SeoStep

cuosiMODE | 18.07.2005 | Psytrance
6:27

Nimi kertoo!!

9.60   1373 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

GettoMajava 29.11.2007
Hei olentolupa me ei ees kuunnella hallucinogeenii et ime slaikkaa!!!
HAHAA
0   +1 +2
 
10
Fantasy music 07.04.2007
Tosi taidokas biisi ,hienot soundit,mun suosikki.Lisää vastaavaa vaan kiitos.
0   +1 +2
 
9
laskiaisrieha 17.10.2005
noi rytmivaihdokset on kyllä mässyjä!hyvä bassolinjaki..kyllä on ihan faniutumisen arvoista kamaa..
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.07.2005
Jiia! Triolirytmi! Roks! Noniin mut aloitetaanpa heti lätinä. Vittu NYT sitä bassolinjaa, etenkin alataajuuksia, vähän hiljemmalle! Mun korviin sattuu, siis todella! Tuntuu kuin joku tunkisi niihin aivan liian isoja pehmeitä esineitä, enkä nauti tästä tunteesta ollenkaan!

Noni. Sit. Öö. Kick on ihan hyvän kuuloinen mutta bassolinja syö siitä niin paljon ettei siitä saa kunnolla selvää. Haitsut saisivat olla vähän vähemmän steriilin soundisia. Ja niitä velocityjä saa muutella eri nuoteissa! 3/4->4/4-tahdinmuutos herätti heti ajatuksen siitä, että on tietyt Hallucinogenin biisit selvästi kuunneltu :p

Ihan hyvää perussuominarskuntaliidiä jossa ei nyt ihan liikaa omaperäisyyttä ole. Muutenkin meininki on aika tavallista suomisoundimenoa, keskivertohyvin toteutettuna. Joskus suomikliseet ärsyttävät mutta tässä toimivat suht hyvin.

Oiva idea palata takaisin triolin pariin. Rules! Mutta sitten kaipaisikin jotain repäisevän erilaista jo. Tällaisenaan alkaa vähän puuduttaa. Ja erityisesti kyllä oikeasti puuduttaa toi bassosoundi, pakko mainita siitä uudestaan koska se on oikeasti tosi tosi häiritsevä, siitä tulee suorastaan päänsärkyä. Toki voi laittaa volyymia hiljemmalle mutta silloin muutkaan soundit eivät erotu. Tuo basson ylimuhkeus tekee ainakin minulle mahdottomaksi kuunnella tätä uudestaan. Ja biisi loppui kovin latteasti :'|
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 18.07.2005
Vauhdikkas aloitus, nopea tempo, mitä muuta tarvitaankaan? Tämähän on kerrassaan upea teos, no, alkuun ainakin. Kova kick antaa lisää maustetta itse bassolinjan upeaan "kiemurteluun", vaikka kovinkaan paljoa sitä kiemurtelua ei esiintynytkään, mutta ihan osuva ominaisuus sekin. Pehmeät efektit tekevät biisistä kylläkin melkoisen... Hmm... perinteikkään, mutta entistä ehomman Psykesekoilun. Tämä on kuin minulle suunnattu, mutta jokin jäi siltikin vaivaamaan, en tiedä syytä, mutat varman ysin saat.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat