Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 155 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Kirje 10.04.2008

DIVARi - Kirje
Nätti sävelmä. Sovituksessa on myös hienoa hempeyttä ja herkkyyttä erityisesti viulujen myötä. Soittopuoli sekä stemmat toimii hienosti, ja Markun tulkinta toimii minun korvaani ehkä paremmin kuin koskaan! Sovitus-/tuotantopuolella jäin biisin edetessä kaipaamaan aavistuksenomaisesti äänikuvan aukeamista. Lähinnä kai sen olisi voinut toteuttaa noihin b-osiin jo alusta saakka hiukan laveammalla paletilla maalaamalla. Nyt kokonaisuus on maisemaltaan järvisuomalaiselle hiukan turhan pohjalainen... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still to come - Ashamed 04.02.2008

Still to come - Ashamed
Miellyttävän pehmeäsoundinen kokonaisuus. Solistin soundi sopi oikein hyvin minun korvaani pienistä vireongelmista huolimatta, samoin sovituksen mukavan orgaaninen ote. Aivan erityisesti säväytti huuliharpun upea välisoitto! Sävellys toimii ok, jotain 60-lukulaista viattomuutta kaikuu siitä minun mieleeni. Introlta olisin kaivannut vähän enemmän väriä, nyt se tuntui hiukan tyhjäkäymiseltä ennen solistin sisääntuloa - vaikka ehkä tyylinmukainen onkin. Kaikkiaan melkoisen miellyttävää kuultavaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 05.02.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Mainiota menoa! Tyylikkästi tuotettua, huolella esitettyä ja sovitettua tavaraa. Lienevätkö esikuvia, mutta väistämättä tulee väkeviä mielleyhtymiä parinkin bändin suuntaan. Solisti esiintyy todella edukseen, biisikin on selkeästi parempaa puoliskoa mikserin tarjonnassa - vaikka ehkä se timantein koukku vielä jäi uupumaan. Selkeästi kiitettävän ansaitsee tämä pläjäys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - These Wary Souls 05.02.2008

Nauticus - These Wary Souls
Tukkoinen soundimaailma oli alkuun hieman häiritä kuuntelunautintoa, mutta oleellinenkin sieltä löytyi. Ei ollenkaan hassummin soitettua mättöähän tämä on. Omaa musiikkimakua ei juuri sivua, joten sympatiapisteitä ei sen kautta ropise. Biisistä ei jäänyt mieleen ihmeitä - tunnustan, että ihan täyttä kymppiä en jaksanut kuunnellakaan. Perusasiat hyvällä mallilla kuitenkin, se on pläkinselvää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 12.02.2008

Loudrunner - Loudrunner
Melkoisen klassista kitarointia heti introsta lähtien. Paketti on asiallisesti kasassa, oman leimansa tuo solistin matala ja miehekäs soundi ja mukana kulkeva stemma, joiden kautta mieleen tulee Dion ja Iron Maidenin sijasta System Of A Down. Biisissä on palaset paikoillaan, tosin se viimeinen timanttinen koukku vielä tuntuu puuttuvan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 13.02.2008

Pääoma - Yövieras
Mukavasti rullaavaa menoa. Laulajakin suoriutuu tehtävästään selvästi keskimääräistä mikseri-artistia paremmin. Erityisesti a-osien sovituksissa on maukkaita kuvioita. Sävellykseltä jäin vielä kaipaamaan sitä timangia tarttumapintaa joka saisi kuuntelemaan biisin yhä uudelleen. Paketti kuitenkin hyvin koossa, ja ansaitsee siksi kiitettävän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Vapaa 11.02.2008

Pääoma - Vapaa
Melko mukavasti rullaavaa poppirokkia. Intro tuntui hiukan turhan pitkältä elementteihinsä nähden. Stemmalaulannasta kertsissä tulee kiintiöplussaa, ne soivatkin ihan nätisti! Ehkä tämä biisi hiukan keskitien kulkijaksi jää, mutta kuitenkin leppoisan mukavaa kuunneltavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 19.02.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Jollen ihan väärin muista, progempia elementtejä kuin aiemmin kuulemassani Re-Pulsen biisissä. Paketti on edelleen hyvin kasassa, eikä tästä poikkipuolisia sanoja tule montaakaan mieleen. Bändi on tiukassa läjässä ja solisti vetää varsin vakuuttavasti. Tuotantopuolella on tässä vähän jotain kliinistä ja ylikaiutettua meininkiä minun makuuni - mutta vain pikkumiinus niistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 31.01.2008

DIVARi - Taivaisiin
Letkeää rokkausta, kyllä vain. Kevyttä jalkaa on tässä biisissä rutkasti. Soittopuoli kulkee ja solistikin vetää kerrassaan uskottavasti. Saksofoni tuo lisäsävyä, tosin sen tuoma lisäväri oli jotenkin syksyisempää kuin tuo kesäisen kepeä yleisfiilis. Sävellys/sanoitus ei tuon onnistuneen kivan kepeyden lisäksi kovin paljon muuta tarjoa, ehkä se viimeinen koukku sieltä puolelta tästä vielä uupui. Mutta: kyllä tällä TOP-40-listalle ansaitseekin päästä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - A Picture 13.01.2008

Above Sanity - A Picture
Heti alkuun stemmalaulantaa, josta minulta ansaitsee aina plussaa. Laulajan soundi toimii hyvin, ja biisissä on mielenkiintoista särmää. Soundipuoli on hyvää demotasoa, kestää kuunnella, eikä biisin sisältö kärsi. Rakennekin toimii hienosti, dynamiikkaa löytyy ja lähemmäs viisi minuuttia ei tunnu lainkaan ylimitoitetulta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Nasty Little Devil 13.01.2008

electrichaos - Nasty Little Devil
Heti alkuun on todettava, että tällaista musiikkia tulee kuunneltua perin vähän. Tässä elementit tuntuu olevan mukavasti paikoillaan, ja joitakin mielenkiintoisia synakulkuja sieltä seasta löytyi. Vaikka loppuun oli rakennettu nostetta ja sitten hiipumista, oli kokonaisuus kuitenkin vähän tasapaksu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Niin ja näin 10.01.2008

Elämää ja aivokemiaa - Niin ja näin
Aidossa unplugged-meiningissä on vaan sitä imua, ei sille mitään voi. Viulun ja huilun folk-soinnit nekin hivelee korvaa, eikä sävellyskään pelkästään "lastenlaulu" ole - ainakaan huono sellainen! Tekstin sisällön ja sävelmässä on tiettyä kiehtovaa kontrastia, joka miellyttää allekirjoittanutta, joskin tekstin pienet painotusongelmat vaivaavat paikoin. Parissa paikassa solistin epävarma ote hiukan häiritsee kuuntelunautintoa. Kaiken kaikkiaan hyvä paketti joka tulee vielä kuunneltua uudemmankin kerran.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 13.01.2008

KVI - Parantaja
Kommenttirinki tarjoaa ajoittain melkoisia haasteita. Vahvasti särötetty kokonaisuus, jonka elementit ovat ihan hyvin paikoillaan, tunnelma on painostava ja synkkä, niinkuin epäilemättä on ollut tarkoituskin. Sinänsä mitään erityistä koukkua tästä oli vaikea löytää, tasapaksuksi pötköksi biisi jotenkin jäi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja 13.12.2007

Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja
Näitä surrealismin kukkasia on tullut kommenttiringissä vastaan (yllättävän) paljon. Ilmeisesti tältä kuuntelijalta ei löydy riittävän paljon (jotakin), koska ymmärtämisen hetket jäivät perin vähäisiksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 13.12.2007

ranca - Ihmisen Laulu
Mainiosoundinen solisti on tämän pläjäyksen parasta antia, vaikka kaikki muukin tuntuu toimivan varsin mallikkaasti. Bändi soittaa napakasti ja biisissä on mukavasti dynamiikkaa. Oikein komiaa menoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Fucking Fuck 02.12.2007

Court of Wolves - Fucking Fuck
Susihovilta tällaista. No, tämä ei yllättänyt, eikä säväyttänyt. Mureaa murinaa, mutta varsinainen sisältö jäi ainakin allekirjoittaneen kokemuskentässä havaitsematta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 02.12.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Riffittelyssä asiallisia ideoita. Laulajan/laulajien suoritus ei oikein vakuuta, ja kokonaisuus jää vähän lepsunoloiseksi, vaikka taustat jyräävätkin kohtalaisen tanakasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 02.12.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Mainiosti rokkaa tämä bändi! Solistin persoonallinen soundi istuu juttuun myös mainiosti, samoin kuin bändin rosoiset ja rupiset soundit. Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen: mitään mullistavaa tässä ei ole, mutta ei tarvi ollakaan. Jollei sitten tuo, että englantia ja suomea on viljelty aika rohkeasti sekaisin. Raikasta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Solo - harjoitelmat - Nettideitti 02.12.2007

Toni Solo - harjoitelmat - Nettideitti
Soundimaailma on persoonallinen ja pääosin hyvässä mielessä. Laulajan soundi toimii sekin keskimääräistä paremmin. Biisissä on, erityisesti melodiassa, persoonallista rytmiikkaa, joka tosin parissa paikassa tuntuu hieman kömpelöltä. Mukava kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 02.12.2007

Marccus - Liar
Kivaa kitarointia introssa. Komppiosasto toimii kohtalaisen hyvin, joskin se viimeinen rullaavuus kompista uupuu. Solistin soundi on ok, selvästi keskimääräistä mikserilaulajaa parempi. Biisin instrumentaaliosio oli omaan korvaani tämän parasta antia - plus stemmalaulut, joista irtoaa aina bonuksia. Etenkin, kun ne on tehty hyvin, kuten tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Seeing Is Not Believing 19.10.2007

Court of Wolves - Seeing Is Not Believing
Tunnustan, että kun biisin esittelyssä kerrotaan olevan kyse siitä, että toteutetaan jokainen typeräkin idea, laskee odotukset melkoisen alas. Ehkä se on on tylsää, että itse tykkään kuunnella mm. tunteella, taidolla ja ajatuksella tehtyä musiikkia. Nämä edellä mainitut lähtökohdat huomioiden ei siis ole yllättävää, että tämäkin veto jätti allekirjoittaneen melkoisen kylmäksi. Ääntä joo, musiikkia...?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies 19.10.2007

Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies
Lyhyt yksinkertainen mutta perin tehokas intro. Siinä olikin biisin hienoin hetki, kokonaisuus muodostuu melko tavanomaiseksi suomimetalrock-meiningiksi. Tekstissä on tiettyä naivismia, joka tässä tapauksessa tuntuu vähän riitelevän muutoin kohtalaisen hienhajuista kokonaisuutta vastaan. Soundipuoli on riittävällä tolalla, ja soittopuolikin rullaa tyylinmukaisesti. Kokonaisuus paljon ringin keskitasoa ylempänä, mutta ei vielä sykähdyttävällä tasolla kuitenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vhs - Harhaa 01.10.2007

vhs - Harhaa
Jes, akustisia kitaroita kommenttiringin konesuhinoiden ja -säksätysten joukossa. Otollinen maaperä ihastumiseen... No, ei tämä kuitenkaan varsinaisesti jalkoja alta vienyt. Kohtalaista laulua ja kohtalainen biisi, jonka stemmoille täytyy antaa pisteet - niinkuin lähes kaikille maailman stemmoille. Hyvä, että biisiä ei ole venytetty tarpeettomasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjolan Valkeus - Nousukausi 01.10.2007

Pohjolan Valkeus - Nousukausi
Punkki on punkkia vaikka voissa paistais. Mennäänhän siinä varmasti täysillä koko ajan, ja energiataso on aika korkea - niinkuin on varmasti ollut tarkoituskin. Tämän tyylilajin bändeistä minun on perin vaikea sanoa, mikä on hyvää ja mikä huonoa (koska juuri mikään ei kuulosta minun korvissani hyvältä). Plussana ehdottomasti kuitenkin biisin mitta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Darkness - Behind The Door 24.09.2007

In My Darkness - Behind The Door
Kohtalaisen jämäkkää soitantaa, mutta jälleen jää sellainen olo, että missä laulu tai jokin muu melodinen elementti. Jonkin runttausrokin taustoiksi tässä melkein on tarpeeksi asiaa, mutta se tärkein osa joka tekisi tästä _biisin_ puuttuu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absorb your zines - I Deserve 19.09.2007

Absorb your zines - I Deserve
Laulajalla miellyttävä soundi ja keskimääräistä parempi äänenhallintakin. Stemmaosasto sykähdyttää jo ajatustasolla ja tässä sekin oli hyvällä mallilla. Biisikin ihan nätti, joskin keskinkertainen - se koukku puuttuu. Jotenkin on vähän puolivillaista arvostella biisiä, josta tekijät toteavat että "jotain kyhätty kasaan". Ilmeisesti se tarkoittaa, että pidemmälle vietyä (ja parempaa?) on vielä tulossa. Jään odottelemaan...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kojootti - Holding the gun 13.09.2007

Kojootti - Holding the gun
Intro kuulostaa lähinnä country-sävytteiseltä poprockilta, ja genre "heavy metal" vaikuttaa olevan aika kaukana. No, kertsissä sitten mennään enemmän kohti mainittua genreä. Laulu toimii - yllättävästi ? - paremmin noissa melodisissa osuuksissa. Samoin sovitus tuntuu toimivan paremmin popahtavissa melodisissa osuuksissa, metallisemmat paikat eivät oikein potki niin kuin pitäisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - The Time Is Now 07.09.2007

Revolution monkeys - The Time Is Now
Mennään taas aika kauas allekirjoittaneen ilmeisen kapeasta musamausta. Sähköistä soundia säksättämässähän tästä löytyy. Jos tekijä itsekin sanoo, että "keskeneräinen/puutteellinen" on kai tarpeetonta käydä sen kummemmin arvostelemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - The great journey 07.09.2007

Electrical Shaman - The great journey
Pikkaisen vajaat 50 minuuttia. Ei hassumpaa. Valitettavasti tämä ei kiskaise allekirjoittanutta mukaansa siinä määrin, että jaksaisin lähellekään tuota aikamäärää tämän parissa käyttää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kozaks Of Metallishtan - Mafia 07.09.2007

Kozaks Of Metallishtan - Mafia
Borathan tästä väistämättä mieleen tulee. Kohtalaisen tiukasti toteutettua tavaraa, tosin biisistä ei oikein sitä kultaista koukkua löydy, mieleenpainuvinta taitaa olla tuo itänaapuriaksentti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Taikapeili 31.08.2007

Electrical Shaman - Taikapeili
Muutaman saman tekijän biisin aiemmin kommentoineena voisin sanoa, että tämä on taattua E.S. tuotantoa: sekalaista äänimaalailua. Ilmeisen kapeaan musiikkimakuuni vedoten jätän tällä erää kommentoinnin tähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kylväjä 28.08.2007

Routaraja - Kylväjä
Soundimaailma tuo mieleen tyhjän seurojentalon salin, jossa soittavaa bändiä kuuntelen eteisestä. Tulee siis kaukaisena koko hoito. Biisi on minun korvaani keskivertoa suomirockia, joka on toteutettu kohtalaisesti. Kimallus ja loistokkuus jää vielä kuitenkin aika kauas.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Discordance - Dropped 29.08.2007

Discordance - Dropped
Kitarat jyrähtää oikeinkin mukavasti, mutta muutoin soundipuoli ja sovituskin vaikuttaa melkoisen ohuelta. Elementit ei oikein riitä synnyttämään kuvaa kokonaisesta biisistä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 24.08.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Yhteissoitto on tiukempaa kuin aiemmissa vedoissa. Soundipuolellakin on otettu askel eteenpäin - samoin laulajan suoritus on aiempaa jämäkämpi. Rumpusoundeissa jotain omituista muovisuutta, joka tuo tietyn teknorock-aspektin. Biisissä on hyvää draivia, vaikka se tarttuva melodisuus vieläkin jää uupumaan. Yleismeininki kuitenkin nousee rimaa hipoen kiitettävän luokkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - On with the Nothing 01.10.2007

Art Alta - On with the Nothing
Miellyttävän yhtenäinen kokonaisuus, juurevaa ja eloisaa menoa, eikä biisikään hassumpi ole. Raisusti yli mikserin keskitason!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Always Wrong 29.08.2007

Art Alta - Always Wrong
Oikein letkeää menoa! Slidet soi maukkaasti ja laulupuolikin toimii. Biisi pelaa perinteitä kunnioittaen, eikä tarjoa yllätyksiä - hyvässä eikä pahassa. Tasapainoinen kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Amuse You 02.09.2007

Art Alta - Amuse You
Edelleen varsin kelvollista kitarointia, eikä kokonaisuus muutenkaan soi hassummin. Laulusoundin efektointi alkaa hiukan kyllästyttämään - ehkä sitä voisi viljellä hiukan varovaisemmalla kädellä. Biisi on jälleen perinteitä kunnioittavaa jokseenkin yllätyksetöntä mutta hyväksi havaittua menoa. Stemmaosuuksista lisäplussa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - 9 to 5 Murderer 28.08.2007

Art Alta - 9 to 5 Murderer
Mukavan ilmava soundimaailma. Kone komppaa vähän jäykästi, niin kuin aina, mutta kokonaisuus svengaa siitä huolimatta ihan ok. Sävellyskin toimii, kokonaisuus on tyylitietoisesti tehty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Discordance - Without Words 24.09.2007

Discordance - Without Words
Kohtalaista soittoa, ja riittävän ok soundit. Kokonaisuutena biisi on vaisu, melodiset elementit jäävät varsin vähiin - niinkuin muutkin koukut, jotka biisin olemassaoloa perustelisivat. Tuo kaksiääninen lead-kitara on asia, jota kehittelemällä tähänkin voisi saada paljonkin lisäsisältöä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Discordance - No Wonder 13.09.2007

Discordance - No Wonder
Ihan mukavia kitaraharmioita lupailee biisin alku. Vähiin ne kuitenkin sitten lopulta jäivät, enemmänkin syntyi tunne siitä, että näiden pohjien päältä on miksauksessa pudonnut laulu kokonaan pois. Soundimaailma on aika tuhnuinen, ja symbaaliosastolla on aika yliampuva sihinän korostus. Soittopuoli lupauksia antava, treenillä sen voi näistä lähtökohdista saada oikein hyvällekin mallille.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Jätkän laulu 31.08.2007

Eki Pop - Jätkän laulu
Äänenlaatu on sitä luokkaa, että tämän kuunteleminen on jo pelkästään sen vuoksi enemmänkin työlästä kuin nautinnollista. Se mitä irti sain, vaikutti sävellyksenä perinteitä kunnioittavalta suomi-iskelmältä ja esitykseltä kohtalaisesti soitetulta ja vaatimattoman pelkistetysti lauletulta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Näin sinun itkevän 02.09.2007

Eki Pop - Näin sinun itkevän
Iskelmä ei musatyylinä allekirjoittanutta keskimäärin lämmitä, eikä siihen pysty tämäkään viisu. Kokonaisuus on kyllä parempi kuin Eki Popin aiemmin kuuntelemissani biiseissä, siitä kehut. Pateettista ja tylsää tämä kuitenkin minun korvaani on.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Kadonnut aika 26.08.2007

Eki Pop - Kadonnut aika
Aika pateettista keinahtelua, keinahtelua, joka muodostuukin kokonaisuuden parhaaksi osaksi. Sovituksessa pisteitä stemmatyyppisestä taustalaulannasta, muutoin sovitus onkin melkoisen tasapaksu. Ehkä tosiaan rytmisoittimille (esim. rummuille) olisi tuossa enemmänkin tilausta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Rojola - Meat From Boers (single) 07.09.2007

Johannes Rojola - Meat From Boers (single)
Mikä jottei, kyllähän tämä ajatukset vie kauas menneisyyteen. Lähinnä johonkin testdriven tms. muinaisen pelin äärelle. Laulusuoritus on piilotettu aika etäälle taustalle, varmaankin ihan perustellusti. Hiukan tasapaksuksi tämä kokonaisuutena jää, dynamiikkaa tai melodista antia on loppujen lopuksi aika vähän.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Noitatunturi 19.08.2007

Electrical Shaman - Noitatunturi
Psykedeliaa löytyy, sitä ei voi kiistää. Jotenkin tuntuu, että tällaiset tarinan oheen tarkoitetut (kuten päättelin biisin esittelytekstin perusteella) äänimaalailut kaipaisivat kuvan rinnalleen, kokemus jää varsin hämmentäväksi ja etäiseksi näin kuunneltuna. Jännitteet puuttuvat, kun musiikki ei kanna yksinään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimns P. Tilt - Goblin Wardrums 19.08.2007

Thimns P. Tilt - Goblin Wardrums
Aika etäiseksi ja ohuiksi jäivät nämä sotarummut. Biisistä ei tunnu löytyvän punaista lankaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimns P. Tilt - Stream of Life 22.08.2007

Thimns P. Tilt - Stream of Life
Erinomaisen kaunis intro, joka varmaan jo jostain muualtakin löytyy, mutta siitä viis. Peruseurohumppamenostaan huolimatta biisistä löytyy muitakin mielenkiintoisia melodisia elementtejä, joista pojoja. Ihan hilpeää muovista jumputusta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - The Ride 19.08.2007

Sigkk - The Ride
Yhden miehen soittamaksi ihan kelvollista jälkeä, se täytyy kyllä todeta. Soittimien hallinta on mukavalla tasolla tällä kaverilla. No, musiikkihan ei yhtään paremmaksi tai huonommaksi muutu, oli sen tehnyt puna-armeija tai zimbabwelainen simpanssi. Biisin kitarakööreistä plussaa, muutoin kohtalaisen perusheviosastoa minun korvissani oli tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele S. Ojanen - Vain muutama avara taivas 16.08.2007

S. Ojanen - Vain muutama avara taivas
Hienoa kitarointia ja tunnelmallista harmoniaa. Laulu toimii sekin kohtalaisesti, varsinkin loppupuolella, alkumetreillä syntynyt vaikutelma epävarmasta laulajasta väheni merkittävästi biisin edetessä. Mukava dynaaminen kaari biisissä ja melodiakulku on omaperäinen, ei ihan helppo tai tarttuvakaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Liian kaunis 15.08.2007

Routaraja - Liian kaunis
Biisi on kohtalainen, ja sovituksessakin joitakin naiveja, mutta mukavia ideoita. Soundeissa häiritsee erityisesti ylenpalttisesti kaiutettu laulusoundi, joka tulee jo pikkuisen liiankin kaukaa katakombeista. Missäs rumpali oli kun tätä tehtiin?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Pop Star 21.08.2007

Snakepath - Pop Star
Aikamoista meuhkaamista on soundimaailma, eikä biisissäkään tunnu ihmeempää sisältöä olevan. Jäi varsin etäiseksi tämä elämys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Strontium 90 14.08.2007

Turingin poppikone - Strontium 90
Epäilemättä tarkoituksellisen jähmeätä kitarointia rumpuloopin päällä. Ihan jees naivistista menoa, mutta ei ihmeemmin herätä minun mielenkiintoani.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oblivions Summoning - Indian Bob 13.08.2007

Oblivions Summoning - Indian Bob
Mielenkiintoisia asioita, erityisesti basson linjoissa - bassolla onkin suuri rooli tässä biisissä. Vaikka yleensä haikailen tällaisten kohdalla melodian perään, tämän biisin sisällössä on niin monta kiehtovaa elementtiä, että tämän kuuntelen vielä toisenkin kerran.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Valhalla Calling 13.08.2007

Soulburn - Valhalla Calling
Hienoa, että biisiä kantaa asiallinen melodiakulku, eikä tyydytä vain maalailemaan taustakuvia! Ehkä juuri siksi keskimääräistä mielenkiintoisempi synainstrubiisi. Vaskitorvia ripoteltu sovitukseen mukavan harkitusti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Luovutusvoitto 07 28.08.2007

Sonar - Luovutusvoitto 07
Ensimmäisenä huomio kiinnittyy erittäin tunkkaiseen soundimaailmaan. Onneksi laulu tulee kuitenkin pintaan, ja biisistä saa siten paremmin kiinni. Eihän tuo miesäänen puhdas laulu ole lainkaan toivotonta, voisi olla tilausta muissakin biiseissänne. Biisinä tämä on valitettavan tylsä, eikä mies-/naisäänen vuorottelukaan tuo tähän oikein minkäänlaista lisäpotkua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Minuutit 25.08.2007

Sonar - Minuutit
Hetkittäin oikein hyvää draivia, lähinnä kertsissä. A-osien rytminen kikkailu on ihan mielenkiintoinen ideatasolla, mutta ei oikein pysy kasassa: kuulostaa huteralta. Miesääni on mukavan murea, ja naisäänikin soundinsa puolesta ok, vireongelmat tulevat tosin siinä enemmän esiin kuin miehen matalassa mörinässä. Miessolisti a-osassa ja nainen kertsissä on tässä toimiva, hyvä idea. A-osien lopussa tuleva naisen lause tuntuu vähän irralliselta - ehkä sen voisi tuotannollisesti efektoida johonkin etäämmälle leijumaan, nyt se tulee naamalle vähän liian aggressivisesti. Edelleen hyviä juttuja, mutta kokonaisuus ei vielä ihan valmiin oloista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Muutama sananen 23.08.2007

Sonar - Muutama sananen
Soundimaailma on melkoisen ohut ja kuivakka, mutta ei kuitenkaan niin huono, etteikö biisistä saisi kuvaa. Solistilla ihan ok soundi, vaikka vireen kanssa onkin ongelmia, ja bändin yhteissoitossa on hyviä hetkiä. Sovituksella on saatu aikaan dynamiikkaa ja vaihtelua, mutta se ei korjaa sitä, että sävellys on tylsä. Kaiken kaikkiaan tässä on selviä väläyksiä potentiaalista, joka ei vielä ole läheskään loppuunsa hioutunut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamrod - Prison of Mind 10.08.2007

Jamrod - Prison of Mind
Jämäkkää menoa, soitto kulkee oikein asiallisesti. Laulaja hoitaa tonttinsa myös uskottavasti, vaikka soundi ei täysin minun makunystyröihin osunutkaan. Mielenkiintoisia sovitusratkaisuja, kuten toisen a-osan puolitempoinen alkupuolisko. Kahdessa jälkimmäisessä kertsissä jäin vähän kaipaamaan lisämouhua sovitukseen, kumpaakin edeltävät osat kun olivat niin isoa rytinää, että kertseissä vähän pudottiin pienempään soundiin, joka taas aavistuksen vei pohjaa laulajan tykitykseltä niissä. Viimeisen kertsin jälkeen tuleva kaksiääninen linja ("treatment?") on loistava!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Extinction of Christianity 13.08.2007

Mustaruhtinas - Extinction of Christianity
Tyylilaji ei ole erityisen lähellä sydäntä eikä siksi myös kovin tuttua, sanottakoon heti kättelyssä. Heikkotasoisesta äänityksestä huolimatta kuuluu se, että myös soittopuolella on aika paljon kehitettävää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oscar - Life on the wheels 06.08.2007

Oscar - Life on the wheels
Mainion miehekäs raspinen soundi laulussa! Pianokomppi myös toimii tyylikkäästi kuten kitarafillitkin. Sovitus rakentuu aika rohkeasti pelkän pianon varaan, ja biisin edetessä alkaa hiukan kaipaamaan eri säkeistöjen alle joitakin uusia elementtejä. Mainio tunnelmapala!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahjaton - Yksisarvinen goes trance 13.08.2007

Lahjaton - Yksisarvinen goes trance
Ihan mehevillä soundeilla tehtyä meininkiä. Melodinen ote on aina hyvä juttu, tosin tässä melodia menee vähän turhan pitkälle pilipalipom-osastolle, ehkä vähän maltillisempikin ote olisi riittänyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - STUFF IN THE AIR (uusi versio) 16.08.2007

Mahan - onemanband - STUFF IN THE AIR (uusi versio)
No, eihän tässä mitään erityisen ärsyttävääkään ole, mutta kokonaisuus jää myös vähän tylsäksi. Tosin stemmalauluista saa minulta aina bonusta, niin tälläkin kertaa, hienoa menoa sillä saralla!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Half Past Seven 19.08.2007

vanhat ehjät - Half Past Seven
Hämärää tunnelmaa tässä epäilemättä on tavoiteltukin. Mitä lie paljastuisikin jos väärinpäin kuuntelisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - THINK YOURE INNOCENT (uusi versio) 13.08.2007

Mahan - onemanband - THINK YOURE INNOCENT (uusi versio)
Stemmalaulu sykähdyttää aina, hienoa menoa! Biisikin nousee yli keskinkertaisuuden, soitto ja laulu kulkee mukavasti ja sovitus on hyvällä mallilla. Se viimeinen kimallus vielä puuttuu, mutta kiitettävää, kyllä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé 12.08.2007

Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé
Ihan nättiä äänimaisemaa, sekä pianointia. Kokonaisuus jättää kuitenkin odottavan olon: alusta saakka odottaa, milloin biisi herää henkiin, eikä sitä oikein missään vaiheessa tapahdu. Leffan soundtrackilta tällaista varmasti voisi löytyäkin, mutta ei houkuttele minua kuuntelemaan toiseen kertaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Darkness - Reality/Virtuality 15.08.2007

In My Darkness - Reality/Virtuality
Ei hassumpaa, kitarointi on ihan mallikasta. Biisiin kaipaisin enemmän koukkua ja melodista sisältöä, nyt tuntuu, että solisti puuttuu...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Molto Pericoloso 15.08.2007

Giuse - Molto Pericoloso
Kieltämättä kiehtovaa epäsäännöllisyyttä sekä laulusuorituksessa että kitaroinnissa. Varsin mainio veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Mihin katosi vuodet 29.07.2007

DIVARi - Mihin katosi vuodet
Jämäkkää menoa. Mukava sävellys, pätevä sovitus ja soitossa on imua ja draivia pykälä edellistä vetoa enemmän. Huolella tehdyt köörit miellyttivät minua erityisesti. Kitaraintron kuvio on sekin mielenkiintoinen, joskin introssa tuntui olevan ehkä liikaakin erilaisia elementtejä ennen itse asiaan eli lauluun pääsemistä. Edelleen kiitettävää...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 13.08.2007

Metaplasm 646a - Baikonur
Tunnustan oman rajoittuneen musiikkimakuni kaipavan melodiaa ja jännitteitä, näin tasavarma pumppaaminen puuduttaa jo minuutin kohdalla. Loppupuoliskolla tapahtuva äänimaiseman kasvaminen tuo sinne lisämielenkiintoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Päivät pääskysten 29.07.2007

Make Vahtola - Päivät pääskysten
Onpa upeasti ilmavaa soundimaailmaa! Tyylikäs biisi, vaivatonta ja kepeästi rullaavaa tunnelmaa. Rakenteessa mielenkiintoinen tunne soolon kohdalla, kun kauniin kertosäkeen toista tulemista joutuu odottamaan melkein liian pitkään. Olisin mielelläni kuullut kertsin kolmannenkin kerran, mutta sitä varten täytyy näemmä kuunnella koko biisi uudelleen... :) Erinomaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Olympialaiset Kokkolassa 2052 29.08.2007

Rami Airola - Olympialaiset Kokkolassa 2052
Kyllähän tässä niitä elementtejä on, mitkä vievät ajatukset 80-90 -luvun Urheiluruutuun tai Rocky-leffaan. Ihan hilpeää menoa, naivia ja halvanoloista, mutta jotenkin tuntuu, että niin on tarkoitettukin. Vielä kun jonkun oikein mehevän melodian olisi tuohon saanut...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - This Place 04.08.2007

Graine - This Place
Kertsissä tosiaan mukavasti tarttuvuutta, ja a-osien kaksiääniset kulut tuovat miellyttävää värinää biisiin. Sovitus- ja soitantapuoli kelvollisella mallilla, eikä solistikaan hassumpi ole. Kokonaisuuteen jäin kuitenkin kaipaamaan hiukan lisää voimaa ja räimettä, nyt pakettia vielä leimaa pieni pidättelyn tunne.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cravestoalytuzum - Tunnen 14.08.2007

Cravestoalytuzum - Tunnen
Jopa paatoksellista vyörytystä tuo intro. Laulun alkaessa sovituksessa tapahtuu niin paljon hämmentävää asiaa, että laulusuorituksesta ei oikein osaa sanoa mitään. Dynaaminen monipuolisuus biisin vahvuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - FOOL ON THE LINE 23.08.2007

Mahan - onemanband - FOOL ON THE LINE
Tuo stemmaosasto ansaitsee kyllä isot kehut, bueno! Hevimpi osio tuntuu pettymykseltä hienon alun jälkeen ja tekee biisistä hieman sekavan kokonaisuuden, minun puolesta sen saisi rypistää tuosta roskikseen...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KorpiSound - Get Me Out Of Here 20.07.2007

KorpiSound - Get Me Out Of Here
Pekka Pohjolaa diggailleelle tämä kyllä kolahti jo ekalla kuuntelulla. Hienosti rakennettuja jännitteitä ja jopa massiivisen komeaa äänimaisemaa! Epäselväksi jäi vain intron merkitys kokonaisuudelle, täytynee kuunnella vielä pari kertaa... ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Hasekki 20.08.2007

FEL - Hasekki
Jonkun iäkkään videopelin taustallehan tämä sopisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mental Jump - Year off 17.08.2007

Mental Jump - Year off
Kulkee vallan mukavasti, ja (kuten aina) multa saa lisäpinnoja lauluharmonioista, tässä tuo kaksiäänisyys tuo kivasti sävyä biisiin. Ei mikään superhittibiisi, mutta varsin jäntevä kokonaisuus kuitenkin, solistikin hoitaa tonttinsa oikein hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Multi Climex - Waiting 14.08.2007

Multi Climex - Waiting
Hyvin on perusasiat kaikilta osin mallillaan, mutta viimeinen kiitettävyyteen yltävä kimallus vielä puuttuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haure - The Storm Inside Your Hearth 20.08.2007

Haure - The Storm Inside Your Hearth
Solistiset osuudet tästä puuttuvat, olisi ne sitten laulettuja tai soitettuja. Sinänsä pätevä riffittely ja komppaus kohtalaisen mielenkiintoisine sovituksineen jää nyt mitäänsanomattomaksi kun se tärkein päältä puuttuu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Midsummer House Band - Mennyttä miestä 22.08.2007

The Midsummer House Band - Mennyttä miestä
Äänimaisema on kieltämättä persoonallinen, toisaalta myös melkoisen halvanoloinen. Synatärskeen päällä vaisua ja nurisevaa mieslaulua, höysteenä kovin kotimaisen tuntuista synkeää lyriikkaa. Biisin melodinen sisältö jäi varsin ohueksi. Ei järin vakuuttava näyte ainakaan tämä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Darkness - Likainen Kitara 13.08.2007

In My Darkness - Likainen Kitara
Ei ollenkaan hassumpaa riffittelyä, mutta biisiksi tässä on liian vähän aineksia. Tuli sellainen tunne, että pohjat on äänitetty, mutta melodia (laulettu tai soitettu) on jäänyt miksauksessa kokonaan pois.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kantapään kautta 13.08.2007

Lepakkotiimi - Kantapään kautta
Tunnustan heti, että genre on mulle aika vierasta. Tekstissä miellyttää rehellisen oloinen pohdinta, turha uho on jätetty sivummalle, ja hyvä niin. Sovitukseen sopisi vähän enemmänkin koukkuja, nyt tekstin rooli jää ehkä liiankin isoksi biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saara - Omenapuu 19.07.2007

Saara - Omenapuu
Kiva akustinen sovitus, joka saa kokonaisuuden hengittämään mukavasti. Solistin fraseerauksessa, biisin tekstissä ja melodiassa on kaikissa hienoja hetkiä, mutta myös vielä hiomatonta ristiriitaisuutta. Niistä huolimatta lupaavaa tunnelmaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Almost Human 14.08.2007

Van der Phunck - Almost Human
Tasapainoisesti sykkivä ja tiivistunnelmainen pala. Itselleni tämä käy kuitenkin hieman tylsäksi, kuten moni muukin tämän tason edustaja. Bonusta siitä, että tuon dialogin loppuhuipennus tuo biisille kuitenkin oikean päätöksen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 02.12.2007

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Hee! Hilpeää hillbilly-meininkiä. Hyvälle tuulellahan tällaisesta tulee, vaikka solistin ote ei taiteellisesti ajatellen ihan vakuuttavimmasta päästä ole - mutta eipä tässä kohtaa tarvitse ollakaan. Oikein hauska tuulahdus kommenttiringin yleisesti synkässä ilmapiirissä. Sovituksessa on palaset kivasti paikallaan ja biisi muutoinkin kestää kuuntelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Mörköboogie 16.08.2007

Pahaluu - Mörköboogie
Räkäistä menoa, ja roiskeen päällä ilmestyvä laulusolisti pääsikin yllättämään positiivisesti. Hikeä on menossa kylliksi asti, mutta hieman latteaksi biisi muuten jää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille! 14.08.2007

Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille!
Hmm. Punkkiakin on tehty jämerämmällä soittosuorituksella ja laadukkaammalla laulusuorituksella. Toisaalta en ole varma, sopiiko moisista asioista tässä genressä huomauttaa. Tai soundimaailman tuhnuisuudesta... Paikoitellen miehekästä menoa, etenkin tuossa joukkohuudadusten paikkeilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi 12.08.2007

Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi
Yleisotteeltaan hiukan varovaisen oloista menoa. Soitossa peruasiat on varsin kohtalaisella mallilla, mutta kokonaisuus ei ole vielä kuitenkaan ole kiinteä ja yhtenäinen. Sävellys ei myöskään erotu juurikaan edukseen. Raakilemainen, mutta kuitenkin lupauksia herättävä esitys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flies Around The Light - Blame 16.08.2007

Flies Around The Light - Blame
Ihan sympaattisen rosoinen yleissoundi. Yhteissoitto sujuu kohtalaisesti, ja solisti tuntuu istuvan genreen ihan mukavasti. Siellä täällä ilmenevästä epävireisyydestä on kyllä pakko antaa miinusta. Biisi jää keskivertojen joukkoon, merkittävintä tässä minun korvaan oli tuo ronskin rujo soundimaailma.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 13.08.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Varsin tiukkaa soittoa ja solistikin pumppaa esitykseensä vakuuttavan määrän energiaa. Musatyyli ei lämmitä minun sydäntäni, mutta soundeja myöten tämä tuntuu olevan hyvä tyylilajissaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Sinä teit sen 16.07.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Sinä teit sen
Vallan hienosti rullaavaa iskelmäpoppia! Palaset on napakasti paikoillaan, biisi toimii ja solistikin hoitaa tonttinsa asiallisesti. Soundit jäi vähän mietityttämään: toisaalta miellyttävää maanläheisyyttä, mutta toisaalta hiukan keskeneräisen tuntuista. Jämerää kamaa joka tapauksessa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix) 13.08.2007

Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix)
Oikein tyylikästä sykettä. Solistin suoritus erinomainen, tosin jäi vähän epäselväksi missä määrin demotason tekijästä on kyse... Yhtenäinen ja sulava kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 12.08.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Keskimääräistä mikseri-kamaa pidemmälle tuotettua soundimaailmaa, soitto toimii ja solistin laulukin käy yllättävän uskottavasti, harvinainen mielleyhtymä Gwen Stefaniin on pakko mainita ääneen. Tässä vedossa on palaset niin hyvin paikallaan, että kiitettävää täytyy tarjota, vaikka se timantinkova kertosäe vielä uupuu...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio) 13.08.2007

Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio)
Että akateeminen versio... Sekä teksti että sävellys jäivät jotenkin etäiseksi. Soitto on pääosin kohtalaisella mallilla, ja laulajakin suoriutuu osuudestaan hiukan epävarmasti otteesta huolimatta tyyliin sopivasti. Ihan kiva.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - What If 05.06.2007

TOB - What If
Letkeätä rytmiikkaa ja mukavaa melodialinjaa. Sähkörumpusoundit kävi rumpalismiehen korvaan hiukan monotonisena erityisesti tässä biisissä. Tämäkin täysin muotissa pubi-illan viihdyttäjäksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 05.06.2007

TOB - Therapy Office Blues
Varsin jämäkkää menoa. Solistin miehekäs ulosanti yhdistettynä Zeppelinin mieleen tuovaan delayhin toimii hauskasti! Tiettyä viimeistelemättömyyttä, joka toisaalta jossain määrin kuuluu tyyliinkin. Kaljakuppilaan takuuvarmaa kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 12.08.2007

Marccus - So Bizarre
Ensimmäinen mielleyhtymä vie sen yhden eestiläisen euroviisu-edustajan suuntaan. Hilpeää ja naiviakin menoa on tämä. Naivistisen yleismeiningin myötä englannin lausumisen "eksoottisuuskin" kääntyy jotakuinkin hyväksyttäväksi. Moniäänisistä lauluosuuksista plussaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Emma tieda 13.08.2007

Electric Lady Band - Emma tieda
Oi Emma miten pätevää soitantaa. Kitaristi näyttää tässä kyntensä, mutta varsin kelvollista on muunkin poppoon musisointi. Aika pitkälti Fuusiojazzin perinteisiä polkuja tallataan. Tuttu aihio toi mukavasti kiintopisteitä kuunteluun ja voipi olla, että tulee kurkattua tämä veto vielä toiseenkin kertaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Give It a Rest 14.08.2007

Rattle Machine - Give It a Rest
Perusrockvääntöä persoonallisen soundisella solistilla höystettynä. Laulajan ohut ääni on paikoin hauraan kaunis ja paikoin sitten vähän voimaton. Mukavan melodinen kitarasoolo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Cold Eyes 17.08.2007

Cranky - Cold Eyes
Tätä ärjyheviä on kommenttiringissäkin riittävästi, mutta tämä esitys nousee sen massan yläpuolelle. Mukavia ideoita ja stemmalaulusta annan aina erityismaininnan - vaikka se olisikin melkoisen roisia kuultavaa niinkuin tässä tapauksessa.

Sivu: 1 2