dynaaminen biisi joka dynamisoituisi vielä enemmän dynaamisemmasta miksauksesta. Tukutukukompista en pidä vieläkään. Varmaan sama fiilis kuin niillä jotka eivät pidä psytrancessa tasabiitistä. Tosin uskon että voisin pitää tuosta jos se olisi vähän hitaammalta, niin että rytmiikasta olisi erotettavissa enemmän sävyjä.

Tämä kyllä herättää joitain aivan ihmeellisiä tunnelmia, joita ei yleensä löydy. Se on suurta.

On.
0   +1 +2
 
10
Nargath Slaktare 13.08.2007
Voe jumalauta! Päivänpelastukseksi täältä löytyy näinkin hyvää musiikkia.
Asiaan: Ensimmäisenä tulee mieleen Dark Funeral. Laulajan ääni on tosin vain moninkerroin parempi. Äänimaailma on juuri sopiva tämän tyyppiseen piisiin.
On jopa sokkimainen tunne, mutta hyvällä tavalla ainoastaan saada kuunnella mikseristä näin hyvää bändiä. Hidas kohta tuo mukavaa vaihtelua "manaavan" laulun kera. Rumpalin soittotekniikoista en piru vie voi valittaa. Kokonaistuomioksi sanoisin, että TOIMII KUIN JUNAN VESSA! Näin sanattomana en muuta osaakkaan sanoa.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 14.05.2007
No nyt iskettiin suoraan suoneen. Erittäin tehokas aloitus ja breikittely siinä heti intron jälkeen. Muutenkin tässä tuntuu oma linja löytyneen paremmin ja kokonaisuus on heti tiukempi.
Sanoituspuolikin toimii, pidin tuosta sopivan maalailevasta ja viittauksia viljelevästä tyylistä, heti kummasti viihdyttävämpää kuin "perkele, tapan teidät kaikki!!!" lyriikat (vaikka kyllähän uho ja nyrjähdyskin on aina paikallaan.)
Jotakin viimeistä koukkua, todellista niskalenkkiä jäin kuitenkin odottamaan, jotain todella yllättävää, vai vaadinko mahdottomia? Mutta tosiaan, hienoa musiikkia.
0   +1 +2
 
10
JM 06.05.2007
Vähän turhan kuulumattomissa välillä tuo laulu, kun siellä kuullostaa kuitenkin menevän jotain, minkä tahtoisi tarkemmin kuuluville. Hyviä riffejä kyllä ja sopivasti vahihtelua, missään vaiheessa ei pääse huomio toisaalle, kun biisissä on seurattavaa ja niinkuin ylhäällä sanottu: basson osalta todella hienoja juttua.. sillai, pitää melodiaa hauskasti koossa tuo basso. Hieno ratkaisu. Noh, kyllä tuo laulu aukesi, kun sanat luki. Hienoa manailua.
Kympin biisi.
0   +1 +2
 
10
On kyllä nannaa korville, on noita bändejä nähty ja kuultu mutta tämä biisi iski vallan mainiosti. Upposi päähän kuin naulat jeesuksen lihaan. Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
10
Perkele kun lähtikin hienosti!! Kovia riffejä sekä asiallista rumputyöskentelyä löytyy. Myös vokaalit toimivat omaan korvaani hyvin, sekä rääkyvät että puhtaat. Sounditkin on ruuvattu kohdilleen, sopivan raaka kokonaisuus. Kaiken kaikkiaan biisissä oli yhdistetty onnistuneesti sekä raaka aggressio sekä synkkä tunnelma. Helvetin hieno kappale!
0   +1 +2
 
10
Saakel| 16.04.2007
Darkempireen ei voi pettyä! Herrat hoitaa homman kotiin! Homma toimii kaikessa kauneudessaan helvetin hyvin, odotan kyllä innolla miten rummut sointuu sitte levyllä ihka oikean rumpalin kanssa.. Tosta laulutyylistä nostan hattua, perkeleen kierot bassokuviot nostattaa fiilistä. Tulee toisinaan mieleen veteraani Emperor tästä kaaottisesta pimeänpuolen maagisesta mahtavasta soitosta.. Miten voi blackmetal tästä enää parantua?
0   +1 +2
 
10
_Panzerfaust_ 14.04.2007
Vihdoin uutta materiaalia, tätä on jo odoteltu. Jo aloitus riffistä huomaa ettei homma mene täysin vituiksi. Kappale on rakennettu komeasti monesta eri tunnelmasta, from skitzofrenical aggression to deppressive aggression. Kieroa riffiä riittää ja komeista basso kuvioista ei tingitä. Perkussio puoli on myös mallikasta ja helvetin haastavan kuuloista (tässä vissii koneet hoitaa homman, vai?) Levyn odotus vaan kasvaa entisestään. Ei voi muuta kun sanoa saatanan ison HAIL!
0   +1 +2
 
10
jun_tune 11.04.2007
No niin - Saatana, johan sitä sai kuultavaksi. Loistavia basson juoksutuksia, tarpeeksi akustiset rumpusoundit, agressiiviset kitarat ja vokaalit, Progeilua riittävästi, muttei liikaa ja ennenkaikkea niitä pirullisen kieroja äänimaailmoja.

Mielenkiintoinen ja pimeä biisi ja kyllä minä perkele pidin, pistäs ilmotellen ku levyä saa ostaa.

Miksauksesta sen verran, että pikkaisen kaikua ja/tai yläpäätä liikaa kun isolla soittaessa meinaa korviin käydä, mutta kokonaisuutena helvetin vahva kokonaisuus.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat