Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Selonteko hiihtolomasta..

Mieleni on sen verran nyt sekaisin että päivät menevät sekaisin ja luultavasti myös olen unohtanut erinäisiä "tärkeitä" tapahtumia,mutta kerron teille rakkaille hulluille,jotka tätä luette sen mitä muistan..Käykö se teille?
Elikkäs tuo niin hohdokas hiihtoloma alkoi aikaa sitten perjantaina (älkää vaan kysykö mikä päivä,en pysty muistaa..) Siinä taisin viettää muutaman päivän ristiriitaisesti kotona homehtumassa..En todellakaan pysty muistamaan mitä tuona viikonloppuna tein..Luultavasti en kuitenakaan mitään..
Maanantaina heräsin sitten epäinhimillisen aikaisin kello 5.00 ja menin suihkuun..Siinä sitten heräillessä kulutin puoltoista tuntia kunnes lähdimme seikkailuun laivalle..Melkein myöhästyimme laivastamme..Onneksemme laivan sisätiloihin päästäminen (ei pysty muistamaan miksi tätä toimitusta kutsutaan) oli hiukkasen myöhässä..Sinä sitten kulutimme aikaa ja vaihdoimme Maarianhaminassa laivaa,jotta pääsisimme vielä samana iltana takaisin Turkuun..Uudella laivalla sisareni törmäsi ystäväänsä ja vietimme sitten koko lailla loppumatkan hänen seurassaan..
Illalla kotiin saapuessamme taisin kaatua sänkyyn (tunnin puhelun jälkeen) ja nukahtaa kohtuullisen nopeasti..Mukava se matka loppujenlopuks oli..Sainpahan sentään "itselleni" (eli kaikille muillekkin) Baileys pullon ja paaaljon mässyä..Mitä syön seuraavat 3-vuotta eteenpäin..
Tiistaina kulutin valtavasti rahaa,kun ostin uudet kengät ja uuden talvitakin..Sattumalta törmäsin Tammisaaren kaupunginkirjastossa entiseen luokkakaveriini,joka myös jossain vaiheessa paras kaverini oli..Hänen kanssaan vaihdoin kuulumisia.. (Viimeksi tapasimme muistaakseni kesän lopulla,joten puhuttavaa oli paljon..) En sitten ehtinyt juoruta kuin muutaman minutin siinä vain,kun hänen piti rientää tapaamaan ystäväänsä kaupungille..
Keskiviikko alkoi kohtuullisen huonosti mun kohdalta..Lähdin lapsuudenaikojen kaverini kanssa (tunnettu toisemme jo ikuiset kohta 14-vuotta) Helsinkiin..Mutta junassa matkalla Karjaalle tajusin jättäneeni avaimeni vanhan takin taskuun..Ei siinä sit voinu muuta kun palata samalla junalla takaisin kotiin ja raahata ylipainavia kantamuksia mukanaan..Lopulta onnistuin pääsemään Espooseen,mihin kaverini tuli vastaan (hän oli käynyt tällä välin Helsingissä..) Suuntasimme kämpälleni ja hän vaikuttui sen hienoudesta..Okei,ei vaikuttunu,mut piti jotain hienoa keksiä teille.. ;) Sit lähdettiin Helsinkiin ja vietettiin monta tuntia sielä..Käytiin kaikenlaisissa paikoissa ja ostin 3 levyä lisää kokoelmaani..Se oli sinänsä tyhmästi tehty..
Torstaina suuntasin matkani poikaystävän luokse ja hänen kanssaan vuorokauden vietin..
Saldoni aukesi onnekseni perjantain ja lauantain välisenä yönä.. (Liittymäni on maagisesti vaihtunut takaisin soneraan..)
Viikonlopun vietin kotona normaalisti ja sunnuntai iltana tulin takas Espooseen..Tänään olen ollut kiltisti koulussa ja siivosin jopa puoltoist tuntia kämppää..Se oli hyvä saavutus..Sainpahan jotain tekemistä..
Kohta lähden takaisin kämpille ja kuuntelen lisää Gangstarria ja luen Neil Gaimanin jännää kirjaa..Paksu teos,jossa asiaa ei ole yhtään..Sopii tähän mielentilaan erinomaisesti.. :)

Kirjoitettu Monday 23.02.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: