Hostile

5:34

"Detroit" meiningillä höystetty drum 'n bass kipale.. tai toisinpäin, miten kukin tykkää. Alkuperäinen tausta on täysin dn'b pohjainen joka saattaa joskus tulla kuuluviin..

Ai niin ja kiitän vielä yhteistyöstä Henri Puolitaivalta kappaleen tekemisessä. Käykää kuuntelemassa myös hänen tuotantoaan..Suosittelen lämpimästi.

8.00   958 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 09.01.2006
Turhan paljon löytyy reverbiä soundimaailmasta, tuo synattelu erityisesti kuulostaa vähän ärsyttävältä, kun on vaikea sen suuntaa paikallistaa. Raaputtelut toimivat erittäin mallikkaasti. Rumpufillit ovat myös ihan oivallisia, ehkäpä vähän tuhdimmaksi voisi noita rumpuja vielä kompressoida. Haitsut jäivät vähän ehkäpä tylsiksi. Lisää koukkuja olisi rakenne kaivannut aika reilusti, vokaalisamplet tai muut kivat lisukkeet olisivat olleet ehdottomasti paikallaan. Soundit olivat kokonaisuudessaan vähän erikoisia, nuo synat tuntuivat olevan ihan eri maailmasta noiden rumpujen kanssa. Muutenkin synissa ehkä vähän liikaa preset-hommien makua. Eiryisesti tuo lopussa yksinäänkin esiintyvä sample tuntui ikävän tutulta. Ei huono kumminkaan, loppupuolen hulu(?)jutut ja hetkittäiset bongot/congat olivat oikein maukkaita. Ei mitään parhautta kumminkaan. Ajanvietemusiikkia.
0   +1 +2
 
8
^Linda^ 02.01.2006
yllättävän hyvähän se oli kyl ;) joo jatka vaan samaan malliin :P vois kuunnella toisenkin kerran :D
0   +1 +2
 
8
Miiuzki 02.01.2006
Enpä mä pahemmin osaa näitä biittejä kyllä arvostella=/ Mutta yritetään...
Tää kuulostaa kyl hyvältä, mutta jotain täst silti puuttuu mun mielest, en oikeen osaa vaan sanoo mitä:S (Saattaa johtuu siitä, että univelkaa on kasaantunu liikaa ja yksin kertasest väsymys painaa tai sitten en vaan oikeesti tiedä) Jos joskus keksin mitä tästä puuttuu ni pistän lisää kommenttia..

Mutta joo, jatka ihmeessä samaan malliin, kyl se oma tyyli vielä löytyy, sitä pitää vaan hetki hakea=) Hyvät jatkot sulle=P
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat