Mental Agony

Cyanide Project | 24.01.2007 | Breakbeat
4:21

Synkkää breakbeattiä.

8.67   656 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 19.04.2007
Tämä on mielenkiintoinen kappale, tälläinen uudenkoulukunnan breaksit kohtaavat Combichristin-kokemus. Todella ammattimaisen kuuloista jälkeä, ei voi muuta sanoa.

Ajoittain muuten tulee mieleen jotkut Front 242 kappaleet levyiltä UP EVIL ja OFF, johtuu varmaan noista leijailevista kuoro(maisista) äänistä. Mikä on aivan helvetin hieno juttu minusta, kyl 242 on sen verran kova bändi.

Mutta takaisin itse asiaan, ei tässä löydy teknisesti mitään pahaa sanottavaa. Ääänimaailma toimii ja siinä on mukavasti vaihtelua, korkeammat äänet tuovat kontrastia noihin bassoääniin jotka muistuttavat minua jostain nu skool breaks kappaleista joita olen kuullut. Ehkä bassomurina olisi voinut jossain kohdissa tulla hieman enemmän esille, tai kappaleessa olisi muuten voinut olla ehkä hieman enemmän variaatiota. Tai sitten ehkä laulua, tai jotain sampleja.
0   +1 +2
 
8
ekse 25.01.2007
Moips

Helkkarin jees soundipuoli synissa, miksauksiltaan vaan turhan suttuisia ja 'noisekkaita'. Biisin dynamiikka ja miksaus turhan latteita, johtunee varmaankin noista rummuista. Enemmän haitsua ja snarea esiin, basari potkimaan enemmän! Rakenne on turhan toistavainen ja hidas rakenteinen, tosin tämä onkin puhtaasti kuulijasta kiinni..

Vuoden päästä levysopimus :)
0   +1 +2
 
9
Juyiite 24.01.2007
Just tällasta musaa pitäis olla enemmän. Mukavan synkkä näin tammikuiseen iltaan. Vaikka biisi jatkuukin aika samanlaisena, sen jaksaa silti kuunnella kokonaan, eikä mitään tylsistymisen piirteitä ole havaittavissa. Jotain efektejä olisin kuitenkin kaivannut lisää.

Mutta on tämä kuitenkin ysin arvoinen suoritus. :)

Keep on rockin'!
0   +1 +2
 
9
- Nicolai - 24.01.2007
Jälleen esimerkillinen taidonnäyte elektronisen musiikin alalta. Biiseissä on mukavasti syvyyttä ja ne ovat sulavia kokonaisuuksia. Pituus (4 21) on melko sopiva. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat