in treer

berestez | 12.05.2006 | Electronic
4:04

02 - earthine ep(kahvi179)

9.00   1855 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 08.01.2007
Uhhuh, on kyllä aika taattua Kahvisaundia. Omaperäistä, kaunista. Todella hienoja saundivalintoja, tuo koliseva kellopelimäinen melodia on aivan ihastuttava. Hienoja kontrasteja saundivalintojen välillä, tummaa ja vaaleaa kauniissa yhteispelissä.

Ääh, mitäpä tätä nyt kummemmin erittelemään. Kaunista lapsenomaista ihmetystä yhdistettynä miellyttävään idm-henkiseen aikuisen ihmisen jämäkkyyteen. Positiiviseen sellaiseen. Olen fani.

Tuo EP:si kansikuva kuvaa hyvin biisiä. Ihan uskomattoman nätti sekin. Nam.
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 12.05.2006
Hienolla tapaa yhdistellään islantilaista osastoa intialaisiin tunnelmiin. Tiedä sitten onko tarkoituksellista, mutta sellainen tunne jäi ohimoon. Tulee jotenkin hölmö olo kun kommentoi näin hyvää musiikkia. Kelpaa minulle ihan tälläisenään, enkä osaa mitään rakentavaa kritiikkiä heittää. Että kiitoksia vaan taas kerran.
0   +1 +2
 
9
gebo modyo 12.05.2006
Loistosoundia. Kepeät synamelodiat yhdistyy hienosti möreään ja synkkään bassoon. Tuo arpeggiosynamelodia on hieman kliseinen - mikä hieman verottaa biisin muuten varsin omaperäistä antia.

Muuten melkein kympin arvoinen suoritus, mutta tuo happoarpeggio ei minun korvalle kelpaa. Sitä lukuunottamatta jälleen äärimmäisen hieno äänimaailma.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta