Life Resigned

Life Depraved

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Timo JM 26.10.2018
Kommenttirinki: Päällimmäisenä jää fiilis, että pienistä aineksista on venytetty pitkä teos. Ihan kuin intron skitat olis eri vireessä.
0   +1 +2
 
enrich 07.08.2015
Hienolta kuulosti kun basso tuli mukaan, taustakin tuli oikeuksiinsa. 2 minsan jälkeen alkoi uusi osio joka kesti ehkä liian pitkään ja pituuttahan tällä oli muutenkin.
0   +1 +2
 
9
Asamael 12.06.2014
Synkeän melodinen doom-biisi, jota nuo eteerisemmät vokalisoinnit hienosti maustavat. Örinät melkoisen peruskauraa. Itelle toimii paremmin sellaiset perinteiset puhtaasti lauletut heavy/doom-meiningit tyyliin Candlemass. Mut eeppinen vetohan tämä. Ei kuitenkaan ehkä näin kesäisenä iltapäivänä onnistunut täysin viemään mukanaan.
0   +1 +2
 
Toni Pandora 24.02.2014
Kaunis biisi. Tippuu tähän suuntaan kyllä.
0   +1 +2
 
9
Mr Dimension 02.10.2013
olipas eepos. kivaa murinaa. miltäköhän tämä kuullostaisi tuplanopeudella... hyvä biisi ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
9
vihaleipä 18.02.2013
Hyvä biisi, mutta paremmat saundit olisivat saaneet kyllä olla.
0   +1 +2
 
Iviane 09.01.2013
En välttämättä ihan varsinaisesti puhtaasti doomiksi tätä laskisi, mutta tässä on kyllä oikeaa tunnelmaa! Hienoja sävyjä!
0   +1 +2
 
8
Osterifucker 29.08.2012
Hieman turhan pitkä intro, mutta muuten hyvä. Ja produktio saisi olla hiukan parempi. Mutta mielipidejuttuja. Hyvä biisi silti!
0   +1 +2
 
Cecce 20.03.2012
Hyvän mystinen tunnelma. Ehkä olisi vaatinut lisää koukkuja tai nostetta, että kiinnostaisi loppuun asti.
0   +1 +2
 
Neemu 11.10.2011
Oon huono arvioimaan tämänkaltaista musiikkia, mutta ihan ok kamaa. Toiminee omassa genressään hyvin!
0   +1 +2
 
9
Project 66.6 27.06.2011
Melodiat olivat kyllä helvetin miellyttäviä ja biisi oli erittäin mukava muutenkin. Oli ehkä 14 minuuttia vähän liikaa minulle, mutta annettakoon se anteeksi.
0   +1 +2
 
7
Henkkasetä 04.05.2011
pakko myöntää et kelaamalla meni loppuun asti. omat kuuntelijat varmasti löytyy jostai, meikä ei kuulu niihin. mut jos ei huomio musamakua niin ihan ok saundi.
0   +1 +2
 
Kostiainen 18.03.2011
Alku ok. Masentavaa. Ja se pakollinen örinä astui kuvaan. Blaah.
0   +1 +2
 
10
Damage1994 08.03.2011
Nonni!! Nyt doom-fani lämpeni! En ole mikserissä vielä vastaavaan bändiin törmänny. Tämä oli jotakin uskomatonta, jäi samanlainen fiilis ku erinomaisen Sts biisin jälkeen... Vaikka biisillä on kestoa vajaat 15 min ni se onnistui säilyttämään tunnelmansa hienosti! Saunditkin on hyvät ja soitanta/laulu mahtavaa!
0   +1 +2
 
lipoma 19.12.2010
Kunnioitettavan työn olette biisissä tehneet. Komeata soitantaa.
0   +1 +2
 
J Kolme 31.07.2010
genree ei vaan oikeen uppoa, pätevän kuulosta soitantaa ja "laulua". Liian haalaavaa omaan makkunn
0   +1 +2
 
Herrasmiehet 10.06.2010
Nyt oli meikeläiselle vähän liian pitkä biisi =) Piti vähän kelailla. Soundit on kohdillaan. Kitaroista pidin erityisesti.
0   +1 +2
 
9
milo05 28.03.2010
hienon kuulloinen kappale,sopisi varmasti johonkin elokuvaan taustalle,ainakin osittain,hyvä veto,
0   +1 +2
 
watt 23.02.2010
syna soundi on minuutin kohdalla varsin makia.soitto oli ihan ok.turhan piutkä ja puuduttava biisi tuolla samalla tempolla.
0   +1 +2
 
9
Peteee 05.02.2010
Tosi hyvää ja toimivaa Doomia. Ei turhalla temmolla pilattu. Örinä on aika raskasta tähän, mutta sehän on ihan hyvä.
0   +1 +2
 
Piru Kange 16.12.2009
Pituutta on kyllä aika paljon. Minusta liikaa, vaikka onhan se hyvä, että tällaisia kunnianhimoisiakin mittoja tavoitellaan.

Biisi on "laahaava", muttei mitenkään huonossa mielessä. Tällä keinolla on saavutettu varsin hypnoottinen ja toisaalta sielukas tunnelma.

Soitto ja laulu ovat kuosissa. Samoin tuotanto.
0   +1 +2
 
8
maaninen 15.07.2009
Hienosti alkaa rauhallisissa tunnelmissa. En ois kaivannut örinää tähän, mutta kukin tyylillään. Naislaulajalla kaunis ääni, sääli että oli noin taustalla. Sanoista ei saanut selvää. Biisi pysyy kasassa koko matkan. Kolmisen minuuttia lopussa liikaa, varsinkin kun en saanut tarinasta selvää. Hyvä teos kuitenkin.
0   +1 +2
 
Daimonion 01.05.2009
jos ei ole muuta "järkevää" sanottavaa ole kuin että biisi on liian pitkä niin kannattaakin vain pitäytyä niissä radiomitan musiikeissa ja jättää tämmöisten kommentointi muille.
0   +1 +2
 
8
Akeli 12.02.2009
Ihan mukavasti lähtee käyntiin tämä biisi. Tempoon olisin toivonut ehkä 5-10 bpm lisää, niin toimisi vähän paremmin. Taitaa olla tämän tempo jotain 75-80 nurkilla? Kuulostaa kylllä hyvin vahvasti Draconianilta kaikin puolin. Örinäkin lähes identtistä :O Löytyhän ne naisvokaalitkin sieltä, ihan kuin länsinaapureilta :D
Mitä noita kommentteja katoin, niin ihmiset on valittaneet kitarasoundeista. Itse en siihen syytä näje, koska nämähän sopivat perkeleen hyvin tähän. Klinusoundi nyt ehkä heikoin lenkki, mutta ei se haittaa. Erottuu massasta, koska en muista tuollaista klinusoundia muilla ennestään tutuilla doomibändeillä kuulleeni.
Fuck, suljin vahingos playerin 13 minuutin kohdalla, mutta tuskin jäin paljosta paitsi. Kyllä meinas vähän tossa pituudessa ja tempossa vaipua taustalle..
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 04.12.2008
Mukavan jouluisa riffi alkoi siellä kahden minuutin paikkeilla, muutenkin ihan joulutäpinät päällä! Hyvää tappokamaa. kuulostaa siltä joltain legendabändiltä jota nauhotin metalliliitosta vuonna 1997, joka on vieläkin nauhalla. Klasu soitti koko 10 minuutin hautajaisbiisin. se oli hieno teko. Tää on saatanan tyylikäs biisi. Saatanan saatana. hyvä pojat. ja tytöt?
0   +1 +2
 
Teawisher 18.10.2008
Meni vaan reilu sata biisiä että kommenttiringissä tulee eka doomailu vastaan ja ainakin rauhallisen alun ja pituuden perusteella taitaa olla kyseessä aikamoinen monoliitti. Alku on ainakin hyvä, nätti ja tunnelmallinen, vaikka suht perinteinen onkin.

Varsinainen musiikki iski meikäläisen suht nopeasti melko katatoniseen tilaan josta hätkähdyin hereille miltei säikähtäen kun vokaalit tuli mukaan. Laulussa on persoonallinen soundi ja tykkään siitä miten se on rohiseva, tuo jotenkin tunnelmaa ja erottuupahan ainakin perus funeralmörinästä. Naislaulu on ihan hyvää, mutta ehkä pikkasen tylsän kuuloista siinä mielessä että samanlaista on kuullut niin paljon.

Soundit on aika hyvät ja eri soittimet erottuu hyvin toisistaan. Ei mene puuroksi vaikka on normaalia ja akustista skittaa, synaa, sekä laulua. Henkilökohtaisesti pitäisin vähän raastavammasta ja tuskaisemmasta kitara-/yleis-soundista luomaan kontrastia synien(joissa on kyllä hyvä ja "eerie" soundi vaikka suht perusvarma onkin) ja naislaulun hennolle kauneudelle. Tosin musta varmaan kaiken kitaramusiikin pitäisi kuulostaa metsä/kellari blackmetallilta, joten en välttämättä ole oikea ihminen kritisoimaan soundeja ja kyllä mä näistä pidän ja tosiaan mistään ylipuunatusta "mukarankasta" miksauksesta ei todellakaan ole kyse.

Yllättävän hyvin tämä biisi kyllä toimii vaikka pituutta on kuin nälkävuodella ja mitään hirveän dramaattisia muutoksiakaan ei tule. Tämä imee suht hyvin mukaansa mutta lopulta olen kyllä sitä mieltä että olisi tästä voinut pari minsaa napsaista pois, tai sitten tuoda enemmän muutosta biisiin. Kokonaisuuden kannalta tykkäisin myös jos sanoja voisi lukea samalla, vaatii vähän liikaa keskittymistä yrittää ymmärtää niitä sokkona ja pitkissä hypnoottiseen toistoon nojaavissa biiseissä hyviin sanoihin ehtii jo melkeen kasvaa kiinni. Tulee vähän samanlainen efekti kuin hyvää kirjaa lukiessa samalla tunnelmallista ambienttia kuunnellessa.
0   +1 +2
 
6
Lasa 28.09.2008
liian pitkä, tylsä, liian hidas. lisäks vielä tota örinää ihan liikaa.
no olihan tässä kuitenki ihan hyvät soundit. biisin loppupuoli on vähän parempi ku alku.
ilman örinää olisin tykänny enemmän.
0   +1 +2
 
sake85 22.08.2008
Kyllähän tämä toimii melankolisessa fiiliksessä eikä lopu kesken. Voi rauhassa vetää kivirekeä yli 14 minuutin ajan silloin kun siltä tuntuu. Tämä oli ok. Pidin etenkin hentojen taustalaulajien ja örinän keskinäisestä kemiasta. Ne toi sopivaa keveyttä muuten raskaaseen kappaleeseen.
0   +1 +2
 
Pitk 21.07.2008
Intro melko pitkää leijuntaa. Elementtejä tulee tosin koko ajan lisää, pitää mielenkiin toa yllä. Rumpusoundi on aika käkönen. Tällaisessa saisi olla aika isoa hommaa ja kunnolla jytinää. Isoja kaikuja reippaasti käytettynä. Kun tilaa kerran on. LAulustaili ei ole meikäläiselle. tavallaan on jees tehdä helvetin pitkiä biisejä, mutta intron jälkeen tämä ei oikein kanna. Etenkin "laula" keilaa hommaa pahemman kerran. Next.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 17.05.2008
Doomia ei olekkaan tullu maisteltua sitten 90 luvun puolivälin jälkeen. Maalaileva soitanto on oivallista, soundit kaikin puolin kunnossa ja tunnelma mitä oivallisin. Synasoundilta olis jotenkin odottanut hiukan enemmän syvyyttä - pikkuasioita. Tarkkuudesta en oli ihan varma joka osa-alueella. Laulajalla on kohtalaisen pelottava soundi. Mainiota. Lisäksi vielä saa selvää mitä sanottavaa löytyy. Tämä biisi ei kauheasti kumartele mitään normeja. Hieno esitys kaikin puuolin.
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 17.05.2008
Eeppistä poppia laahaustempolla, sävellys ihan hauska, muttei oikein nouse sille "taiteellisuuden" tasolle jota epäilen tavoitellun. Raskaat kohdat eivät jyrää niin kovaa kuin pitäisi, dynamiikan vaihtelut jäävät vaillinnaisiksi.
0   +1 +2
 
9
jord3 16.05.2008
Alussa nätti melodia :) ja tässä odotetaan kokoaika että koska se pamahtaa ja lähtee käyntii :D.. ei vieläkää :P justii tämmöset on kivoja ku saa odottaa. tosi hyvät soundit ja hidasta menoa on, myös kaunista. laulua odotellessa... nättiä kerrassaan :) se on hyvä ku laulu toimii <3 tämähän on iha mukavaa kuunneltavaa. menee ihan kivasti tässä koneella säätäessä ja livenä varmasti ihan hienoa katsottavavaa ja soitto pelaa ainaki varmasti. ehdottaisin vielä yhtä juttua. koittakaa jotaki mar de grices rumpukikkailuja. yht äkkee nopeeta tuplaa hitaalla tempolla tietenkin ja sen sellasta. nättiä toi nais vokalisointi. iha kiva iha kiva :) tykkään jopa sen verta että fanittaudun! tosi tunnelman tuoja :)
0   +1 +2
 
8
Martti Pop 29.03.2008
Ei oo meikäläisen hyvä lähtee tällasta arvostelemaan, mutta omassa kastissaan varmaan todella hyvää!
0   +1 +2
 
8
Kallemania 28.03.2008
Yllättävän hyvin toimi näin pitkäksi biisiksi. Örinä ääni oli hieno.
0   +1 +2
 
Daimonion 27.03.2008
tää alku ois kyllä niin paljon parempi ilman nuita syntikoita niinku se on alunperin ollu.
0   +1 +2
 
esw 24.03.2008
Alku on miellyttävän rauhallinen ja luo tunnelmaa. Myös soundimaailma toimii kohtuullisen hyvin introvaiheessa ja on riittävän rikas tämäntyyppisessä kontekstissa. Särökitaroiden tullessa mukaan biisin meno muuttuu raskaammaksi. Hidas rumpukomppi voisi mielestäni sisältää joitain elementtejä, jotka paremmin osoittaisivat sen pysyvät taimissa, koska välillä rumpujen iskut vaikuttavat laahaavilta. Vokaalit tulevat mukaan aika yllättäen, eivätkä mielestäni sovi parhaalla mahdollisella tavalla muuhun äänimaailmaan. Vokaaleille saattaisi sopia enemmän pitkää kaikua tai vastaavaa, joka loisi mielikuvan mahtipontisuudesta ja avaruudesta. Naisvokaalit ovat näppärä lisä, mutta aiheuttavat myös lievän sillisalaatti-ilmiön. Eli siis kuuntelija ei välttämättä odota niiden saapuvan, eikä siksi osaa yhdistää kokonaisuuteen. Biisissä on kyllä sävellyksellisesti riittävästi antia, että se kestää kuuntelun loppuun saakka, mistä olen oikeastaan yllättynyt, sillä ennakoin vaivalloista varttitunnin mittaista ideoidenvenyttämistä. Tästä huolimatta biisin rakenteessa ja sen kehittämässä dramaturgiassa olisi hieman parantamisen varaa - varsinaisia energiatason muutoksia ei introa ja outroa lukuunottamatta pahemmin tapahdu.
0   +1 +2
 
Paramite 19.03.2008
"jo muutenkin huonoon StS:ltä vaivoin kopioituun soundimaailmaan"

Ja mitähän vittua? :D Kerro ihmeessä, kun StS tekee edes jossain määrin orgaanisen levyn sen purkkapoppimaisen soundimaailman jälkeen.
0   +1 +2
 
Paramite 19.03.2008
"Yrittäkää olla vähemmän StS ja enemmän Life Depraved"

Hassu kommentti sinänsä, että biisi ei muistuta yhtään StS:ää. My Dying Bride -maisia osia kyllä löytyy jonkun verran. Ei sillä, että olettaisin kommentoijan tuntevan genreä laajemmalti.
0   +1 +2
 
6
Bassotaiteilija 17.03.2008
Erittäin hitaasti etenevä, ja siksi vaikeasti lähestyttävä biisi ensikuulemalta. Laadullisesti melko heikkoa jälkeä, eikä itse biisikään kyllä tarjoa mitään uutta.
0   +1 +2
 
8
kilkka 15.03.2008
Kitarat eivät ole vireessä. Särisee korvaan. Ite olen vähän jäävi biisiä arvostelemaan sillä en ole alkuunkaan doommetallin ystävä. Joitakin doombiisejä kuunnelleena voin kyllä sanoa tämän olevan yhtä pätevää kamaa.
0   +1 +2
 
9
Lenno 14.03.2008
Te ootte kyllä aivan sairaan kovia. Alku on mahtavaa tunnelmointia, eikä kappale siitä eteenpäinkään huonone. En mikään doomfani ole, mutta ei tästä voi olla tykkäämättä. Ammattimainen asenne ja kädenjälki. Pituutta on minun kaltaiselleni ylienergiselle henkilölle vähän liikaa, mutta jaksoin kuitenkin kuunnella loppuun. Mahtavaa.
0   +1 +2
 
zenri 13.03.2008
Tämä varmasti lienee omassa genressään varsin hyvää settiä, en niin tunne hyvin lopulta tätä genreä tunne. Itse kaipailisin vähän tiivistämistä siellä täällä. Tuo alun himmailu jatkuu mielestäni vähän turhan pitkään eikä synasoundi ei vakuuta laisinkaan. Örinät lähtee munakkaasti, mutta cleaneissa voksuissa sen sijaan sais olla lisää voimaa. Kitarajutut on tässä parhautta. Ne ovat paikoin oikeasti ihan mahtavia.
0   +1 +2
 
Täytyy heti kyl alkuun sanoo etten kyl pysty koko 14 minuuttista eepposta kuumteleen, mut sehän ei ookkaan teidän vika ;)
0   +1 +2
 
7
katara 07.03.2008
Maalailevaa meininkiä. Laadukasta omassa genressään, mutta itselle tämä ei juurikaan kolahtanut. Soundit ja miksaus suurelta osin balanssissa.
0   +1 +2
 
Paronie 06.03.2008
Paras osa biisistä oli ehkä toi intro. En itse ole näin hitaan musiikin ystävä juurikaan, joten paha lähteä arvostelemaan. Tunnelma oli mukavan apea kylläkin, eikä ehkä niin synkkä kuin odotin. Mutta jatkakaa...
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 05.03.2008
Kivaa synkistelyä ja hienoja rauhaisia melodioita... Mie vain jättäisin nuo rummut kokonaan pois ja an6taisin biisin elää omaa elämää. Hieno biisi!
0   +1 +2
 
Carpenter 02.03.2008
Alun rauhallinen osio on erittäin toimiva ja vaikka se on pitkähkö, mielenkiinto säilyy silti. Saundit ja soitto ovat demotasolle ihan toimivia. Vokaaleissa on asennetta. Kiippari tuo hyvän lisän taustalle, samoin puhdas laulu. Tyyli on itselleni aika vieras, joten biisi oli ehkä hieman liian pitkä, joten mielenkiinto alkoi hieman loppua kohdin lopahtaa. Mutta asiallista menoa omassa genressään kuitenkin.
0   +1 +2
 
Zoidberg 18.02.2008
Nyt on kyl vähän liian hidasta. Ja liian pitkää. Tempoon pari nollaa perään niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
Paramite 31.01.2008
Come on, se on METALLIA, eikä trancea. Kitaroiden tulee siis kuulostaa kitaroilta.
0   +1 +2
 
Sir Härö 31.01.2008
Hieno tämä alun kitara/basso hässiminen jonka jälkeen puskista silmille hyppäävät paskat särösaundit pilaavat mukavasti tunnelmaa, tunnelmaa joka muuten on kyllä just se mikä pitääkin. Sopivasti ahdistusta messissä vaikka selkeesti on vähän hilpeempi biisi. Vokaalit riipivät mukavasti tosta pallien kohdalta, tosin botnea lauluun olisi saanut miksata mukaan. Biisin edetessä kitaroiden saundihäikät unohtuvat aika hienosti. Mutta kaiken kaikkiaan mukavaa kuultavaa.
0   +1 +2
 
10
mustalitku 22.03.2008
Onpas syvällisen kuuloinen alku.. Puhutteleva. Vakava. (vaikka hyvä onkin, niin se on ehkä vähän liian pitkä) Kun säröskitat alkaa, niin tunnelma on kyllä vaikuttava - harvoin näin hyvä, oikeesti! (Volaa lisää) (odottaa milloin laulu alkaa.. nyt) Jos toivoa sopii, niin lauluun vähän lisää "yläräkäisyyttä", niin ois vielä enemmän toimivampi/riutuvampi vaikutelma. Mikä mahtava kikka onkaan laittaa toi naislaulukohta tohon väliin!! Mahtavaa! Siis jos oisitte tehneet tämän 90-luvun alussa, niin genre ois ollut teidän! Sarallaan todella toimivaa matskua! Kuinka jotkut näkevät tehtäväkseen tehdä näin laadukasta doom-kamaa vielä näinä vuosina? Ja minä kun laskin viimeisen kunnollisen Doom-kappaleen oleen My Dying Briden Sear Me.. Ja en olisi koskaan uskonut kuuntelevani neljännestunnin kappaletta kokonaan Mikseristä.. - toisin kävi teidän kohdalla! Tinkimätöntä kamaa!
0   +1 +2
 
Toni Solo 03.08.2008
Muhevat bassosoundit hellivät kuulijan korvaa heti aluksi. Raskaus lisääntyy biisin edetessä ja varsinainen doom-tunnelma käynnistyy laulannan alkaessa. Esitys on jännittävä yhdistelmä melankolista ja herkkää metallia sekä karua örinää. Lisää kontrastia antaa välillä kuultava hentoinen lauluosuus. Mielenkiintoista...
0   +1 +2
 
Snacke 06.08.2008
-luulin et oon enemmän wolfenstein 3d - metallin ystäviä mut ton genren nimi petti, täähän oli ihan miellyttävää musaa
-tässä räjähdystä oottelen...
...mutta ai niin tää oliki sitä doomia
-jotenkin alkaa vähän tää kesän loppuminen masentaa tätä kuunnellessa
-vaikka on vasta kuudes tai viides tai jotain elokuuta
-pitkä on kappale
-sotaleffan loppukohtaukseen mis kaikki on kuollu turhaan eikä edes aurinko nouse. edes musta aurinko.
0   +1 +2
 
8
Sikakreisi 10.03.2008
Teikän penis ois meikän o pakko olla rumpuja niin niitä pitäs olla hyvät arvixet ainaki alux. Intti on vitun paskoi nakkei esim tokan päivät tai pakko olla rumpuja niin niitä pitäs löytyä sellanen yksi röpelö mist kannattaa painaa jos ei oo sentää mikään fläsin ignoreen ku se sano sen kaverille ku neki tekee kooppina piisit ni ku alkkareis on semmone projekti ku ag.

Hehe genre: symphonic black metal.
0   +1 +2
 
Paulus 02.06.2008
Huh, olipas siinä raskas viisitoistaminuuttinen. Tuskan hikikarpalot helmeilivät otsalla kun laahaus raastoi korvakäytäviä. Masentavaa, niin kovin masentavaa ja perhana että pidin siitä. Kiitos.
0   +1 +2
 
Nätti intro, en tosin ole ennen kuullutkaan Doom metal-nimisestä genrestä mutta tämän perusteella kyseessä on varsinainen tuomipäivän lähettiläiden meininki örinöineen. Synkkä tunelmointi, joka on kieltämättä omaan makuun liian pitkä.
0   +1 +2
 
10
Transparent 16.03.2009
Mahtava kitaran särösoundi alussa. Uskomattoman pehmeä ja syvä. Erittäin kauniit akustiset myös. Murina tuntui ensin jotenkin kömpelöltä, mutta sytyin siihen kyllä biisin edetessä. Naislaulu sopi kauniisti kokonaisuuteen. Upean synkeä, mutta kaunis kokonaisuus. Pidin äärettömän paljon. Yleensä kun huomaa että joku biisi kestää yli 4 minuuttia, hampaita alkaa vihloa jo valmiiksi, mutta tässä pituus oli jotenkin perusteltua eikä häirinnyt lainkaan. Tämä oli enemmän kuin musiikkia, tuntui että kappale oli kuin tarina, joka etenee loogisesti ja ottaa sen ajan minkä tarvitsee. Mahtava biisi. Pidin erittäin paljon. Taidokasta ja jotenkin intohimoista, vaikkakaan ei sanan räiskyvämmässä merkityksessä. Loistavaa.
0   +1 +2
 
Axmanic 16.04.2008
Biisillä on ainakin mittaa. Tuoko se lisäarvoa? Juuei. Hidasta kon perkele, sitä ihtiään siis.Laulajalla on hyvä ääni, tosin välillä pääsee pettämään vetojen lopussa. Bassoon enemmän munaa ja botnea. Muuten kuulostaa munattomalta (kyllä siis tällä hetkellä kuulostaa munattomalta sen takia) :D
0   +1 +2
 
6
maraz 16.03.2008
Sisällöllisesti köyhä: tuntuisi, että biisissä on heti alussa liian pitkäksi venytettyjä itseään toistavia osioita pelkästään siksi, että toisto pidentäisi biisiä. Naislaulu ei sovi jo muutenkin huonoon StS:ltä vaivoin kopioituun soundimaailmaan. Doomiahan tämä ei sinänsä ole nähnytkään - death/doom ei muutu doomiksi pelkästään sillä, että sitä hidastaa. Yrittäkää olla vähemmän StS ja enemmän Life Depraved.
0   +1 +2
 
Dexteri 21.11.2008
Tuomio päivää odotellessa , sopii kappale kuin nyrkki silmään. Tämä biisi alkoi epätavallisen rauhallisissa tunnelmissa . Sanoisin, että ihan kelpo teos.
0   +1 +2
 
sikki-six 05.06.2008
Hienoa maalailumetallia, ite purjehdin hiukan samoilla vesillä. Tunnelmallista, vahvaa settiä. Kitarat kaipaisivat ehkä hiukan kirkkautta. Swallow The Sun tuli mieleen.
0   +1 +2
 
evinrude 12.05.2008
lähtee hiljaa liikenteeseen....kivat murinat biisissä ja eteerinen seireeni mukana kuvioissa...toimii kyllä mitä sitä kiertelemään
0   +1 +2
 
kake1962 06.03.2008
Alusta ei ollenkaan arvasi genreä doomiksi... Varsin hitaasti ja tunnelmallisesti lähtee liikkeelle, mutta sitten alkaa jotakin tapahtumaankin! Vasta laulu antaa erittäin doomimaisen sävyn. Selvästi tämän tekemiseen on käytetty aikaa ja kärsivällisyyttä, biisin kehittyminen etenee hyvin tasaisesti, mitään katkaisevia keskeytyksiä tai yllättäviä hyppäyksiä ei ole! Pituudesta huolimatta mielenkiinto ja varsinkin synkkä tunnelma säilyi hyvin loppuun asti! Rumaa, epätoivoista, synkkää ja kaunista...!!!!!!
0   +1 +2
 
8
MGynther 06.03.2008
Miehekäs kesto biisillä. Kappale alkaa lupaavasti asteittain kasvavalla introlla. Intro on juuri sopivan pituinen, vähänkin pidempi kuulostaisi puuduttavalta. Örinäsoundi on mielestäni liian kohiseva. Se kuulostaa muusta biisistä irralliselta. Kuuden ja puolen minuutin jälkeen rauhoittuminen kuulostaa erittäin hyvältä. Niillä kohdilla aloin jo kaivata muutosta.

Kosketinsoundit ja -sovitukset ovat maukkaita kautta biisin. Melodiat toimivat ja melodisuutta on sopivasti. Mielestäni kappaleen idea ei aivan kanna koko pituuden ajan. Tai sitten olen vain liian hätäinen kuulija. Noin kymmeneen minuuttiin asti biisi tuntuu melko johdonmukaiselta. Minun mielestäni lopussa on turhaa toistoa. Bändiltä löytyy soittotaitoa.
0   +1 +2
 
Ihan hyvin onnistunut pitkäksi biisiksi mutta on tuo 14min54sec vähän liian pitkä kuitenkin eli vähän pitäisi rutistaa kasaan biisiä.
0   +1 +2
 
9
kristian_horna 18.02.2008
Eipä ole valittamista hyvää musaa..
0   +1 +2
 
Begemot 04.05.2008
Alkaa yllättävän pehmeästi. Hauskat synakuorot taustalla. Kuunneltavat soundit kompin alkaessa, ei mene ihan puuroksi. Kyllä tästä tulee sellanen kivireen vetäminen mieleen, mutta se kai on doomin tarkoituskin. Vaatii kyllä aika pitkäaikaista omistautumista tämän musiikin dikkailu. Loppua kohti meininki paisuu elämää suuremmaksi, mikä sopi tähän varsin hyvin.
0   +1 +2
 
Black Dog 03.03.2008
Mammuutti biisi, jossa kappale aihioita useampaan kappaleeseen. Silti niiden liittäminen yhteen kokonaisuuteen on hatun noston arvoinen suoritus.
0   +1 +2
 
10
Abasso 04.03.2008
Tälläset massiiviset elämykset asettaa aina kovia odotuksia siinä mielessä, että mitenkä pitkälle jaksaa kuunnella, että biisin mielenkiinto kantaa.

Älyttömän hienosti alkaa ja fiilis on juurikin sitä mistä itsekkin pidän.Kokoajan odottava fiilis et millon tulee ne markan säröt ja pilaa koko homman.Onneks niitä ei tullu vaan kitarasaundi oli hyvinki muhkee.Tuli juuri Swallow the sun mieleen.Mieslaulussa oli joku sirinä mukana, mikä pilas sitä vähän ja naisääntä oisin mieluusti kuullu enemmältiki.Joka tapauksessa nii hienoo tunnelmaa et vaniks joutuu ihtesä lyömään.
0   +1 +2
 
9
Varhainen Valo 13.04.2009
Jees musaa, doomia joka on tähän asti ollut harvasa, mitä tääll oon kuunnellu:D
0   +1 +2
 
9
cheez 06.03.2008
Tämän mittaluokan eeposmaiset biisit eivät todellakaan pääse oikeuksiinsa kommenttirinkimäisissä formaateissa, nimimerkillä "Samanlaisella meiningillä mennään". Varmaan suurelta osalta menee biisi todella paljon ohi, mutta itseen iski kyllä perkeleen kovaa. Biisi rakentui hitaasti ja varmasti niinkuin genrellä on tapana. Biisin hidas kasvattelu onnistui mielestäni todella hyvin! Kaunis biisi ja laulajalle on hyvä ääni! Tämä oli parasta mitä vähään aikaan on täällä tullut vastaan! Hyvät jatkot orkesterille, joskus mahdollisesti tavataan musisoinnin merkeissä...
0   +1 +2
 
4
Ibanez man 18.04.2009
Introssa on hieno tunnelma... Tulee mieleen synkät erämaa maisemat ja joku yksinäinen kulkija..... Mut tuntuu jotenkin junnaavan paikallaan ja viimeistään kolmen minsan kohdalla tulee jo tylsää. En käsitä näitä neljäntoista minuutin juttuja joissa ideat tuntuu loppuvan jo ekan neljänneksen aikana... Loppupeleissä tää laahaa ihan liikaa, tunnelma ei jaksa kantaa läpi biisin ja kun sanoista ei ota tolkkua niin ei tiedä kerrotaanko täs tarinaa vai mitä joten mielenkiintokaan ei pysy päällä. Tää ei ollu mun makuun ollenkaan.
0   +1 +2
 
8
Fillari 14.04.2009
kitaraalku hyvä ja rauhallinen...odotankin että kohta räjähtää....yllättävän pitkään tuota alkufiilistelyä. Kuunneltavaksi piisi on liian pitkä. Hyvää soitantaa kuitenkin, laulu oli valitettavsti pettymys, liian örinää. Paljon tässä on hyvääkin, mutta puristakaa se 3:40 pakettiin ja lyriikka artikulaatio kuntoon. ..
0   +1 +2
 
10
Erittäin lupaavasti biisi alkaa ja koko intro oli loppuun saakka erittäin toimiva. Sitten biisi räjähtää erittäin mallikkaasti ja onnistuneesti. Örinä laulu toimii tässä biisissä harvinaisen hyvin. Oikeastaan se oli hyvinkin tunnelmallinen laulu. Sanoituksia kaipaisin profiilisivuille niin olisi helpompi tajuta mistä laulunsanat kertoo... 7 minuutin kohdalla alkaa oikein hieno instrumentaali osia josta pidän. Loppujen lopuksi oikein toimiva biisi, tämä Doom Metal on minulle uusi genre ja uskoisin sen tuovan minulle jotain jatkossakin ja tämä tuntui todella toimivalta kappaleelta...
0   +1 +2