Logic Invoice

Autere | 03.03.2008 | Death Metal
4:56

Seizure 2008

9.17   2272 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Vermian 14.06.2008
Edellisessä biisissä kommentoimani virveli ei enää kuulosta olevan liian pinnassa tässä veisussa.
0   +1 +2
 
10
Jaakkokujaakko 06.04.2008
Teknistä rypistämistä.

Miksaus on hyvin kohdallaan. Kaikki instrumentit tulevat sopivalla äänenvoimakkuudella ja ne soivat korvaa miellyttävällä tavalla yhdessä.
Rummuissa jämptit saundit. Basari on lähes täydellinen. Ensivaikutelma on myönteinen.

Biisi on potkiva ja tiukka. Biisin rytmikkyys kuulostaa hyvältä, koska sillä jokainen on osaltaan suoriutunut soittamisesta kunnialla ja virheettömästi.
Kappaleessa tulee mielenkiintoisia koukkuja ja kitaraleadeja, jotka pitävät mielenkiintoa yllä.

Laulaja vie koko systeemin aivan uudelle tasolle. Äänenkäyttö on aivan täydellistä, sillä se ei ole pelkkää murisemista, vaan myöskin huutamista ja muuta energianpurkausta. Hienolta kuulostaa tuommoinen hieman ontto, mutta tosi syvä lauluääni. Ei kuule ihan joka päivä noin onnistuneita otoksia.

Kitarasoolo oli aikamoinen. Tykkäsin itse asiassa. Ei pelkkää tilua ja kammella kikkailua ainoastaan vaan myöskin hyvänkuuloisia leadeja.

Kymmenen pistettä!
0   +1 +2
 
9
MastaC 08.04.2008
makee rytmitys alkuun!! ei sais meshuggahiin verrata, mut väkisin tulee vähä mieleen sekin. tosin hillitymmin. tää on hyvä biisi, ehkä ei ihan kahen edellisen tasoo, koska tähän pitää keskittyy enemmän. ei mee ihan silleen "siivousmusana" :D you know what i mean! ;)
0   +1 +2
 
7
Hatesociety 06.03.2008
Tuo alun "murina" oli vähintääkin paskan kuuloista :D Jaa,Se kestääkin pitempään..
Aika konemainen tunnelma saatu tähän biisiin ja basarit kuullostaa hyvälle :P
Ei tämä nyt ole yhtään edellistä kummempi,Paitsi tässä on paska soolo.
0   +1 +2
 
8
opaWASTED 06.03.2008
hyvä on meininki, mutta laulua on se joka pahiten tökkii, jotenkin on liian väkinäisen kuulosta. välillä on hyvän kuulosta huutoa, mutta muuten tuo matalalta muriseminen ei toimi. soundit on hyvät, paitsi ku kitaraliidit kuulostaa aika hirveeltä. soolossa vois olla enemmän Deicide/Slayer meininkiä, eli vitusti kampee!
0   +1 +2
 
9
Voldtekt- 19.05.2008
Kelpo mättöä. Vokalistille ilman muuta suurimmat kehut. Myöskin kitaristi tilutteli hienosti. Kovin oli rytmikäs biisi. Sitä rytmikkyytä oli tosin ehkä hieman liikaa niin se nyt maksoi sen kympin. Myös se selittämätön jokin puuttui.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta