Ei

Azo Nelonen | 27.07.2012 | Suomi-hip-hop
3:13

Beat : Flavos

8.00   310 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Jamsteri 07.09.2012
Biitti on hieno, mutta hiukan puuduttava. Siitä kun ei löydy mitään kertsin tapausta osaa. Siksipä sitten koko biisikin alkaa kuulostaa varsin pötkömäiseltä. Toinen miinus tulee siitä, että tämä vain katkeaa yhtäkkiä lopussa.

Sanoituksista en oikein osaa sanoa mitään. Yhdyn muiden kommentteihin, että ne kuulostavat siltä, että mennään vain aiheesta toiseen ilman mitään kytköksiä. Ihan hyvin räppäys pysyy taustan tahdossa minusta. Ainakin näin mikseritasolla. Välillä kuulostaa myös siltä, että olisi vähän liikaa sanoja liian pienessä tilassa. Riimejä kuitenkin on selvästi mietitty eikä vain pantu melkein rimmaavia sanoja lainien loppuihin.
0   +1 +2
 
6
veezay 23.08.2012
tässä on jotenkin klassinen hivenen rytmitajuton mikseriräppi-flow. aiheet on pinnallista driftausta jutusta toiseen eikä niistä saa oikeen mitään otetta ja riimit menettävät iskuaan tuon laiskan flow'n takia.

biitti oli melko tylsä ja staattinen, ja kun räpeissäkään ei ollut hirveästi mitään eloa tai tarttumapintaa, biisi oli aika lailla huti.
0   +1 +2
 
8
Migko- 23.08.2012
Ekaksi sanon, että tausta on mahtava tällaseen biisiin ! Flow on hyvä, vaikka ääni onkin tasapaksua läpi koko biisin, jonka takia juuri tällaista en itse kuuntele pahemmin. Sanat kuulostavat siltä, että heitetään nyt säkeistöt siitä, mitä nyt tulee mieleen ekana. Mutta osaat asias, ei muuta.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 23.08.2012
Jostakin kumman syystä pidän tästä biisistä. Hyvät asiaa sisältävät räpit pilke silmäkulmassa sinänsä mitään sanomattomat beatin päälle. Yhistettynä vieläpä ulkomusiikilliseen seikkaan eli artistin naurettavaan pärstäkuvaan tossa vasemmalla. Toimii. Ja jatkossa seuraan.
0   +1 +2
 
9
NickNoise 27.07.2012
Tiukat läpät taas vaihteeks! Toi biitti sopi tähän kun nyrkki silmään. Täytyypä kuunnella vielä uudestaan ja uudestaan niin menee jakeluun..
0   +1 +2