Takes No One To Tango (demo)

D Six Minuz | 05.05.2004 | Rock
3:13

Nauhoitettu treenikämpällä. Miksaus jäi vieläkin hieman vaiheeseen koneen kadotettua osan raidoista (kiitos PC!), mutta demosta menee kyllä.

7.61   2697 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

orion903rock 08.07.2004
rokrok! onhan täällä musaa mikä on tehty asenteella!!! jatkakaa samaan malliin
0   +1 +2
 
NeverSayYes 07.07.2004
kaiusta päätellen reenaatte jossain jäähallissa, mutta väliäkös sillä kun demoasteella vielä ollaan, hieno tuo säkeistön tangotahti
0   +1 +2
 
6
Averell 07.07.2004
Ei oikein meikäläiselle sopivaa musiikkia. Vähän junnaa ja laulutyyli (kaikuineen?) tuntuu vähän kotikutoisen teatraaliselta. Ei tarvitse tilutella, mutta kitara"sooloa" en menisi ylistämään
0   +1 +2
 
8
Samu2 07.07.2004
Kas vain, taas tangotellaan niin että heikompia huojuttaa ;) Olen muistaakseni tästä jotain versio(i)ta arvioinut jo aiemminkin, mutta näillä mennään mitä on jaettu!

Vähän on tahtien pysymisen kanssa hapuilua, ja laulussa on niin hirmuinen kaiku ettei siitä saa sanaakaan selvää, MUTTA siitä huolimatta biisissä on mielestäni ihan asiallisesti ideaa. Osiltaan jarisillanpää tölväyksen vuoksi, osittain siksi että tyyli muistuttuu klassisia brittipunk-pumppuja, ja osittain siksi että biisissä on ihan oikeasti hyvää ideaa! Tuon kun saa kunnon toteutukseen, niin kyllä kesäbiisissä löytyy!
0   +1 +2
 
Tune 07.07.2004
Todellakin nauhoitettu treenikämpällä. Jonka takia ei sanoista saada mitään selvää. =)
Muuten kappale kuulostaa perusmaiselta, tasapaksulta rokilta yksinkertaisella kompilla ja riffillä.
Taustalla tämä kappale menee ihan hyvin, mutta kokonaisuutena kappale ei tarjoa mitään erikoista eikä mitään mieletöntä, jonka takia juuri tämä bändi ja ehkä tämä bändi jäisi mieleen.
Kun äänimaailma ja jälkikäsittely saadaan kondikseen, niin ehkä enemmän saadaa irti tästä.
0   +1 +2
 
7
kudusai 06.07.2004
Hemmentti mikä nimi biisillä. Ehkä tämä hieman menee huumorinpuolelle tai sitten ei. Kaikua löytyy laulusta, allekirjoittanut pitää kyllä aljon kaiusta, mutta muista sitten en tiedä. Soundit ovat mitä ovat ja kyllähän tuo kaikukin sotkee hieman. Soittokin heittelee hieman miten sun sattuu, mutta antaa mennä. 7½
0   +1 +2
 
7
Äänityksen taso on aika keskinkertanen, mut biisinä tää on ihan kohtuu hauska. laulusta ei saa selvää liikaa kaikua ja suhinaa.. selkeesti parempi ku jari sillanpää.
0   +1 +2
 
8
C 05.07.2004
Kuulostaa siltä kuin biisi olis nauhotettu suuressa salissa, bändi salin toisessa päässä ja nauhotusvälineet toisessa. Mut ihan svegaavaa mättöö sinänsä, rummuista tykkään, kitarassa mukavat venytykset ja laulajalla on hyvä ääni.
0   +1 +2
 
jouni 05.07.2004
Vähän soitto hakee vielä treeniä. Soitto ei ihan vielä kulje taimissaan. Laulussa hauska kaiku. Laulajalla ihan hyvä ja kehityskelpoinen ääni. Miksaus ei loista mitenkään, mutta kappaleesta saa selvän ja fiilis välittyy kuulijalle. Biisinä ihan toimiva rokkipläjäys. Kertsissä olis voinu toimia esim. joku stemmalaulukuvio tms. jotta erottuis niistä säkeistä paremmin. Kitarasoolo oli sopivan räkäinen. Eli ihan palikat on hyppysissä, mutta rohkeasti vaan lisää treeniä ja hiomista niin hyvä tulee. Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
zood 05.07.2004
Hahaha, repesin ihan täysin kun kommenttiringissä tuo biisin nimi pomppasi silmille. Tuo viemärisoundi on ihan syvältä, ehkä "aavistuksen" verran liikaa kaikua tossa laulussa, että kuinka iso teidän treenikämppä nyt sitten olikaan? Etenkin tuo kaiku vähän puurouttaa sanoja ja niistä on vaikea saada selvää. Muuten biisissä ei tuon "80-lukudemomaisuuden" lisäksi, mikä ilmeisemmin menee nyt tuon miksauksen piikkiin ei juurikaan ole huomauttamista. Alusta tuli ehkä vähän queens of the stoneage mieleen.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat