Posing trees

Tone Tree | 30.11.2004 | Ambient
7:40

..........

9.00   430 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Endless 13.12.2004
Upean unelias, raukea teos. Ambienttia kauneimmillaan; ei todellakaan ahdistuksen tuoja vaan päinvastoin poistaja. Avaruusteemaa tämä ei muistuttanut, pikemminkin fantasia leijailua mitä upeimmissa unimaisemissa.

Hieno balanssi kaikenkaikkiaan; äänimaailmassa ei moitteen sijaa. Alkupuolen kolisevaan ääneen olisi toisaalta voinut lisätä kaikua ja tilantuntua vaikkei häirynnyt sellaisenaankaan. Lokki kaukaisessa taivaanrannassa-efektit muistuttivat, yllätys yllätys, Tangerine Dreamin parhaista päivistä. Mikserin parhaimmistoa ehdottomasti ambientissa ja ylipäätään tunnelmamusiikissa. Todellista kritiikkiä en yksinkertaisesti vain keksi/pysty antamaan.
0   +1 +2
 
9
Eurydome 01.12.2004
täytyy sanoa että oli todella kaunista äänimaisemaa jo heti alusta asti. joihinkin ääniin (noihin kolinan kuuloisiin) olisin lisännyt ehkä reilustikin kaikua tai muuta vastaavaa. padit ovat mukavan lempeät, avaruudelliset.. uniset. melodia/tunnelma on selvästi tuollainen haikea ja hieman melankolinenkin. biisi tuntuu kehittyvänkin eteenpäin mennessä juuri sopivasti. todella hyvä biisi. omalta osaltani ainoa varsinainen huono kohta oli nuo kolina/suhina- äänet jotka tulevat padin alta aika ajoin esiin. niiden äänenvoimakkuutta olisin pienentänyt sekä lisännyt jonkinnäköistä reverbiä.

itselläni biisistä tuli mieleen vain puhdasta avaruudellista tunnelmointia ja äänimaailma oli kohdallaan. rentouttavaa materiaalia tähän aikaan päivästä. biisi loppui muuten hyvin, mutta se tuntui jotenkin loppuvan kesken (pätkäsi tuosta lopusta äänen poikki yllättäen).
0   +1 +2