behind the times (rushdale rmx)

anlg::monday | 07.05.2003 | Jungle
5:57

Veikeän chilliä 170 bpm junkkaa. Alkuperäisestä jäljellä tunnelma ja parit vokaalisämplet.

9.17   2390 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
grip 01.06.2006
Soundit on hyvin tasapainossa, rummut on tosi rapeat. Bassoon olisin kaivannut vähän lisää murinaa, jää vähän ohuen kuuloiseksi. Toimivaa atmofiilistelyä silti. Suomenkieliset voksut on pikantti lisä.
0   +1 +2
 
10
Berkeli 15.06.2004
aiva mahtava biitti. tarpeeks nopee ja basso kuulostaa todella mahtavalta. ei voi muuta sanoa että on erittäin hyvä biitti
0   +1 +2
 
10
Flip 26.11.2003
Haa.. tässähän on toi gnome soudni absynthistä :) aivan loistava :)
0   +1 +2
 
9
Olavio 20.10.2003
En voi olla myös hehkuttamatta noita suomenkielisiä vokaaleja. Varsin ovat hienot! Rumpupuoli on hallinnassa ja toimii. Kaikki oikeastaan toimii tässä yhteen toisensa kanssa. Äänivalinnat on melko rohkeita, mutta huonoa sanaa en niistäkään löydä. Erittäin hieno teos!
0   +1 +2
 
VA 12.10.2003
Kappale alkaa mielenkiintoisilla ja ennen kaikkea hyvän kuuloisilla soinnuilla. Komppi kuulostaa oikein vahvalta ja toimii hienosti. Diskanttipuoltakaan ei ole säästelty. Suomenkieliset vokaalit ovat kieltämättä aika omaperäinen ratkaisu. Ensin ne kuulostavat oudoilta ja melkeinpä tunnelmaan sopimattomilta mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen niihin tottuu ja yhtäkkiä onkin vaikeata kuvitella biisiä ilman niitä. Suhteellisen hyvin ollaan siis onnistuttu siltä(kin) osalta. Kuten Killi sanoi, vokaalien rätinä olisi saanut jatkua itse puheen välilläkin mutta ei tuolla loppujen lopuksi niin väliä ole. Kaiken kaikkiaan tässä on kyllä todella paljon hyviä ideoita ja toteutuskin on korkeatasoista. Melodiat ja käytetyt soittimet luovat oivan, mystisen ilmapiirin. Kokonaisuudessaan siis erinomainen kappale.
0   +1 +2
 
Nyhde 18.05.2003
Alkuperäisen tunnelma on tosiaan tavoitettu aika täydellisesti. Vokaalit sopivat kuvioon kieltämättä edelleenkin hyvin, mutta jotenkin olisin kaivannut tuon vokaalien huminan jatkumista myös puheen taukojen aikana. Rytmipuoli rokkaa kivasti ja kaikki soi todella tyylikkäästi. Äänimaailma on täyteläinen ja mukavan paksu. Ei tästä oikein valittamisen aihetta löydy. Taitaapa mokoma vaan olla Drum'n'bassia, eikä Junglea. Todella onnistunut remix.
0   +1 +2
 
9
Imp 07.05.2003
suomi voksut :)..aika paha veto :D.mun mielest olis ollu englanninkieliset paremmat mutta maku asia..jälleen hyvin tehtyä musiikkia..ei ole mitään korvaan pistävää virhettä missään kohdassa.melodiat istuu toisiinsa hyvin ja muutenkin todella monipuolista kulkua niissä..kyl tää ysin biisi on
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat