Goblin Wardrums

Thimns P. Tilt | 18.08.2007 | Electronic
3:09

Rumpupainotteista kokeilua. Tosta intron jälkeen lähtevästä paukuttelusta eräs ystäväni joskus sanoi, että se kuulostaa Nine Inch Nailsiltä. Ehkä suurin kohteliaisuus mitä mikään kappaleeni on koskaan saanut osakseen.

Kertokee ny joku mulle mihin genreen tää oikeesti kuuluu!

7.67   563 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

hirvone 20.08.2007
Mieku toivoin että sieltä ois tullu HC-punkkia. En tiedä johtuko siitä pettymyksestä vai mistä, mutta en tykänny juurikaan.
0   +1 +2
 
kimkorho 19.08.2007
Aika etäiseksi ja ohuiksi jäivät nämä sotarummut. Biisistä ei tunnu löytyvän punaista lankaa.
0   +1 +2
 
9
Epoche 01.06.2008
Perkule, biisi kuvaa nimeään todella hyvin. Örkkien sotarummutuksena tämä ei menisi läpi, mutta ne pienemmät vipeltäväiset gobliinit tulevat todella mieleen sotaponnisteluineen. Aika lyhyeksi jää, jotenkin keskeneräinen kokonaisuus - mutta pituutensa verran hyvin viihdyttää. Mukavasti rakentui mosqiittomaisesta sirityksestä lähes ahdistavaan pikkujalkojen tamppaukseen. Pannaukset toimivat perusvarmasti, niissä itse olisin voinut toivoa hieman rohkeampaa rajojen hakemista - kyseessä kuitenkin on perkussiivinen esitys. Mutta hyvin maistui, jätti sellasen ovelan kaiun korviin piippaamaan ja vikertämään..
+2   +1 +2
 
6
jabsonik 19.08.2007
Kovin on siistiä ja seurallista menoa hardcoreksi. Alun intro ei pohjusta biisiä mitenkään loogisesti. Yksittäisissä soundeissa on ideaa, mutta kokonaisuus on varsin hajanainen ja hahmoton.
+2   +1 +2