Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 153 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alpha Mind - New Generation (v.1.1) 05.04.2005

Alpha Mind - New Generation (v.1.1)
kiva, että tältäkin artistilta tulee taas biisi ulos. soundit ovat mukavasti tilantuntuisia ja niihin on saatu juuri sopiva, kirkas ääni. aloitus menee nopeasti ohi, vaikka se kestääkin suhteellisen pitkään. itse en oikein aivan mielly tuollaiseen... ööh.. voisiko sitä sanoa jonkinlaiseksi "psytrance/goa"-bassokickiksi. rumpuihin on asetettu hyvin yksinkertainen rytmi ja rakenne, joka hieman latistaa tunnelmaa (ainakin omalta osaltani). olisin ehkä kaivannut hieman d'n'b-tyylistä biittiä (tai jotain nopeampaa). tuo intialaistyylinen kitara tms. soundi on hyvä ja padit myötäilevät hyvin sen kanssa. perkussiot tuovat sitä tiettyä "shamanistisuutta" mukaan ja saa aikaan jotain mukavan alkukantaista tähän biisiin, josta pidän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Impossible Rotation 05.04.2005

Krzysztof Radomski - Impossible Rotation
somehow i find the sounds pretty good, although i don't listen psytrance (or goa etc.) at all. i agree to the comments above: this track is nicely hypnotic. the sounds have been made pretty "ambientic" and that's a brilliant thing. well, i don't have anything else to say. very nice work! *thumbs up* :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Painting 11.12.2004

North Vibes - Painting
hieno, mystisen kuuloinen ja puhtaan kuuloinen aloitus. delaylla terästetyt pianomelodiat ovat myös hyvät. soundit tuntuvat erittäin laadukkailta ja mukaan tuleva biitti on ehkä hieman laimea, mutta ei kuulosta ollenkaan pahalta. itse olisin rumpujen bassoihin lisännyt hieman enemmän matalaa taajuutta ja ehkä jopa kovempaa kompressointia. kuitenkin tässä on saatu luotua tunnelma aika hemmetin hyvin. erittäin kivan kuuloista näin sumuisena ja kylmänä perjantai-lauantai aamuyönä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tone Tree - Posing trees 01.12.2004

Tone Tree - Posing trees
täytyy sanoa että oli todella kaunista äänimaisemaa jo heti alusta asti. joihinkin ääniin (noihin kolinan kuuloisiin) olisin lisännyt ehkä reilustikin kaikua tai muuta vastaavaa. padit ovat mukavan lempeät, avaruudelliset.. uniset. melodia/tunnelma on selvästi tuollainen haikea ja hieman melankolinenkin. biisi tuntuu kehittyvänkin eteenpäin mennessä juuri sopivasti. todella hyvä biisi. omalta osaltani ainoa varsinainen huono kohta oli nuo kolina/suhina- äänet jotka tulevat padin alta aika ajoin esiin. niiden äänenvoimakkuutta olisin pienentänyt sekä lisännyt jonkinnäköistä reverbiä. itselläni biisistä tuli mieleen vain puhdasta avaruudellista tunnelmointia ja äänimaailma oli kohdallaan. rentouttavaa materiaalia tähän aikaan päivästä. biisi loppui muuten hyvin, mutta se tuntui jotenkin loppuvan kesken (pätkäsi tuosta lopusta äänen poikki yllättäen).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Cuisine - Mperan (excerpt) 28.11.2004

Haute Cuisine - Mperan (excerpt)
tunnelma on todella jostain sieltä tajunnan rajamailta, taas kerran erittäin hienoa äänimaisemaa. synkkää "soundtrack-maista" materiaalia omasta mielestäni, sopisi oivasti johonkin jännitys/kauhu -elokuvaan. biisi itsessään ei ole myöskään toistava, tasainen, mutta paljon sisältävä pätkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MidNight Club - Ippe (emma remix) 26.11.2004

MidNight Club - Ippe (emma remix)
heitetäänpäs jonkinlaista kommenttia.. rummut olivat mainiot ja muutenkin biisissä oli mukava groovi päällä. perkussiot taustalla toivat oivasti mukaan rytmiä ja menoa. bassoissa ei ole mitään moittimista (toisaalta kuulokkeistani ei oikein bassoa kuulu, mutta silti). biisin aloitus oli ehkä hieman laimea muuten koko biisin tasoon nähden, joka oli erittäin mainio. tai oikeastaan nyt kun tätä kuuntelee, ei se aloituskaan huono ole. vokaalisamplet hyvät. vaihteluakin on sopivasti sekä miksaus ja masterointi ovat todella hyvin onnistuneet. mukana oli paljon erilaisia elementtejä jne. juh, nyt nukkumaan :) mikserin laadukkaimpia biisejä tämä selvästi oli.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Location:Womb zero - Mors Cerebralis 25.11.2004

Location:Womb zero - Mors Cerebralis
hyvää ääntä, mutta jotenkaan en pidä tuosta jonkinlaisesta lo-fi- tyylistä, minkä erottaa selvästi.. enemmänkin itse pidän "puhtaammista" äänistä (tai no mikä nyt on puhdasta ja mikä ei.. :). tunnelma onkin tuossa ennen kahta minuuttia aika hyvin kohdallaan, ja tuo tuulenvire sopii hyvin mukaan. itselläni tulee mieleen juuri sellaisia asioita, mitä tällaisesta biisistä pitäisikin tulla. hieman yli kolmen minuutin paikkeilla tulee tuollainen kirkkaampi kohta, joka antaakin kivan lisän biisille ja tuo vaihtelua. melodia erittäin hyvä, joskin pettynyt ja melankolinen. lopetus ehkä hieman vaimea/laimea, mutta biisi oli hyvä; vaihtelua oli juuri sopivasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele juZ - Tyyni 19.11.2004

juZ - Tyyni
haikeat melodiat kolahtavat mainiosti näin syksyn talven väliin. itse aloitus oli sopivan mittainen ja mukaan tuleva biitti on erittäin hyvä. retromeininkiä selvästi havaittavissa. melodia/tunnelma kehittyvät hyvin eteenpäin biitin tahdissa ja hieman ennen neljää minuuttia kehiin tuleva..ööh.. arpeggio(?) on kiva :) heti ekana kun biisi lähti soimaan, tuli jotenkin wagon christ mieleen. lopetus lähtee käyntiin samalla tavalla kuin aloitus ja pituutta onkin juuri sopivasti. mun mielestä aivan loistava biisi!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Dish - Linssi 03.11.2004

Petri Dish - Linssi
aloitus oli hyvin omituinen ja siihen rinnalle tuleva basson pulputus aika huonon kuuloinen. aika nopeatempoista ambientiksi ja säröinen kick ei sopinut mukaan. myös melodioissa ei ollut minkäänlaista järkeä, aivan absurdia. nuo jotkin nintendo-tyyppiset äänet olivat myös suoraan sanottuna erittäin huono lisä. biisi etenee aivan liian porrasmaisesti ja on liian monotoninen/itseään toistava. genreksi sopisi paremmin ehkä idm/experimental... idoli/vaikute- listassasi on vaikuttavia nimiä, esim. AT, Autechre, Pete Namlook ja Biosphere joista itsekin pidän todella paljon :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele theNoLifeKing - Genesis Diabolica 30.10.2004

theNoLifeKing - Genesis Diabolica
todella matalaa ääntä todellakin. myös säröistä ja erikoista. rakennetta ei oikein ole, vain säröistä ja matalaa ääntä :). turhaa kertoa mitä biisi on, mutta teinpä silti niin. lopetus oli hyvä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaarli - pullistuma 27.10.2004

Jaarli - pullistuma
nyt biisi alkoi... vähän oudosti "pitchattu" (?) ääni taustalla bassopätkinän takana + jonkinnäköinen rumpufilli. siinä se. en ole nyt aivan varma, mutta minkäänlaista muutosta neljään minuuttiin asti ei mielestäni ole tapahtunut. noin.. ja biisi loppuu. ehkä vähän liian monotonista minun makuuni. itselleni olisi riittänyt korkeintaan minuutti tällaista, mutta makunsa kullakin. kuitenkin tämä (yllättävää kyllä) menee hyvin huomaamattomasti taustalla ja sopii myös tämänhetkiseen tunnelmaani. hampaita särkee kun kävin hammaslääkärissä, puudutus ei onnistunut mutta sanoin, ettei satu. vieläkin sattuu. no, mutta kuitenkin liian absurdia minun makuuni, joten numeroa en anna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Cuisine - Puan 20.10.2004

Haute Cuisine - Puan
minimalistista ja rentouttavaa. itseasiassa täydellistä musiikkia juuri tälle hetkelle. jos biisi jatkuu näin, miten tähänkin asti, kahteen minuuttiin niin se olisi loistavaa. en osaa oikein sanoa tästä mitään. tummahko ilmapiiri jos sen ajattelee niin. en ajattele. tämä on loistavaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Cuisine - Aava 19.10.2004

Haute Cuisine - Aava
lupaava, hidas aloitus. kuulostaa jotenkin siltä, että taustalla on jonkinlaista hieman ujeltavaakin, tuulen kuuloista ääntä. se antaa jotenkin lisää ulottuvuutta jatkuvalle, matalalle "äänipohjalle". itse olisin ehkä muutoksia tehnyt äänivalintojen kohdassa. myös hieman miinusta on mielestäni turhan autenttinen ja jatkuva äänimaisema. tosin sehän se tämän biisin tarkoitus onkin ja ihan hyvin toteutetukin :) mutta omaan makuuni ehkä liian tummaa ja monotonista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Cuisine - Kahlos 19.10.2004

Haute Cuisine - Kahlos
biisin kuva ja nimi tuovat jotenkin kostean/märän talven mieleen. aurinko on nousemassa, on kuitenkin vielä pimeää. kävelen jossain, loska saa kenkäni märiksi. hyvin toteutettua, tosin tämäkin biisi toistavaa, mutta ei huonolla tavalla. jotenkin se mielestäni sopii tähän. tähän biisiin on jotenkin saatu yhdisteltyä pimeyttä ja valoa, tosin mukana on paikoittain pelottaviakin ääniä/kohtia, varsinkin tuossa hieman ennen neljää minuttia. tuo jatkuva ja matala bassopadi tai vastaava alkaa ehkä hieman puuduttamaan, kun minkäänlaista taukoa sillä ei oikein ole. hyvä biisi kuitenkin ja se on pääasia. 8,5.. kallistuu 9:iin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Misty Town 30.09.2004

North Vibes - Misty Town
todella upea melodia. rummut tulevat mukaan mukavasti, kuitenkin hieman yllättäen. melodian rinnalle rakentuva basso sopii hyvin luomaan pohjaa. torvet (tai mikä onkaan :)) omaa kivat lisät melodiaan. biisi saa heti sellaiset mukavan haikeat fiilikset päälle, sopii itseasiassa syksyyn. kuitenkin biisi rakentuu liian "porrasmaisesti", eli eri elementit tulevat suoraan liiankin "odotetusti" mukaan tietyissä kohtia. se ei kuitenkaan haittaa, sillä biisi kuulostaa hyvältä, ja sillä selvä. masterointi, miksaus ja soundivalinnat ovat mainiot. mukana on ripaus toistavuutta, mutta ei pahaa sellaista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Skies Below, Shadows Above 29.11.2004

Moon In June (ex-Endless) - Skies Below, Shadows Above
hieno eeppinen ja syvä tunnelma luotu. tässä on paljon fiilistä. en luonnollisesti osaa edes kommentoida hyviä biisejä, joten jätetään se tähän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilok - rauha ambienttibiisin alkua 10.11.2004

Trilok - rauha ambienttibiisin alkua
soundit olivat utuiset ja melodiat ajattoman kauniit. taustalle tulevat padit tuovat lisää tunnelmaa. tämä kuulosti erittäin hyvältä, mutta jotenkin tästä puuttui se jokin, vaikka en kylläkään keksi mikä. myöhemmin tulevat bongot olisin ehkä jopa laittanut melkein kokonaan pois, mutta kyllä nekin sopivat hyvin tuoden jotain tribaalista tunnelmaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Philosopher - Kauniit ääriviivat... 13.09.2004

Philosopher - Kauniit ääriviivat...
mielestäni hieman tummempaa ambientia. padit toimivat kohtalaisen mukavasti ja tunnelma on mukavasti koossa melodian avulla. kuitenkin äänenvoimakkuuksia olisi syytä parannella. omaan makuuni myös liian monotoninen. kaikua olisi voitu lisätä hieman enempi biisin "tilavuuden" nostamiseksi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hc WNB - Maniac 12.09.2004

Hc WNB - Maniac
aika lällyä meno speedcoreksi. ihan kivaa hardcorea ehkä. lisää säröä, hieman reverbiä. ehkä myös kickeihin overdriveä, sillä saa kivan särölisän siihen. vokaalit olivat kivoja, ehkä vähän lujemmalle saisi laittaa. melodioissa ei ollut mitään kivaa. aivan liian happyä menoa ja muutenkin huono soundivalinta melodiaan. masterointi, äänten voimakkuukset ovat hieman soikeassa. biisi myös loppuu yhtäkkiä. muuten ihan kiva! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Illuminate - Analog warp 03.09.2004

DJ Illuminate - Analog warp
aika kivan kuuloista. pidin erityisesti rummuista, ja tuosta analogisesta bassosta missä oli delayta. melodia oli ihan ok. joissakin kohtia ehkä hieman "ei-munallista" meininkiä, mutta kuitenkin suurimmilta osin aika kivan kuuloista :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Illuminate - The Real 03.09.2004

DJ Illuminate - The Real
tulee aika paljon itseasiassa mieleen segalla olevan "streets of rage 2:n" (tai ykkösen) ensimmäisen tason musa ainakin noiden rumpujen osalta. osittain varmaan noiden bongojen ansiota. kuitenkaan en pidä noista pianoista, bassot olivat hyvät. masterointia ei tainnut olla hiottu paljoa, koska jotkut äänet kuulostivat liian kovilta joissakin kohtia. ihan ok tekele kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Humanoid - Time And Space 14.09.2004

Humanoid - Time And Space
ihanan massiivista menoa... avaruudellista. melodiat ovat mitä onnistuneimmat. hyvän kuuloista! padit kuulostavat hyvältä, matalampi padi taustalla antaa hyvän pohjan. kuitenkin jotain tästä jäi uupumaan, ehkä mukaan olisi kaivattu taustalla jotain "avaruudellista" lisä-ääntä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele transfinite - within me 30.09.2004

transfinite - within me
loistavan rauhoittavaa musiikkia.. tosiaan, kuten QSO jo sanoikin, tuosta ambient-pianosta tulee aivan mieleen brian enon music for airports- levyn teokset. itse ehkä olisin jopa tehnyt tästä "utuisemman" ja lisännyt kaikua tai vastaavaa, mutta tämä toimii näinkin hyvin, ellei jopa paremmin. kevyttä leijailua, ei rumpuja tai muuta "häiritsevää". pituus on juuri sopiva. minimalistisempana versiona pituutta olisi voinut lisätä vaikkapa pari minuuttia lisää. mitä sitä turhia kommentoimaan enempää :) hieno ja rentouttava kappale, jonka kautta taitaa fanilistaan tulla fani nro. 15... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonic pollution - B.I.T.C.H! 11.08.2004

Sonic pollution - B.I.T.C.H!
pääsi viikonbiisivalinnaksi, hienoa että tällaistakin musiikkia arvostetaan :). mielestäni hiukan parempi oli jotenkin tuo "lunatic"- biisisi, mutta tässäkin on aivan todella mainio, rämisevä basso. basso kyllä iskee (ellei peräti hakkaa :)). melodiat ovat mainiot, pitkästä aikaa hieman erilaista soundia VBV:ssä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Entering the Dream I-III 30.09.2004

QSO - Entering the Dream I-III
melodiat erittäin mukavat. taustapimputukset hyvin sulautettu joukkoon. lievää clippausta joissain soundeissa.. vai liekö pientä säröä vain.. ei, kappas. bassot oli winampissa vain liian lujalla :) hienoa, mystistä fiilistä havaittavissa. pidän. hieman vaille neljää minuuttia alkaa mukavan tilantuntuinen, kuitenkin aika pelottava pätkä. mukaan tuleva melodia on rauhoittava, haikea. kahdeksassa minuutissa tuleva silaus on ehkä onnistunein pätkä/kohta näistä. rauhoittava melodia ja taustalla soivat padit ja efektit uppoavat minuun. loppuyhteenvetona voisin sanoa että tämä biisi/biisit on liian "nopeatempoista" omaan makuuni. en oikein päässyt rentoutumaan tämän mukana, mikä on mielestäni tärkeää ambient-kibaleissa :). mutta biisinä tämä oli erittäin hyvä, tätä mielellään soittaa taustalla milloin vain. melodiat ja muut äänet olivat tuotettu loistavasti, ja rummuton linja on todella hyvä juttu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami & Friends - Need More Time (ft. Juha Kiili) 14.09.2004

Sami & Friends - Need More Time (ft. Juha Kiili)
todella laadukasta! biisi on tuotettu erittäin hyvin ja virheitä ei juurikaan huomaa. itseasiassa en oikein huomaa mitään huonoa. laulut olivat hyvät. eipä tästä oikein muuta keksi :) todella hyvää kamaa. hieman tollanen nu-metallimainen ote havaittavissa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekt Sadistic - Kanevoh 20.06.2004

Projekt Sadistic - Kanevoh
tässä oli aika utuinen meininki. rummut sopivat tähän hyvin. tuolla taustalla olevat äänet ovat aika ambienttisia mutta tuo joku lintuääni on ehkä liian lujalla. aika pelottavakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekt Sadistic - Chronoline 19.06.2004

Projekt Sadistic - Chronoline
rummut ovat todella hyvin onnistuneet! autoin tuossa melodian tekemisessä ja joissain äänissä hieman, joten en voi kommentoida niitä muuten kuin että ne ovat hyvät. jos jotain huono pitäisi sanoa, niin sanoisin että kappale on hieman toistava, mutta sekään ei kylläkään haittaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancylus - Sunset at Stonehenge 01.08.2004

Ancylus - Sunset at Stonehenge
todella hyvin valitut äänet ja taustasuhina antavat jo heti alkuun hyvän biisin tunnusmerkit. harvinaisen kaunista ääntä, upeat melodiat. biisin tunnelma on eteerinen ja uskomattoman kaunis. tämä tulee soimaan pitkään mulla :). hmm.. taitaa mennä liikaa kehumisen puolelle mutta menkööt, tämä on sen arvoinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vibration Pyrotechnics - Crossful of Dust 21.05.2004

Vibration Pyrotechnics - Crossful of Dust
aika mukavasti alkaa, utuista ja myös unista. kun tulee tuo rumpufilli, voisi kuvitella, että kuvioihin astuisi myös "vahvemmat", samankaltaiset rummut. pidän kuitenkin myös tämänlaisista rummuista, joita tässä biisissä on käytetty, tosin niihin voisi lisätä jonkinlaista efektiä. loppuenlopuksi biisi on suhteellisen tasapaksu, tätä olisi voitu pidentää vaikkapa jonkinlaisilla erilaisilla melodioilla. alusta kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta jo lyhyen ajan kuluttua mielenkiinto tyssää. biisi myös loppuu kuin seinään, ja sen voisi korjata.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele transfinite - in blue 20.05.2004

transfinite - in blue
arvostelen tätä samaan aikaan kun kuuntelen. eli biisi alkaa rauhallisilla rytmeillä, tuo basso on erittäin paksu ja matala. mielestäni aika "digitaalista" ambientia, ainakin rumpujen osalta. se ei ole mielestäni niin hirveän rentouttavaa, mutta ei kuitenkaan mitään hirveänkään kuuloista. kun padit ilmestyvät kuvioihin, alkaa syntyä jos jonkinmoista äänimaisemaa. erittäin häilyvä ja monotoninen tunnelma saa biisin aikana vain vähän lisää elementtejä. kun tarkastelen tätä kokonaisuutena, on tämä mielestäni erittäin hienostunutta ja mukavaa fiilistelyä. kuitenkin itse olisin ollut ko. biisin suhteen hieman vähemmän rummuttomalla linjalla, koska tästä en saa varsinaisesti "mielenrauhaa", jota yleensä haen ambient-kappaleista.. tässä on kuitenkin sitä tietynlaista tunnelmaa, jonka johdosta taidan faniksi liittyä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RNBRG - Erectile Dysfunction 26.04.2004

RNBRG - Erectile Dysfunction
alku kuulosti hieman huonolta, mutta tämä biisi veti oikein kunnolla svengin päälle. todella paljon säröä ja äänien katkeilua: hyvä juttu!! kaikenlisäksi juuri sopii täydellisesti olotilaani, joka on väsynyt. erittäin hyvä kokemus. biisiä tosin voisi masteroida hieman uudelleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wintermute - You are going down 21.04.2004

wintermute - You are going down
todella hyvä biisi.. rentouttaa. pidin! melodia on hyvä, vaikkakin toistava, se on hyvästä. rummut ovat todella hyvät. taustalla soivat padit ja muut kaikuäänet tuovat ulottuvuutta. hyvää IDM:ää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sorb-i-tol - Obesa 28.04.2004

Sorb-i-tol - Obesa
alku todella rentouttava, ja sen jälkeen tulevat rummut olivat myös todella rennot. tätä on todella mukava kuunnella. loistavaa! en tiedä miksi, mutta nuo synat kuulostavat aivan suurenmoisilta! ilmoita ihmeessä, milloin tulee lisää samankaltaista musiikkia, sillä tämän mielellään kuuntelee rentoihin hetkiin useammankin kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shakal Prayers - I Follow You 29.04.2004

Shakal Prayers - I Follow You
mielestäni todella hyvä biisi. rummut olivat todella hyvät, laulut tosi hyvät ja miksauskin kohdallaan. tosi nannaa korville! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moondust - Shores Of The Earth 05.04.2004

Moondust - Shores Of The Earth
Jopas oli hyvän kuuloista kamaa. Tässä on sitä avaruutta, kuten Kortu totesi. Aika "luonnollisen" kuuloista ambienttia, jossa on mukavat melodiat mukana. Taajuuksia oli sopivasti, matalaakin löytyi, se kun välillä tuppaa unohtumaankin (ainakin minulla :)). Todella upeat vokaalit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - kide - peili 04.04.2004

Kide - kide - peili
olipas kylmää, kuitenkaan ei mielestäni tummaa saundia. vain kylmää. ehkä hieman toistavaa, vaikka onkin erilaisia saundeja paljonkin. pidin tuosta bassosta joka ottaa aivan oman linjansa biisissä. tosin nyt se häipyi. muuten mukavia nuo hengitykset, mutta ehkä hieman lisää "ulottuvuutta" tai kaikua niihin. tyyli voisi hyvinkin olla dark ambient.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scion - With You 28.04.2004

Scion - With You
tässähän oli tunnelmaa. oikeastaan loistava biisi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Lumi 29.03.2004

Löyly - Lumi
tämä oli todella mukavan kuuloinen kipale.. vaikka onkin yksinkertainen, silti tämä on todella toimiva. rentouttaa mukavasti, ja sitä tietynlaista mystisyyttä on helpostikin havattavissa. veneficuksen tapaan, tämä päätyy myös kovalevylle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Divine Scarlet - Me & My Walkin' Bass 23.03.2004

Divine Scarlet - Me & My Walkin' Bass
mukava basso ja hyvät rummut.. jotenkin tää kuitenkin nykii ja saundit voisivat olla jollain lailla laadukkaammat. laulut voisivat saada jotain kivaa efektiä mukaan, koska tässä on hyvä melodia, ja se ois kiva toteuttaakin hyvin. tätä oli kuitenkin suhteellisen mukava kuunnella, vaikka parannuksia kaivattaneenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - If I Could 11.05.2004

Marccus - If I Could
mukavan pirteä kipale...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vasemman raajan halvaus - Mekaaninen Jumala 23.03.2004

Vasemman raajan halvaus - Mekaaninen Jumala
todella rauhoittava biisi, jota mielellään kuuntelee. tässä ei paljoa muutoksia ole, mutta ei pidäkään olla. varsinkin tuo pehmeä jatkuva saundi vaivutti melkein transsiin. tämä on loistavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Couture - Limited Lifetime 23.03.2004

Haute Couture - Limited Lifetime
aika mainion kuuloista ambienttia. hämärää, kylmää ja outoa tunnelmaa, josta pidän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hämärä - Yksi 20.03.2004

Hämärä - Yksi
erittäin mielenkiintoista, kyllä. en kyllä pitänyt noista rummuista pätkääkään ja tuo bassomelodia ei iske ollenkaan. mutta se päättyykin destrokickeihin. ja hirviö hengittää. sitten räjähtää... biisi ailahtelee ehkä liikaa. ei oikein... iskenyt.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 04 skunk´s gesticulation 21.05.2004

d fast - tribute to twang ep - 04 skunk´s gesticulation
tästäkin, kuten jokaisesta muustakin biisistä, tulee mieleen ninja tunen tuotanto, ja sekös on hyvä asia. ajatonta tunnelmointia, biittiä on väännelty mukavasti ja se kuulosti hyvältä. kuunnellessani tätä biisiä, tulee melkein kylmät väreet!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 03 someone else´s haven 21.05.2004

d fast - tribute to twang ep - 03 someone else´s haven
huh miten hyvän kuuloista tavaraa. tämä oli jonkinlainen musiikkikokemus mikä minulta on puuttunut. heti tulee loistava aloitus ja biitti on niin nannaa, että suorastaan tulee vesi kielelle. tässä on paljon ääniä ja ne ovat kaikki sovitettu hyvin yhteen. huomasin myös "old school":maista tunnelmaa, josta pidän hyvinkin paljon. varmasti parhaita, ellei jopa paras trip-hop-biisi, jonka olen kuunaan mikserissä kuunnellut, loistavaa työtä. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synchronic - Three Thousand Suns Ago 14.03.2004

Synchronic - Three Thousand Suns Ago
todella hienoa leijuntaa. ehkä ihan vähän liian samanlainen koko ajan, mutta se ei haittaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moonfolk - Beautiful Land 13.03.2004

Moonfolk - Beautiful Land
todella mukavia ääniä, rummut jotenkin alkoivat ajan mittaan hieman kyllästyttämään, mutta tämä oli rentoa taustamusiikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Boytaur pt.1 - Man Entering Man 07.03.2004

Hombre Muerto - Boytaur pt.1 - Man Entering Man
tämähän kuulostaa erittäin kovalta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic Byteflow - Short Circuit Turmoil (lofi edit) 05.03.2004

Chaotic Byteflow - Short Circuit Turmoil (lofi edit)
tämähän kuulostaa erittäin kovalta. natisevia ja inisevia saundeja. ehkä ei aivan noisea, mutta ainakin tarpeeksi noisahtavia ääniä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic Byteflow - Lunar Excursion Module (v 0.1 beta) 05.03.2004

Chaotic Byteflow - Lunar Excursion Module (v 0.1 beta)
samalla kannalla kuin morpheus, nimittäin snare on liian lujalla. myös noi bassopompahdukset paikoittain liian lujalla. mutta toisaalta se saattaakin olla tarkoitus. todella sekavaa ja hermostuttavaa musiikkia, josta minä pidän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic Byteflow - Frustrated Aliens 05.03.2004

Chaotic Byteflow - Frustrated Aliens
hehe, toi intro oli loistava! aika psyn makuinen fiilis tässä. kaikenkaikkiaan tämä oli ihan ok teos, ei kuitenkaan iskenyt sisimpään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoeln Eg - Master Switch (Nocturne #2) 05.03.2004

Hoeln Eg - Master Switch (Nocturne #2)
todella mekaanista ja synkkää. hieman erikoinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele n.o.i. - ambiguity 01.03.2004

n.o.i. - ambiguity
ensin tuli alkuun hyvin 2 minuutin rentouttava pätkä. ehkä soundit ovat hieman liian "sähköisiä" makuuni mutta mielestäni kuulostaa silti hyvältä. melodia on yksinkertainen ja tarvitsisi jotain lisäkikkoja mukaan ehkä. tosin tällaisenaankin toimii kohtalaisesti. rummut ovat aika nopeat ja ne kuulostavat suhteellisen hyviltä. noin viidessä minuutissa tuli todella mukavan kuuloiset rummut. pianot olivat aika spookyt. vokaalit olivat omituisia mutta niistä sai hyvin selvää. "dont be afraid, nothing makes sense" :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 0kcal - Sigma 20.11.2004

0kcal - Sigma
mielenkiintoinen aloitus, joskin en pidä tuollaisesti noin kovin "muovisen/hyytelömäisen" kuuloisesta soundista. mutta kuitenkin ennen 50 sekuntia tulevat kirkkaahkot padit mukaan, jotka kuulostavat mukavan raikkailta. mukaan tulevat matalahkot "pörinät" tuovat pohjaa hieman, mutta silti fiilis on melko laimeahko. noin kahdessa minuutissa tulevat efektoidut rumpuäänet eivät oikein sovi. hieman outoa minun makuuni.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Misshapen 03.04.2004

Banquet Of Illusions - Misshapen
tämä kuulostaa todella hyvältä. mulla tuli ainakin pitkälti mieleen jostain batman- elokuvasta joku kohta. lopetus tosiaan oli hieman "hätäinen", mutta ei se haittaa kun on kyseessä näin hyvän kuuloista materiaalia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele berestez - mithranix (brstz rmx goon) 09.02.2004

berestez - mithranix (brstz rmx goon)
todella kaunis biisi. Padit ja muut äänet vie 100 % äänien taivaaseen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele berestez - korimba 29.02.2004

berestez - korimba
tässä biisissä on kaunis melodia. kaikki nämä biisit tuntuvat olevan se puuttuva osa mun musiikkielämyksistä. todella hyvää tunnelmointi, rummut mahtavat. levyn parhaimpia biisejä mielestäni. kaunista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele berestez - vendox 09.02.2004

berestez - vendox
viikon biisivalinta, josta todellakin pidän. todella, erittäin, hyvin hieno alku... loistavan kaunista fiilistelyä. rummut olivat erittäin hyvät, rennot, ääniin suorastaan uppoutuu ja tulee hyvä, rauhallinen fiilis. olen aivan samaa mieltä killin kanssa tästä biisistä, todella kaunista. fanilistasi sai juuri uuden jäsenen :).
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 03.02.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
aika mukavaa biittiä heti alkuun. kyllä, tämä on aika bassopainoitteista. tosin mukava melodia pelastaa aika hyvin. aika hyviä ääniä yltympäriinsä, sekä pidän tuosta bassokäyrästä. kahdessa minuutissa on ehkä hieman liian sekavaa mutta pian sekin korjaantuu. ihan ok veisu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 23.05.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
ohhoh, parhaimpia r'n'b- biisejä, joita olen mikserissä kuullut (ellei jopa paras). biitti on loistava, hyvin rento ja letkeä. hyvä tunnelma. rummut eivät kaipaa mitää paranneltavaa, melodia on hyvä. jadyn vokaalit ovat täydellisyyttä hipovat, mutta nitro d:n vokaalit kuulostavat joissakin kohtia ihan hieman "suhaisevilta", mutta se ei haittaa. pituutta voisi olla biisillä vaikka 1-2 minuuttia lisää, mutta se ei varsinaisesti ole ongelmana. ja tämä todellakin sai hymyn huulilleni :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 02.02.2004

OPPRESSION - Forever Rain
todella hienon kuuloista. rentoa. todella hyvä ja varsinkin rauhallinen melodia, sopii tähän mielentilaan kuin nakutettu. tätä voisi kuunnella juuri haikeasti, ikuisesti. todella kaunista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gepu - Lunar Hyperventilation 01.02.2004

Gepu - Lunar Hyperventilation
alkaa todella oudosti :) mutta sitten tuleekin kehiin jo biitti, joka tosin kaipaisi hieman lisää "munaa". hieman korni melodia, sanoisin. ihan hyvää taustamusiikkina mutta en jaksaisi kuunnella kyllä montaakaan minuuttia. loppupaukutus on myös hieman "vaisu". lisää ääniä, melodioita sekä rumpuihin potkua niin on jo paljon parempi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele digitalvoice - Dreamscape 23.01.2004

digitalvoice - Dreamscape
todella kaunista ja mystistä tekstuuria. äänet olivat loistavia, mutta pidempi olisi saanut olla. loistava matka unien läpi! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Entraz - Side Effects 04.02.2004

Entraz - Side Effects
jykevä basso alussa on aika hauska. basso tulee syvältä ja on nopeaa. ehkä lisää jonkinlaisia ääniä kaipaisi. mukavaa näinkin kyllä. rummut ovat erittäin hienot. hieman toistavaa ja kinkkisiä ääniä, kuitenkin aika ok-materiaalia! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 02.02.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
hmm, taitaapi olla hieman huumoria kehissä :) no biitti on juuri huumorityyliin sopiva, ei hyvä (ei huonokaan). äänenlaatu on suhteellisen huono, myöskin flow ja puhe epäselvää. sanoituksia ei oikein kuule. itseasiassa tämä taitaa olla humppaa?! :D
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Initial Unraveling 01.02.2004

DiversAeon - Initial Unraveling
tällainen biisi uppoaa minuun tiettynä hetkenä, joka ei ole päällä juuri nyt. korvia särkevää ääntä, pidän. outoa ääntä.. aivan liian lyhyt, vähintään 3-4 minuuttia olisi pitänyt olla. todella hyvä biisi, joka päätyy kovalevyllenikin helposti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 1. Paholaisen parjattu piano 29.01.2004

Haava - 1. Paholaisen parjattu piano
todella hyvä biisi mutta olisin kaivannut enemmän ehkä säröä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Couture - Cookie Mallard 23.03.2004

Haute Couture - Cookie Mallard
todella tekotaiteellista, aivan liian outoa. ei iske ollenkaan :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Absorba Assimilata 14.01.2004

Krzysztof Radomski - Absorba Assimilata
this is very nice. very cold and scary piece. it makes me feel that im walking in a bright, icy cavern. that bass-sound really gave some sphere to this song. the pads were beautiful in all its coldness.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vasemman raajan halvaus - Todellinen maailmani 17.03.2004

Vasemman raajan halvaus - Todellinen maailmani
todella hieno ääni. pidän. ei sitä muuta tarvitse sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Control the Stars 19.12.2003

Mark Vera - Control the Stars
todella makoisaa! pidin kyllä todella paljon ja pituutta olisi tosiaan saanut olla oikein rutkasti lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gerichtshof - Kostoksi 14.12.2003

Gerichtshof - Kostoksi
todella maukasta säröbiittiä. raskaat, synkät ja matalat melodiat olivat erittäin hyvän kuuloisia. vokaalit eivät kyllä aivan sopineet. epäselvät ja hieman liian lujalla. hyvä fiilis!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timeshifter - Another World 01.02.2004

Timeshifter - Another World
alkaa ehkä hieman tylsästi mutta jo pian on kehissä hyvät rummut ja melodiat. tässä on laatua, mutten kuuntele tällaista genreä paljoakaan. koko biisin ajan melko tasapaksu olo. bassot ovat kyllä hyvät ja mukana on erittäin paljon erilaisia ääniä. ei kuitenkaan aivan varsinaisesti "iske" tajuntaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alpha Mind - Winter Night 21.12.2003

Alpha Mind - Winter Night
kylmää ääntä. tunnelmaa löytyy. hieman ehkä monipuolisuutta ja erilaisia soundeja sekaan niin olisi ollut vielä parempi. kaunis biisi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Suns Of NSI 11.12.2003

Krzysztof Radomski - Suns Of NSI
i've listened this a little more and it gets only better :). the kick-sound isn't bad at all. ten points!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Suns Of NSI 05.12.2003

Krzysztof Radomski - Suns Of NSI
nice, but i didnt like the kick-sound so much. a little bit ambientic goa or something. the voices just flow there. the pads were spacey, which i like. the ending was really nice.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moonlit Musique featuring Flamingo - A Quiet Peaceful Dance 29.12.2003

Moonlit Musique featuring Flamingo - A Quiet Peaceful Dance
olipa ihanan rauhallista.. padit ovat kauniit. sitten tuli hiljainen rumpu/biitti. tosin alkoi ehkä hieman liian yllättäen. erittäin hienon maailman olet rakentanut. pidin tästä erittäin paljon. pieni vaihtelu, äänien kikkailu ja lisäily ei olisi ollut pahitteeksi koska tämä alkoi ihan hieman "puuduttamaan" loppua kohti. mielestäni myös kick- ääni tuli ulos ainoastaan toisesta kaiuttimesta (en ole varma mitenpäin kaiuttimeni ovat tällä hetkellä :)) ja olisi ehkä kaivannut jotain efektiä (myös ehkä biitin muut osatkin).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pilvilinnat- linna - Mun L/nnA 03.12.2003

Pilvilinnat- linna - Mun L/nnA
suunnilleen samanlaista musaa mitä mä teen selvinpäin ;). mielenkiintoinen biisi, jota tekisi mieli kuunnella useammankin kerran jos saundit olisivat enemmän "professionaalisempia". oisko genre ehkä jotain IDM:ää..? outo biisi, 7.49 arvosanana :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Ux 11 05.12.2003

Krzysztof Radomski - Ux 11
the machineryworld was indeed very "claustrophobical". the pads were, yes, deep and almost too beutiful.. a bit spacey and oceanic too. very beutiful and relaxing. you could listen this many hours if the mood is right you know :). the abstract background voices and beeps were really good add to this. cant say anything more. nice work..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - The Emergence 05.12.2003

Krzysztof Radomski - The Emergence
i have never liked spacesynth because the sounds are so retro and 80's but this was very beautiful, very cool sounds and very spacey. nicely done.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Omnicycle 11.12.2003

Krzysztof Radomski - Omnicycle
very beautiful and spacey feeling. the first part was maybe a little bit better. deep and beautiful voices. im not so good in english, but i can say that this was magnificent!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - In Deranged Mind 05.12.2003

Krzysztof Radomski - In Deranged Mind
very machinery.. very weird. noisy. i'm not sure if i liked this or not.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Fonofobia 05.12.2003

Krzysztof Radomski - Fonofobia
scary and abstract. it feels like im in a dark and wet cavern, ancient marks on the wall, made by unknown specie from space. you have one bullet left and there's terminators behind every stone, you're in panic. et cetera. very interesting. i liked a lot..!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Lapinjärvi State Of Mind (Afterglow) 01.02.2004

BabylonDubProject - Lapinjärvi State Of Mind (Afterglow)
hyvää ääntä alusta.. ihanan räsäistä. rummut sopivat erittäin hyvin, kicki ja sweeppaileva hihat riittävät loistavasti. 1:20 tulee erikoinen ääni, joka oli ehkä hieman liian "kiemurteleva". hieman lisää vaihtelua. erilaisia ääniä löytyi, mutta liian vähän. erittäin hyvä/rento biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viherpuskasäätiö - 16_Verme & Forehard - Monkey@LSD 26.05.2004

Viherpuskasäätiö - 16_Verme & Forehard - Monkey@LSD
huh huh, ensimmäinen todella kova psytrance-biisi, jonka mikseristä olen löytänyt. varsinkin tuo kick sai mielenkiinnon liikkelle. tästä biisistä olisi voitu tehdä todella monotoninen ilman tota melodiaa, ja siitä olisin pitänyt vieläkin enemmän. kuitenkin kaikki elementit biisissä on kondiksessa, ja sen takia tuleekin ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pulse Bazar - Output 1-2 (3 1 1 1) 26.11.2003

Pulse Bazar - Output 1-2 (3 1 1 1)
hyvä biisi. tätä on mukava kuunnella monta kertaa putkeen.. aika rentouttava.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yasahi - The Nightfall Ending 01.12.2003

Yasahi - The Nightfall Ending
avaruudellista..kauniita ääniä. taustalle olisi sopinut, kuten aiemmin sanottiin, jotain syvyyttä antavaa.. jotain matalaa. en keksi muuta. kaunista :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMBSTR - Old 04.02.2004

DMBSTR - Old
tässä on hyvä melodia ja tunnelma. aika iloista laulua ja pidän. sanoitukset ovat hyvät ja flow kulkee hyvin taustan mukana. mielestäni aika hyvä biisi, tässä on paljon erilaisia ääniäkin mukana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Snowflakes 01.02.2004

Synthetic Spirit - Snowflakes
Alku on loistavan rento. hyviä ääniä sekä tunnelmaa. rummuissa voisi olla jotain ehkäpä "pehmeämpää", koska tällaisenaan minusta ne kuulostavat liian "kovilta" tällaiseen rentouttavaan biisiin. pianot ovat erittäin hyvä lisä. hyvä, rentouttava kokonaisuus melodioineen. mutta tosiaan jonkinlaista erilaisuutta olisivat juuri rummut tarvinneet. loppu on pehmeä ja rauhallinen josta pidin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Detoxified 28.10.2003

Löyly - Detoxified
mä pidin vaikka mieleeni on yleensäkin painunut enemmänkin positiiviset veisut, mutta tällä kertaa tuli "neuroottisesta" biisistä positiiviset vibat. Genreksi sopisi paremminkin ambient tai dark ambient, chillhän on yksi technon alalajeista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele gekko versus tiitus - Luotain 28.10.2003

gekko versus tiitus - Luotain
pidin tästä jotenkin.. tosin kertakuunteluksi jäi..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Philo Hedlund - Come rain come shine 28.01.2004

Philo Hedlund - Come rain  come shine
olipa rento kipale, en olisi uskonut :)))). hieno ja kaunis vaikka ääntäminen ei ihan kympin arvoinen ollut :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle 29.10.2003

Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle
kyllä tämä hyvä oli, numeroa en osaa oikein antaa mutta ainakin mun osalta antoi jäähyväiset kuolleelle kivelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 04.02.2004

Blueborn - Shame on You
lämmintä tunnelmointia, en kyllä ole ikinä balladeja kuunnellut, joten en kauhean laadukasta palautetta osaa antaa mutta melodia on hyvä. ääntäminen on kympin arvoista. laatua kyllä piisaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 01.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
hieno alku, pitää myöntää! todella hienoa laulamista. rummut tulee rauhallisesti kehiin. erittäin rentoa. taustaurut tuovat hienosti tunnelmaa. hyvät sanoitukset ja kitaralla soitettu hienoja melodioita. bassot sopivan voimakkaat taustalla. pidin kertosäkeestä paljon. tämähän on erittäin, erittäin hieno biisi, täyden kympin arvoinen aivan varmasti...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 02.02.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
harmi, tein tästä pitkän arvostelun äsken, mutta sitten tuli sivu missä luki että mikseri alhaalla... no, pitää tiivistetysti kommentoida. alku on hyvä, laulu rentoa, ääntäminen erittäin hyvää. "flow" puksuttaa erittäin hienosti biitissä. kitaralla on soitettu erittäin hienoja ja monimutkaisia melodioita. rummut paukkuu taustalla ihanan rennosti, juuri sopivat. basso rullaa hyvin. kertosäe on erittäin hyvä, myös hyvät sanoitukset. tässä biisissä on laatua ja sen huomaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lammhult - Hiekkaa 15.12.2003

Lammhult - Hiekkaa
tämä itseasiassa kuulostaa erittäin hyvältä. hieman ahdistunut meininki mutta silti tosi rentouttava. hyvät reverbit, pidän. jonkinlaisia irtonaisia ääniä olisi voinut laittaa taustalle. unenomaista.. todella ok biisi, lisää tällaista..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - qxi_moi 02.02.2004

Olden Goldies - qxi_moi
hienot bassot ja kickit alkuun. todella hyvän kuuloista. mielestäni tämä on todella hyvä biisi, tarpeeksi monotonista jytkettä, jonkinlaista tech-trancea? nimi on kyllä hieman oudohko. se ei haittaa. en nyt aivan varma ole mutta tempoa voisi olla hitusen enemmän. hienon kuuloista jytkettä, pidän. kovolle kyllä päätyy tämä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CRC 3rr0r t3rr0r - worm 07.11.2003

CRC 3rr0r t3rr0r - worm
erikoinen kokemus.
8

Sivu: 1 2