Factory of Pain

Cyanide Project | 25.04.2007 | Breakbeat
4:53

Vähän synkemmän laatuista breaksiä lisää.
Potkua pitäisi löytyä.

8.50   639 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 25.04.2007
Jotenkin oletin että nyt tulisi hirmu kovaa mättöä, ja olin hieman hämmentynyt kun tuntui että kappale ei "lähde käyntiin"...mutta sitten tajusin että tässä on lähdetty tunnelmallisemmalle linjalle ja asennoiduin sen mukaan.

Mielenkiintoinen kappale, hieman kuin ambient breaksin ilkeämpi, äänekkäämpi, synkempi veli. Jälleen kerran erittäin ammattimainen toteutus ja breiksille epätavanomainen äänimaailma, tulee tosiaan mieleen muu tanssimusiikki kuin breakbeat. Freeform hardcorea en tunne mutta jos Juhgu sanoo että freeform äänet niin uskon että ne on niitä.

Olisi ehkä kaivannut jotain mätömpää kohtaa, tai jotain hieman omituisempaa/poikkeavampaa ääntä parissa kohtaa, mutta minä olenkin IDM/industrial-ihmisiä, joten ota nämä kommentit varauksella vastaan. Tuo snarerushi oli hyvä, mutta olisi voinut tulla ehkä hieman enemmän pintaan. Erittäin laadukas mutta hieman tasapaksu kappale. Kuvittelisin että tämä olisi jonkinlaisen, ööö, suomi hard breaktrance setin chillauskappale.
0   +1 +2
 
10
Juhgu 25.04.2007
Breaksia freeformisoundeilla :) Kyllä löytyy potkua - perskeleen asialliset soundit ja melodiat. Tykkäilen ja pistän talteen. Jos nyt jotain valittamista niin ehkä tälläisessä breaksissa kaipaisi snarelta vähän enemmän munaa, mutta kolahtaa tämä siitä huolimatta omaan musamakuun niin hyvin että plätkäisen kympin.
0   +1 +2
 
10
Juhgu 14.05.2007
Pitääpä nyt jokusen kymmenen kuuntelukerran jälkeen kommentoida uudestaan että vieläkin uppoaa. Saakelin hyvää matskua.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta