Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 177 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Rakkaus - Battleskaba I: Kettu-Vizi 01.06.2005

MC Rakkaus - Battleskaba I: Kettu-Vizi
Kyllähän Rakkaus jatkaa selvästi toiselle kierrokselle. Ihan terveellisiä piikkejä ja hupaisaa menoa noin muutenkin. Kyllähän herra osaa jakaa itseään monille suuntauksille. Kenen tekemä toi biitti on? Pakko vaan sanoa et se on aika kökkö. Mutta, sehän on varmaan sama kaikilla, joten ei siitä sen enempää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Looppikilpa 48 19.05.2005

Pipari Piits - Looppikilpa 48
Kaikua ainakaan ei tästä puutu, mikä tekee tästä vain paremman mielestäni. Huomaan muuten tässä vaiheessa että jossain matkanvarrella luuppikisailu tuotoksesi ovat muuttuneet. Enää niitä ei välttämättä niin helposti tunnistaisikaan siun tekemiksesi. Hassu juttu sinäänsä. (En sano ettevätkö nämä olisi edelleenkin omalaatuisia.) Pus å kram.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vasemman raajan halvaus - Epäonnen tehdas 10.03.2005

Vasemman raajan halvaus - Epäonnen tehdas
Onpas kummitustalo menoa totta tosiaan. Hieman nuo kimeimmät äänet sattuvat korviin. Liian pitkä tämänkaltaiseksi teokseksi. Kaipaisi lisää elementtejä. Tällaisena jää vain tyhjä mielikuva käteen. Loppuu mukavasti. Kaiku rokkaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem) 09.03.2005

Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem)
Onhan tätä jo aikansa tullut kuunneltua, mutta vieläkin jaksaa huvittaa kun alkaa soimaan. Kiitos. Tässä on niin monia hauskoja kohtia et huh. Mängi avaa siiterin ja tuo kiistely huukin vetämisestä ja sillain. Tunkion lopetus kappaleelle on kyl mainio! Ei mut tä kappale on vaan niin aidon oloinen. Näinhän voi käydä jokaiselle immeiselle? Miks kukaan haluis rakastella muumia?! Teillä on ihme fiksaatioita. Niin ja se biittihän on varsin mainio, vaikka eipä sillä tosin ole mitään väliä näiden räppien kans. Mainio tarina. Toi viheltely on muuten tosi kyrsivää jos sattuu vituttamaan..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voittajafiilis - voittajafiilis.com 09.03.2005

Voittajafiilis - voittajafiilis.com
Sai taas hymyn huulille, mainio! Parasta lyriikkaa ja hassuja ukkeleita höpöttämässä. Onko parempaa olemassakaan? Toi huukki on ihana! Kenes tekemä tuo biitti on? Perverssiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Hyvää ystävänpäivää Vaari! 09.03.2005

Pipari Piits - Hyvää ystävänpäivää Vaari!
Vasta huomasin. Kyyneleet heti silmissä. Tekisit tämän kulta joskus valmiiksi? Jotain rahinaakin tuolla, kivaa. Perkuleen hyvä teos tämä on. Anteeksi että en ole vieressäsi nukkumassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele teempee - Brown Liquid [37.3k .IT] 14.02.2005

teempee - Brown Liquid [37.3k .IT]
Hieman enemmän vaihtelevuutta jäin tähän kaipailemaan. Pimputtelu on kova sana. Soi niin mukavaisesti että korvani halajaisivat kuulla tätä enemmänkin. Oikein mainio pomputtelu <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 12.03.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Hei tämähän on hyvä. Yllätyin. Kiitos. Jotenkin tulee Yön tuotanto hieman mieleen. Positiivista tässä tapauksessa. Vokalistilla on valtavan kiva ääni ja miekkonen osaa sitä kivasti käyttääkkin. Hyvä hyvä. Lyriikat toimivat ja kertosäekkin on vetää mukaansa. Jalathan tässä alkaa lattiaa tamppaamaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Naiivien nuorten naimapäivä 25.01.2005

Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Naiivien nuorten naimapäivä
Ei huhelis huh mikä tarina. Oot muuten kaikua käyttäny aika uskottavasti ja varsin piristävästi tässä, ehkä hieman liikaakin sitä tuossa kukon pitämässä puheessa oli.. Niin, ja sen kukon soittama laulu oli kyllä aivan järkyttävä, korvat meinas siinä särkyä, ni ei ihmekkään jos sitten kivet katosta lensivätkin.. Ja se lopun opetus oli taas niin tööttimäistä että. En nyt oikein tiedä että itkeäkkö vai nauraakko tuolle. Tässä äänenkäyttösi on jo huomattavasti sujuvampaa kuin tuossa aavikkorotta tarinassa. Miten muuten olet saanut idean tehdä kuunnelmia?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erotiikan - Puerto Portto 10.03.2005

Erotiikan - Puerto Portto
Sitä tosiaan saa ihmetellä miksi kukaan haluaa tällaista vapaaehtoisesti kuunnella. Kertokaa ihmeessä miksi tämä on niin supersuosittu? Alun soittelusta tuli mieleen Eläkeläiset, sitten meno muuttui aika erilaiseksi. Italialainen merihirviö pikemminkin. Voksut on mitäänsanomattomat ja järkyttävät. Sivistystä kansalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää 14.02.2005

Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää
Jälleen kerran valtavan nätti tausta Rionilta, sopii tällaiseen hempeilyyn niin vallattoman mainiosti! Laulajalla on oikein upia ääni, hyvin sen puolen hän hallitsee. Lyriikatkin vallan mainiot! Kertosäe saa jalan tampaamaan lattiaa ja mielen herkäksi. Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade 17.01.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade
Ohoo,olette vihdoin saaneet jotain valmiiksi asti kuultavaksemme,mainiota! Kertosäe on aika yllättävä,tai oikiastaan pikemminkin satuttava,korvathan tuossa huudossa kärsivät.. Osaatte te poikaset kyllä mitä mainioimmin soittimia käytellä,nah hyvältä kuulostaapi passo ja kitara ja ne rummutkin toimivat siellä ihan mukavaisesti! Laulelo on kyllä sangen mieleenpainuvaa,ja lyriikka on mieltä ylentävää.. Mistä muutoin tämä yhtyeenne nimi juontuu?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Rakkauden romanttisen runsas runollisuus 25.01.2005

Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Rakkauden romanttisen runsas runollisuus
Tämä tarina oli sangen hyvä, mutta tuo loppu (alkaen siitä haarovälistä) meni kyllä aikalailla liian tohtorismiksi. Tuohan oli ihan sikamaista käytöstä miespuoliselta aavikkorotalta! Kehtasikin tuolla tavalla.. En tätä antaisi lasten kuunnella, mutta jos rehellisiä ollaan niin kyllä tämä hymyn toi ja hieman nauruakin. Olet nää Haava sitten vain eri veikko! Tuo musakki taustalla oli oikein viehättävää ja äänesi toimi ihan mukavaisesti kuunnelmamaisesti..Pari kertaa ehkä olisi voinut hieman selvemmin höpöttää, mutta mitäpä sitä turhia motkottamaan. Viihdyttävää hömppää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset 12.03.2005

Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset
Onpas epäpositiivista musiikkia sitten kerrakseen. Harmittaa kun ei onnistu saamaan nuista äännädyksistä selvää. Pitäisikö tuon olla puhumista? Vaiko jopa jotain laulamisen kaltaista? Korvia hivelöiviä äänimaailmoja. Ei, en pidä tästä. Hautajaisurkujakin perkule. Kiitos ei. Pää muutenkin nyt jo täynnä hautajaisia. Masentavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teempee - 2004 maistiaiset [SAMPLERI] 22.01.2005

teempee - 2004 maistiaiset [SAMPLERI]
1.Ah,särinää ja rosoa,ja jotain vinku poks ääntä,ahihi,tästä tulee heti herra t mieleen kyllä,tyypillistä siulta! 2.Hoh,mainio jump jump ääni jutska..Olisin halunnut kuulla tästä pidemmänkin pätkän,nyt tä on niin häiritsevän kauniin lyhyt että.. 3.Herkistelyäkö,sinulta?!Oi kuinka tämä pomppiikaan,hieman töks ehkäpä?Tai enpäs teidäkkään,kuulostaa mukavalta kun on tuo toinenkin isompi ääniaalto mukanapi.. 4.Äänen jatkuvuus,no juu..En mie oikein tätä ymmärrä..Nuo pienet äänet on kivoja,ne kimeät.Onko tämä syntynyt jossain taiteellisessa transsi tilassa? 5.Mikä soitin tässä on,joku torvi vempele sielä oli selvästi,ihQ! 6.Onpas kummallisen ykstoikkoinen,en pidä.Okei,on tässäkin muutama kiva ääni..Rassaa silmää kun tätä kuuntelee. 7.Onpas muikeata,tuo huilu(?) tuntuu vain olevan hieman epävireinen,tai tiedä häntä..Plim plomia ihanasti käytelty..Öistä nautiskelua..Usvainen paari ja tämä,ah! 8.Massiivista,rohkeaa,kuninkaallista,salaperäistä..Täss äkin niin hassumoisia ääni yhdistelty että notta vautsi! (En nyt tiedä onko mitkään nuista kommenteista oikeissa paikoissaan,mutta ainaskin kovasti yritin!)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - They say 10.03.2005

Thego - They say
Miksi tässä on örinä örinä miekkonen lauleskelemassa? Kuitenkin ollut ihan kännissä kun tätä on hoilannut. Ei kuulosta kovinkaan hyvältä. Merirosvo laulu. Soittelu on ihan kivan kuuloista. Mutta ei kovinkaan harkitun kuuloista..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele hUPPUpäinen FISu ..... - Hmm... Mä en nyt tiedä Okei Menköön joo 18.01.2005

hUPPUpäinen FISu   ..... - Hmm... Mä en nyt tiedä Okei Menköön joo
Voi kukko,mistä immeestä työ ootta saanu irean johonkin tällaiseen? :S Olen ehkä hieman kummissani tämän taiteellisesta neroudesta ja laadukkuudesta,mutta kyllähän tämän oikeastaan ymmärtää..Viunaa mitä viunaa..Mutta mistä te alunperin kehititte tuon nimen? (Niin ja se "soittelu" on kamalaa)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKKP - Kellarirakkautta 10.03.2005

MKKP - Kellarirakkautta
Oih, MKKP on taas täällä! Maanmainiointa lauleloa upeitten lyriikoiden säestämänä. Vai mites se nyt taas menikään? Kertosäe on tosiaan taas niin. Hmm. Omalaatuinen ainakin. Ihankuin te nyt taas olisitte vastustamassa jotain pahaa tätiä? Ai ette. No sittenpähän ainakin nautin tästä. Kiitos. On muuten tosi kökkö äänenlaatu. :/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Huilullinen kakkaa 04.12.2004

Pipari Piits - Huilullinen kakkaa
Hei tähän kuulostaa paljon uskottavammalta näin! (Y) Tuo pimpeli pom ääni on varsin ovela,aiheuttaa syvää koukutusta..Ja huilu on varsin kivan kuuloinen soitto vempele,soveltuu tähän oikein mainioikkaasti.. Hieman kuitenkin häiritsee tuo loppuminen,se tulee niin valtaisan äkkiä,töks.. Saa olla aika pitkä pippeli sitten jollakulla..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmä Rinki - Sana Kiertää 22.01.2005

Kylmä Rinki - Sana Kiertää
Tä biitti on aivan mahdottoman mainio..Plim plomia vaikka muille jaettavaks! Boxi kyl vetää täs selvästi kotiinpäin,aivan loistokkaasti ääntään käyttelee!Eikä äNTee:än jää jälkeen pahasti,hitsiläinen kun kuulostaakin jälleen mainiokkaalta! Lyriikka on sangen hektistä,teidän tyyliä. Huukki toimii varsin mainiosti,kivasti kaikua käytetty hyväksi tuossa kyl!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Ruusuremiksi 01.12.2004

Pipari Piits - Ruusuremiksi
Hihi,mie sainkin kaks syräntä.. ;) Pakko muuten vielä sanoa itse kappaleesta että on tuo räpäytys mielestäni tässä paremman kuulosita kun siinä oikiassa versiossa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Ruusuremiksi 01.12.2004

Pipari Piits - Ruusuremiksi
Ei nuihin Kera herran sanoihin oikein mitään voi lisätä näin musiikista mitään ymmärtämättömänä tymäpäänä..Pakko kuitenkin sanoa että hienoa jälkeä näin ensiteoksella kaikinpuolin olet aikaan saanut ja öö.. (Y) (K) Oot ihQ! ;) <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Message from candidates 22.11.2004

Pipari Piits - Message from candidates
Nyt ei oo enää lainkaan niin tukkoinen,jopa kuulen nuo George Bush ja John Kerry huutelut tuolta.. Aika erimoinen tuotos siulta,siksi niin kiinnostavakin..Äänimaailma täs on kyl vallattoman laaja ja kivan kuuloinen..Eääh,en mie näin töötis mitään osaa enempää sanoa..Kiva tekele onpi! (K)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Waia Vee 16.12.2004

MaTaM TooT - Waia Vee
Aiheuttaa värinää selässä,tuntuu hassulta,kuulostaa hassulta..Jumitusmusiikkia parhaimmasta päästä,ah,tätä kuuntelee ilolla uudelleen ja uudelleen! Vallattoman tsilli äänimaailma joka aiheuttaa silmien lupsahtelua ja halua kömpiä lämpimän peiton alle.. Kiitos,tämä on mainio!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele chda - tunnit 10.03.2005

chda - tunnit
Jos ei muuta niin ainakin tämä potkii päätä. Kivaa. Kappaleen nimikin on oivallinen. Niin ja kuten jo sanoin, tämä pituus on rasittava. Ei tätä jaksa kuunnella, jos ei erikoisesti ole juuri nukahtamaisillaan. Silloin tämä toimisi. Mutta ei hereillä. Tämän voisi jakaa pariin osaan. Olisi paljon mukavempaa kuunnella. Meinaan onhan tässä ihan loistokkaita kikkoja ja niin edelleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Käsi kädessä kohti arkkua 03.11.2004

Talentti (vanhat) - Käsi kädessä kohti arkkua
Toi huukki häiritsee mua ihan älyttömästi!Jotenkin,tossa haluis kuulla kaunista nais laulantaa,ei huutoa..Mutta no,jokainen tyylillään..Ja tää on teiän juttu,niin mikä ettei! :) Biitti on aivan älyttömän upea,yöfiilistelyyn ja kyyneltymiseen mitä parhain! Tale heittää oikein mukavasti,omalla tutuksi tulleellaan tyylillään..Lyriikkakin oikein mainiota.. Mevolla alussa varsinkin jotenkin tuntuu jäätyvän,en oikein ymmärrä tuota..Mut lyriikka on aika kurkoo kyl! Offbeatista tää kärsii aika paljon,mut no..Se on yleinen ongelma huutoräpin kans.. Ihan mainio kokonaisuus,sai tytön herkistymään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Pilvenhattara rtu 27.10.2004

Pipari Piits - Pilvenhattara rtu
Tää on taas näitä sun mestariteoksias..Alan pikkuhiljaa tosiaan rakastumaan tähän.. Jotenkin niin pehmeä,eikä tästäkään sitä omalaatuisuutta tosiaankaan puutu! Mistä tuon nimen muuten kehitit?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ungalo - Sua Mä Kaipaan 27.10.2004

Ungalo - Sua Mä Kaipaan
Onpas surkuisat lyriikat..Silti jotenkin..Äsh,nä koskettaa syvältä vaan.. Ännenlaatu voisi olla toki parempikin,mutta kyllähän tälläkin taitaa jotenkuten pärjätä.. :) Taustan soittelu on oikein mainiota..Kyllä tästä jää oikein mukava fiilinki päälle,tai siis..Surullinen,tai en mä tiedä..Tästä jää kuitenkin sellanen oma tilansa junnaamaan..Mainiota sinäänsä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Moree To To 04.11.2004

MaTaM TooT - Moree To To
Oi,onpas jälleen varsin Haavamaista musakkia! Tuo ölinä hieman kummastuttaa minua,sitä tulee niin joka tuutista,päässä pimpottaa kyllä aika mukavasti tämän tahdissa! Erilaisia ääniä käytetty hyväksi ja yhdistelty erittäin uskottavan ja hyvän kuuloiseksi tekeleeksi! Viimeiset pari minuuttia (raaka arvio) ovat aika yksitoikkoisia,siihen plim plom kling klong ääneen jäi kaipaamaan vaihtelevuutta kyllä..Antaa itsensä loppua mallikaasti,hitaasti,rauhallisesti..Eli,hyvältä kuulostaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julius - Rakkaus ensin 25.10.2004

Julius - Rakkaus ensin
Tä suhisee?Hieman häiritsee kuuntelu kokemusta.. Tuon levyn voisin kyllä käydä poistamassa,kun kuitenkin niin vallattoman hyvin olet vakuuttanut oivallisella tyylilläsi! :) Tä biisi on kyl hieman häiritsevä..Tai ehkä se vain johtuu tuosta että kuulen koko ajan tuota huukkia päässäni..Huukki on siis oikein mainio,mutta mielestäni tuo kuuluu tässä turhan monta kertaa.. Biitti on oikein mainio,hieman ehkä simppeli,mutta soveltuu oikein mainiosti tämän taustalle! Äänenkäyttös on aivan über nättiä,pitäilen oikein kovasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Mitä Huomen 13.11.2004

Matinpoika - Mitä Huomen
Onpas herkkää jälleen..Herkät kappaleet on sun juttus selvästi,ja hyvältähän tämä kuulostaa! Biitti on niin piano herkistely,ouh rakastan tollasii fiilailuita!Oi jummi,tuo aiheuttaa kyyneltymisen.. Sun äänenkäyttös on vallattoman hyvän kuulosta,osaat herkistellä!Pidän siitä.. Lyriikka on koskettavaa,mut jotenkin..No,tä vaatii monen monta kuuntelua ennen kun tä kokonaan avautuu,mutta tuohan on vain hyvä! :) Kokonaisuutena tä on aivan hullun mahtava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele doku - Pettymyksii feat.Kurv 25.10.2004

doku - Pettymyksii feat.Kurv
Ohhoh,tämähän on aika vallattoman hyvä jopa!Yllätyin aika suuresti,kivaa tämmöinen.. Biitti on aika simppeli,mutta toimii tässä varsin mainiosti..Päästää lyriikat niin kivasti esille et ei tuo pimputuskaan niin ala häiritsemään.. Huukki on hyvä,jää päähän soimaan ja muutenkin asiallinen.. Ville sä aina vaan parannat tota tyyliäs,äänenkäyttös on kohta jo kuninkuus luokkaa (sillä Rähinä asteikolla..) Lyriikka sulta on asiapitosta,koskettavaa ja mainiota riimiä.. Tommilta aivan mainio vierailu..Sun äänenkäyttös ja lyriikkas yllätti todella positiivisesti! Aivan mainio teos,johon jotain räjähtävää jäin vielä kaipailemaan..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele K18 - Jotain Parempaa (Radio edit) 01.02.2005

K18 - Jotain Parempaa (Radio edit)
Onpas mainio kappale! :) Tuli vastaan Älypäätä pelatessa. Tulee ehkä hieman Eppu Normaali lyriikoiden puolesta mieleen. Hitsiläinen että tuo soittelu kuulostaakin mainiolta! Kertosäe saa vaan jalan tamppaamaan lattiaa ja hymyilemään vinoa hymyä hullun kiilto silmissä. Oikein mainiota kaikinpuolin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
Ai saakuli,onhan tuokin tosiaan totta..Vallan huonosti heillä kyllä menee.. *tuntee onnea koneesta,netistä ja mikseristä* (K)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
On juu totta tosiaan ihmettelemistä,mutta katsos..Kerranhan sitä vain eletään,ja näin eespäin! (K) Kuka ei oo rekisteröityny mikseriin?Onko jossain vielä simmoisia saamattomia ihmisraunioita?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
Mä en edes muista miltä turska näyttää.. *nolostuu* On nuo äitee immeiset sitten kummallisia tapauksia..Kehtaavatkin tehdä jotain tuomoista rakkaille lapsosilleen..Että meinaan menee virhtahepoiseksi muuttumaan..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
Lobo:Sie vaan näet harhoja..Toivon ainakin..Olisin kummissani jos saisin tietää höpisseeni juuri puoli virtahevon kanssa.. :S
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
Huijs..En mää kyl oo nähny ikuna kuvia Virthaevoista..Onko simmottisia oikiasti muka siun päässäs olemassa? *peljästyy* Pitäisikö tilata piipaa auto siuta hakemaan turvaan pehmustetun huoneen lämpöön? (K)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 11.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
Nää kirjotit sen väärin,kirjotit ihan varmana! (K) Juu,tämä toimii kyllä ehkäpä vieläkin paremmin kuin tuo messengeeri..Hihi,mikseri on kiva paikka!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 10.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
En mä sitä nyt lähdekkään kiistämään..Aika söpis se varmaan on Virthaeponakin.. :) <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 10.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
Ja Virthaepo nimenomaan! <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa 10.10.2004

Pipari Piits - Virthaepo liejulammikossa
Onpas mitä mainioin tekele,varsin pirteä..Jotenkin tuo kaikuu niin kivasti,jää päähän..Tuo kimeämpi ääntely tuolla taustan takaosissa muutamassa kohdin on erikoisen mukavan kuuloinen! :) Kivasti loppuu,hitaasti,antaa aikaa ittellensä..Onhan tämä ihan kelpoinen kokonaisuus,hieman ehkä jotain olisi lisää kaipaillut,tiedä sitten..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salminen - It's a (co)sin 08.10.2004

Salminen - It's a (co)sin
Hoo,onpas muten mitä mainioin..Aika hullua..Tä on öö..Aika..Psykedeelinen..Tulee aikalail lapsuus ja konsolipelit miäleen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Lähtösi Jälkeen 05.10.2004

Edorf - Lähtösi Jälkeen
Tuo biitti ensinnäki on aivan älyttömän upea!Tällaista haikeaa fiilistelyä..Ei voi kun rakastaa..Sopii niin älyupeasti yhteen nuiden lyriikoiden ja äänes kanssa! Laulamises on sit upeaa kuultavaa,siun pitäis harkita vakavasti yhden kappaleen tekemistä missä ainoastaan lauleskelisit..On tuo äänesi kyllä sen verta upea!Huukki muutenkin,oi miten nättiä! Lyriikka on niin tunnepitoista ja henkilökohtasta jotenkin..Ihanalta tämä vain kuulostaapi.. Aivan älyttömän upea kokonaisuus tämä on,heti koneelle tallentui! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmastoista - 13.&MIR - Kaivon pohjas kädet huomisella 27.09.2004

Kolmastoista - 13.&MIR - Kaivon pohjas kädet huomisella
Biitti on ihan saakutin hyvä,soveltuu tähän teidän äänenkäyttöönne ihan maanmainiosti!Muutenkin,jotenkin jäi niin hyvä fiilinki tuosta taustasta nyt päälle.. Alkuhöpötykset on kyl ihan mahtavat!Lisää tällast selitystä.. Kolmastoista on aivan mahtava..Sun flowis ja äänenkäyttös..Ei usein parempaa kuule!Lyriikka on aivan sietämättömän hienoa,miten sä osaat? MIR käyttää ääntään myös mitä parhainten,ah..Lyriikka vaan jää kiinni aivolohkoon.. Hieman hämärä tämä on,jotenkin..Jää vähän vaivaamaan tämä..Tai oikeastaan jää vaivaamaan ihan saakutin paljon!Ei näin hyvää voi tehdä! Kokonaisuus on jotain vallattoman hienoa..Ei,mä rakastuin tähän!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmä Rinki - Juuri Siellä (ViimeViikonParhaat ep 02) 19.09.2004

Kylmä Rinki - Juuri Siellä (ViimeViikonParhaat ep 02)
Biitti on oikein mainio,ihanan leppoisa..Kitara sopii tähän aivan käsittämättömän hyvin! Äänes kuulostaa muutamassa kohdissa aivan liikaa Ismo Alangolta (jos häntä nyt hain takaa..) Ihan jännä flow kyllä sulla..Lyriikka on näin "krapula päivänä" aika koskettavaa.. Nuo tausta ääntelyt ovat kyllä mitä mahtavimmin toteutettu.. Huukki jää pahemman kerran päähän soimaan,uih..Melkein tulee uudelleen huono olo tätä kuunnellessa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stagnation - Sample Sale (biittisampleri) 16.09.2004

Stagnation - Sample Sale (biittisampleri)
1.Tämä on oikein mainio,ihanan rauhallinen.. 2.Hoo,ehkä hieman nopeampi tempo tässä olisi saanut olla..Muuten varsin mainion kuuloinen.. 3.Piano on mukava lisä tässä..Varsin mainion kuuloinen pätkä,jäin kaipaamaan kokonaista.. 4.Aika simppeli ja no,laimea..Ei tämä mitään tunteita saanut aikaan.. 5.Jännä,jotenkin tästä pidin,kivaa rytmiä! 6.Turhan "konemainen" mieleeni,jäin kaipaamaan tähän enemmän jotain..Keskeneräisen oloinen.. 7.Piano voisi olla hieman suurempanakin osana tätä,nyt soi liika hiljaisella tuolla..Muuten tämä onkin oikein nätti..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julius - Julius feat. Sol1n : Muistellen 17.09.2004

Julius - Julius feat. Sol1n : Muistellen
Biitti on käsittämättömän nättinen,tällasia on mahtavaa fiilata..Sopii saumattoman hyvin yhteen näiden räppien kanssa! :) Soloselta oikein mainio verse,aika nopeaan hän sen vetäs,hieman hitaampaa tyyliä olisin kaivannut..Mutta se lyriikan mahtius korjasi tämänkin "puutteen".. Tuo naisääni huukissa olisi mielestäni voinut kuulua hieman enemmänkin,muuten oikein kiva ja toimiva kertsi.. Julius vetää ihan älyttömän hyvin,saakutti kun rakastan tämmöistä! Saahan tätä lisääkin vielä?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ungalo - Deep Emotion 14.09.2004

Ungalo - Deep Emotion
Tuosta taustasta tulee suunnattoman paljon mieleen se saakutin vanha piisi,jonka nimeä en millään pysty muistamaan tähän hätään..Muuten tausta on oikein nättinen,hempeää hempeää,ah sopii tämmöiseen aamuun mitä parhaiten! :) Ääntäs käytät tässä varsin hyvin,tulee oikein rauhallinen ja jotenkin mukava olo tätä kuunnellessa.. Mahtava kokonaisuus tämä kyllä onpi! *haluaa lissää*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Ain't Nobody 12.09.2004

Blueborn - Ain't Nobody
Njääh,ensimmäinen versio kyllä jäi voitolle,tai se versio minkä olen aiemmin kuullut,teidä sitten kuinka mones sekin jo ollut.. Tässä Seita pääsee enemmän laulelemaan,mutta en sitten tiedä,ei oikein nyt niin vakuttanut.. Soittelu on kyllä varsin mainiota,tämä koskettaa syvältä..Ömh,mitä sitä vielä sanoisin..Jotenkin vain nyt ei niin iskostunut miun päähän,pitäisi varmaan mennä hakkaamaan sitä päätä seinään,jos vaikka se auttais mua ymmärtämään tätä paremmin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Back Against the Wall 12.09.2004

Blueborn - Back Against the Wall
Jotenkin Seitan ääni tuntuu kuuluvan tuossa alussa varsinkin jotenkin sangen kummallisesti,en sitten tiedä onko vika korvissani,vai onko kyseistä asiaa haettukkin tässä..Muuten laulelo on jälleen kerran sangen mainiota,saa kylmät väreet kulkemaan selässä.. Soittaminenkin kuulostaa oikein hyvältä,onhan täsä kyllä hieman "rankempaa" meininkiä kun nuissa muissa mitä oon kuullut..Mutta hyvältähän tämäkin kuulostaa! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TKK - Vapaapudotus livenä Radio Vaasassa 15.09.2004

TKK - Vapaapudotus livenä Radio Vaasassa
Oikein mainiota pientä iloa syysillan viettoon.. Kiitos tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Expirinist - Raivo v4.0 09.09.2004

Expirinist - Raivo v4.0
Laulaja ei oikein hallitse hommaansa,takeltelee sanoissaan pahemman kerran..Ja nuo sanoitukset muutenkin,nooh..Jokainen tyylillään.. Tuo särinä ei ole yhtään mukavaa,ei ei ei..Sattuu päähän ihan käsittämättömän paljon.. Tausta on mitä on,soittelu on aika noh..Kummaa..Särinää ei tueta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - 1965 03.11.2004

Pipari Piits - 1965
Sä et tiedäkkään miten mainio olo tulee näitä aina vaan uudelleen kuunnellessa!Oi että mä pidän tästä aivan valtavasti! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - 1965 04.10.2004

Pipari Piits - 1965
Miks mulle tulee tästä riisipuuro miäleen?!Pelkoistavaa... Pomppiminen ja hyppiminen on kivaista,tätä olisi mainiota kuunnella kesäisellä kukkaniityllä lasten temmeltäessä.. Tähän kuuluvat lapset,ilmanmuuta..Eivät aikuiset ihmiset pompi,valitettavaa.. Ai mutta oikein mainiosti äänet välillä kovenevat ja hiljenevät,kiva tuo lopetus onpi on on on! :) Ai kun piristävä kokonaisuus!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Zoni Boo 08.09.2004

MaTaM TooT - Zoni Boo
Mitä tämä on?Ei lainkaan hassumman kuuloinen loppupeleissä..Kaikkea uutta on mukavaa kokeilla,ja niin edelleen.. :) Zoni Boo,mistä sä tämmösen keksit? Hieman ehkä jotain tähän olisi vielä kaivannut,en tiedä..Nyt jäi hieman häiritsemään..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - Rouva Sini Aaltonen 04.10.2004

Pipari Piits - Rouva Sini Aaltonen
Onpas jotenkin tutun kuuloinen.. *ihmettelee ja kummastelee* On muuten miellyttävää viettää yö siun teoksiesi parissa,näissä on jotain niin (mikä himputti se sana on?!) öööö..omaperäistä?Eääh,ei tuo oo se sana mitä hain,mutta kelvatkoot..Olenpas jääpää.. Ai mutta on tässä kivasti nuo äänet jälleen yhdistelty..Diu diu..Hih,mainio kokonaisuus! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julius - julius : mixä dissaat meidän suhdetta? 16.09.2004

Julius - julius : mixä dissaat meidän suhdetta?
Ah,aivan manio biitti..Sopivasti vaihtelua ja tuo piano on oikein mukava piristys! :) Tä on jotenkin niin erilainen nykypäiväinen tuotos,aivan käsittämättömän hieno jollain oudolla tavalla,ihastuin tähän kyllä oikein kovasti! Lyriikka on mitä mainiointa,jokainen poikanen pääsee loistamaan hienoilla taidoillaan ja loistavalla äänellään..Flowit on kaikilla ihan mahdottoman upeat..Tätä haluaa vain lisää ja enemmän!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andone - Am i Dreamin ft. Heinähattu 31.08.2004

Andone - Am i Dreamin ft. Heinähattu
Ohooh,oikein nättinen tuo biitti,ei vain ehkä kannata kuunnella kun pää on kipiä.. Laralla on oikein nättinen ääni,voisi tyttönen vähän enemmänkin tässä lauleskella! :) Heinis vetää varsin mallikaasti.. Andone ei niinkään onnistu,vähän tuo englanti hapuili,flow on kyllä mallikas herralla.. Leppoisaa meininkiä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Methodi - Kiireetön Hetki ft. M.A.T, aRRtsi, Èva 30.08.2004

Methodi - Kiireetön Hetki ft. M.A.T, aRRtsi,  Èva
staRter:Älä miäs PRKL ota ittees miun raakojen kommenttieni takia.. :D Olen vain rehellinen..Seuraavalla kerralla paremmin sit?!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Methodi - Kiireetön Hetki ft. M.A.T, aRRtsi, Èva 29.08.2004

Methodi - Kiireetön Hetki ft. M.A.T, aRRtsi,  Èva
Nätti biitti,tällasta vois kuunnella 24/7..Liika lepposa,tulee niin rauhallinen olo.. M.A.T heittää oikein hyvin,tutulla turvallisella tyylillään.. staRter ei oikein hallitse nyt juttuaan,ihan ok lyriikat hänellä,mut se äänenkäyttö meneepi päin mäkiä.. Methodilla ihan mukavaiset lyriikat,ja hyvä äänenkäyttö kaikinpuolin.. Eevan ääntä olis voinu kuulla enemmänkin,nätti.. :) Kelpo kokonaisuushan tämä on,takuuvarmana koneelle jääpi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Veneficus Parittaa Artoa 25.08.2004

Camp3 - Veneficus Parittaa Artoa
Ei vittu.. :D Hahhah..Tän muuten muistanki..Kih kih..Voe luoja..Ei mut onhan se aika suloista et miehet ei tunnista 12-v tyttöä niin nuoreks.. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Veneficus Ja Bonita - Kädenvääntö 26.08.2004

Camp3 - Veneficus Ja Bonita - Kädenvääntö
Muahahhaha..Niinpäs niin..Ei hemmetti,nyt tämäkin jäi sitten häiritsemään mieltä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Veneficus Ja Bonita - Kädenvääntö 25.08.2004

Camp3 - Veneficus Ja Bonita - Kädenvääntö
Niin että mitä?! Ihana tuo hikka.. Tän ku ekaa kertaa kuunteli ni olin "vähän" äimänä et mitä helv*?Mut sit tajusin parin sanan tarkotuksen ja ymmärsin..Ah..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Tinu Tuntee Yhteyden Kehoonsa 26.08.2004

Camp3 - Tinu Tuntee Yhteyden Kehoonsa
Njah..Meillä on Sannan kans niin samanmoiset äänet,et ei sitä voi tietää..Ja kun en tosiaankaan tuota huonoa oloa muista.. :S Mitäköhän Campissa on oikeesti mahtanu tapahtua?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Tinu Tuntee Yhteyden Kehoonsa 25.08.2004

Camp3 - Tinu Tuntee Yhteyden Kehoonsa
Kait toi on Sanna joka tos hokee et "tinulla on todella huono olo"? Onks mul ollu siälä huono olo?En ees tiänny..Kuka toi miäs oli joka jostain paikoista puhuu?Mie oon sit ihan ymmälläni..PRKL..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon 26.08.2004

Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon
Kiitos Haava,ah kiitos..Mitäköhän mää oon tehny kun tuommoista selität?Hmn hmn..Mut korkealentoisuushan on ihan jees kun on humalassa..Sillon ei satukkaan niin paljon kun sieltä korkeuksista lentelee..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon 25.08.2004

Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon
Kuka ymmärsi tästä sanaakaan? Mie jäin ainakin ihan pihalle tästä,Haava,nuo siun taustamuminat on kyl ihanat.. :D Että niinkunsta mitä häh? Mitä muuten hemmetti soikoon tarkottaa hypoteesi tai paradoksi?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Camp Mikseri Blues 25.08.2004

Camp3 - Camp Mikseri Blues
Ou mai gaad.. :S Milloin tämmöstä musisointia on harrastettu?Hmm..Mun muistot ei kyl selkene millään,ei ei ei..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Ape Ei Usko Tinua 26.08.2004

Camp3 - Ape Ei Usko Tinua
Sitä sopii toivoa et joku on kuvitellu kainaloiden olevan kyseessä.. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Ape Ei Usko Tinua 26.08.2004

Camp3 - Ape Ei Usko Tinua
Sitä mä epäilinki..Näytinkö? :S

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Ape Ei Usko Tinua 25.08.2004

Camp3 - Ape Ei Usko Tinua
Mitä vittua?! *häpeilee* Mistäköhän tässä mahdetaan puhua? Miltä illalta,mistä,miten,häh? Nyt kertokaa mulle?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violenza - -B.Y.C- 11.10.2004

Violenza - -B.Y.C-
Onpas hullua musiikkia kertakaikkiaan.. Laulamisesta/ärjymisestä ei mitään selvää saanut,mutta onhan joku ihan mukavaisesti ääntään osannut käyttää,kun ajattelee..Hieman enemmän erimoisia äänenpainoja olisi voinut harrastaa.. Soittelu on aika kelpoista,sopii kait tämmöiseen musisointiin vallan mainiosti.. :) Ihan kelpo kokonaisuus,jota en itse välttämättä tosin uudelleen haluaisi kuulla..Tämä musiikin laji kun ei satu olemaan aivan niitä mieleisimpiäni..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edelläkävijä - Uudet Kuviot 15.09.2004

Edelläkävijä - Uudet Kuviot
Pidemmän päälle tuo biitti alkaa ottamaan päähän,jäin kaipaamaan siihen jonkinmoisia muutoksia,tällaisena ei oikein jaksa.. Huukki on varsin menevä ja jää päähän soimaan.. Lyriikka noin muutenkin oikein kelpoista,tä tyyli hopissa ei vaan niin mun mieleen ole.. Flowis on ihan kelpoinen,ei mikään erikoinen,ei kehnokaan.. Jäin tähän kyllä jotain suurempaa pommia odottamaan,tuli niin keskinkertainen olo tätä kuunnellessa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dt1 - För evigt m. Victoria Moralez 17.08.2004

Dt1 - För evigt m. Victoria Moralez
Jummijammi,tuo biittihän on ihan taideteos!Sopii tähän niin nättisesti.. Vaikka mää on ruotsia ties kuin kauan opiskellu ja osaankin,ni emmä kyl noista lyriikoista saa mitään selvää.. :D Victorian äänihän on nätti,mut hänen laulelmista en saa kyl sanaakaan selvää.. :/ Oi vihtori,tää on kyl nätti,vaikka mitään en tajuakkaan..Kaikki pelaa niin hianosti yhteen..UI!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julius - Julius feat Hannibal : Pintakiiltoa 16.09.2004

Julius - Julius feat Hannibal : Pintakiiltoa
Noniin,nyt tä on paljon parempi..Se mikä oli joskus Kaverikerhon(?) sivuil oli hieman hiljasempi versio..Tässä pääsee kuulemaan paremmin loistokasta meininkiä! Lyriikka on mitä mainiointa,loistava fiittaus Hannibalilta! Kaikinpuolin täydellinen kappale,tämmöistä voi vain rakastaa.. Ainiin,biitti on ihan saakutin kova!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - fam session #7 18.08.2004

Gabriel Centaurion - fam session #7
Jänskä biitti..Oliko tuol taustalla jotain korpin kirkumista?! Äänes on kyl niin satummaisen nätti..Ja sie osaat räpätäkkin vielä,harvinaisen hieno yhdistelmä! Rallattelut tekee päivästä paremman aina.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pipari Piits - DripDropRhythm 04.10.2004

Pipari Piits - DripDropRhythm
Haa,onpas kuin onkin kiva tuo aloitus jälleen..Jotenkin se aina vain kuulostaa niin mukavalta kun on hiljemmalla ja sitten hieman äänenvoimakkuus kasvaa.. :) Ihan erinomainen kokonaisuushan tämä ompinkin!Niin paljon erimoisia ääniä kivasti yhdisteltynä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Die/For/Why - Scum of the earth 09.09.2004

Die/For/Why - Scum of the earth
Ei edes tapa korvia,sangen mukavaa ja harvinaista tämän tyylilajin musiikkina,tästähän melkein voisi jo pitääkkin! :) Tuo alku tosiaan hieman pitkään junnasi samalla tavalla,ei tästä oikein muuta huonoa sanottavaa sitten olekkaan..Loppuu aika nopiaan,mutta ei kuitenkaan aivan seinään,aika mainio periaatteessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillip - Peter Pan 08.09.2004

Fillip - Peter Pan
Kah,kuulostaapa mainiolta!Tuo soitteleminen tässä on jotenkin niin hienoa,tulee hyvä olo tätä kuunnellessa,en ota selvää sitten millään että mistä tämä johtuu,mutta tämä iskostui syvälle päähäni.. Laulelot toimii ihan nättisesti,joissan kohdin oltaisiin voitu sitä ääntä hieman eri tavoilla käyttää..Lyriikka on oikein mainiota,koskettaa mua kovasti..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - When I Hold the Light 01.02.2005

ES:n vanhat - When I Hold the Light
Ihan kiintoisa teos. Älypäässä törmäilin tähänkin. Ehkä turhan menevää balladiksi tämä kuitenkin on. Tai tiedä häntä. Omaan korvaani ei tämä välttämättä niin herkullisesti sovellu, mutta kyllähän tämän onnellisena muutamaan otteeseen kuuntelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voittajafiilis - feat. Gabi - Gabi Ei Vedä Kertsii 18.08.2004

Voittajafiilis - feat. Gabi - Gabi Ei Vedä Kertsii
Levyn sain käsiini ja tätäkin biisiä on tullu huudatettua..Onhan tä ihan loistokas raita! :) Nää miähet hallitsee hianot lyriikat.. Gabia on mukavaista kyl kuunnella vaihteeks suomeksikin (levyllä parillaki biisillä pääsee yllättämään..) Tuo biitti on kyl aika perus,ei siinä ole mittään immeellistä,mut ehkä on vain hyvä niin..Poikien jutut pääsee paremmin oikeuksiinsa,ja sehän se tärkeintä on..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violenza - -time- 11.10.2004

Violenza - -time-
Soittelu on tässä hieman monipuolisempaa kuin tuossa B.Y.C kappaleessa,ihan kelpoisen kuuloista.. Ärinöistä ei tässäkään mitään selvää saa,mutta äänenpainoja on tässä paljon enemmän ja siitä pitäilen.. Jotenkin vahvempi kokonaisuus..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ambitriton - Red Factor 10.03.2005

Ambitriton - Red Factor
Aika mielenkiintoinen teos. En osaa sanoa pidänkö vaiko en. Jotenkin tuntuu että tämä on yksi valtavan suuri sekasotku. Kaipaisin enemmän yhtenäisyyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wrongones - Jos Mä Tipun 06.07.2004

wrongones - Jos Mä Tipun
Aah,kaipa nopastikkin sitten voi saada aikaiseksi jotain laadukasta,tässä se todistetaan! :) Loistokas tuo biitti,sopii niin hyvin tähän ja on muutenkin tosi lepposa.. Aivan loistokkaat lyriikkaiset ja hieno kertosäe,tätä fiilaan! Hyvä laatu ja jotenkin jää niin haieka mieli..Aah..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Hempeää Rakkautta 13.09.2004

Tanssiyhtye Norpat - Hempeää Rakkautta
Oih,tä oli kuin luotu tätä hetkeä varten,mie ihastuin.. Soittelua on tässä varsin hempeää,jää oikein lämpöinen ja kotoinen olo päälle,ihanaa.. :) Laulelelo on hienoa,voisithan sinä ääntäsi enemmänkin käyttää,tästä sai jo selville että on siihen ainakin resursseja!Mutta näin tämä jotenkin kosketti syvemmältä,hentoa ja oih,niin romanttista.. Lyriikka on mainiota suomihumppaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 08.09.2004

Kalkutan Konepaja - Taxi
Tästä tulee mieleen Bluesbrothers 2000 leffa,tiedä sitten miksi.. :) Laulelo soveltuu varsin nättisesti tähän kappaleeseen,nananana kohta tosin jäi "hieman" hämäräksi,ei ymmärrä tuommoista..Tai en ymmärrä miksi kukaan haluaa laulaa nanananaa,mitä ideaa siinä on? Soittopelit toimivat hyvin ja antavat tilaa mukavasti..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmastoista - Avaudun, Vapaudun 24.06.2004

Kolmastoista - Avaudun, Vapaudun
*kyyne* Mä prkl missasin kaiken taas!Paikalla tuli oltuu ja hienoo oli,mut levy jäi hankkimatta,jotenkin se vain unohtui.. :/ Ottaa aivoon suuresti.. Tuo biitti on jotain niin kaunista jälleen kerran,oletko itse tehnyt jälleen? Äänenkäyttö on kyl nyt jotenkin erilaista tässä,kummallista ja jotenkin niin mukaansatempaavaa..Rento fiilis jää päälle silleen.. Ja nu lyriikat,vohoy!Ei huh mikä pommi mies! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Wristbanditmuniin (Looppikisa 32) 07.06.2004

Gabriel Centaurion - Wristbanditmuniin (Looppikisa 32)
Niin siis mitätähäh toi nimi systeemi juttu häääh?! Onhan tuo kyllä aika lepposa,tuo yks ääni tuossa vaan häiritsee mun korvaa,olis mukavampi ilman.. :/ Mutta näin kertakaikkiaan toimiva yksilö.. (Että mä en osaa kommentoida biittejä..)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Viinaa! 29.05.2004

Narcotic - Viinaa!
Oijoi joi..Kuuminta,uusinta uutta..Tä on HELMI! Biitti aivan loisto,sopii tähän ihan loistosti.. :) Aika sessari meiningeis liikutaan khyl! Raaputukset tosi tyylikkäät,pitäilen kyllä näistä D-lemman tyylinäytteistä.. Oijoi..Noi lyriikat,ei oo parempaa... Tä särisee,mut voi nyt johtuu LoFistki,mut en nyt ala latailee ku levyltä löytyy,ja levyhän hankitaan!! Kertsi vetää kyl pienimmätki tyttöset tanssilattialle,aijai.. Alamaa,mikä on fiilis? <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Waste Of Time 17.08.2004

Monosurround - Waste Of Time
Musta ei irtoa enää ylistyssanoja..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - In My Room 17.08.2004

Monosurround - In My Room
Oi luoja,tämäkin on käsittämättömän nätti kappale..Mä oon ihan liian sanaton.. Loppu on kyl ehkä hieman hämäävä,mutta enpä tuotakaan pahaksi sanoisi,se saa ehkä lissää vivahteita tähän.. Alun hiljaisuus hämäsi ekoilla kuuntelu kerroilla,mut sitten sitä oppi jo odottamaan.. Nättiä lauleloa nätillä soittelolla..En tiedä parempaa yhdistelmää..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaksi ääntä - Kaksi ääntä - Burneri (Mukana Oka Bling) 11.06.2004

Kaksi ääntä - Kaksi ääntä - Burneri (Mukana Oka Bling)
Tä on HELMI! Toi alku on niiiin hyvä..Ja niin lepposaa,sopii tähän päivään ihan erinomaisesti! :) Biitti lepposa,toi pimputus periaattees vois ottaa päähän,mut sehän sopii tähän tosi mukavasti.. Haah,noi lyriikat..Ei jummi,tähän on jotain ihan loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T. 13.06.2004

Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T.
Jummi,onneks tulin tän tutkii..Ei huh,miten tunteellinen ja herrkä ja hieno ja täydellinen ja WOU! Ihan loistava biitti,sopii tähän aivan mahtavasti ja miksauksetki hoidettu todella nätisti.. :) Vähän tosin S:ssä suhisee,mut nou hätä.. Ja lyriikat,ei jummi,ihan mielettömän upee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Hukassa 09.09.2004

Orion - Hukassa
Hoo,sanoitukset on aivan loistokkaat,tykkää tykkää! :) Laulelot muutenkin erittäin hyvät,poikasella sangen hyvä ääni,ja himpskutti kun ymmärtää sitä viälä nuin hianosti käyttääkkin! Soittelu ei oikein pelaa tässäkään kunnolla yhteen,hieman harmittaa,tästä saisi mainion mainion kappakeen pienillä soittelu parannuksilla.. Treeniä vain,niin kyllä se sieltä vielä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Nitro 09.09.2004

Orion - Nitro
Kolmatta kertaa lähtee soittoon..Vaikee saada tästä silleen minkäänlaista kirjotettavaa enää noiden monien tyhjentävien kommenttien jälkeen.. Soittaminen jotenkin tökkii,niinkuin täälä on jo liika monasti aiemmin jo sanottu,sanonpahan uudelleen.. Laulajalla on kyllä mukava ääni,osaa ääntään tässä ihan mukavaisesti käyttää.. Hieman tuota soittopuolta treenaatte,niin hyvää tulee! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Matkalla 09.09.2004

Orion - Matkalla
Laulaja olisi hieman enemmän ääntään voinut käyttää,nyt jäi vähän valjun tuntuiseksi.. Tästä tuli hieman mieleen Yö,jostain käsittämättömästä syystä.. Sangen hienoa soitteluahan tässä on,jää päähän junnaamaan tämmöinen meno! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 (2004) Soundtrack - In The Past II (INTRO) 13.06.2004

3 (2004) Soundtrack - In The Past II (INTRO)
Tä vähäisen särisee.. :/ Ainakin kun näin kovalla kuuntelee.. Muuten aivan mukavainen,tietää menoa ja meininkiä.. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Girl Who Stole The World 17.08.2004

Monosurround - Girl Who Stole The World
Tää on kyl jotain aivan käsittämättömän nättistä!Kaikki sointuu niin upeasti yhteen,piristää syyspäivää aivan ihanaisesti.. Mähän en Englannista mitään ymmärrä,ni en ala nuista lauleloista mitään sanomaan,hyvä ääni herrasella kyllä vain on! Ja sitten nuo soittopelit..Ah,niin ihanan kuuloista..Tällaseen musiikkiin mä voisin rakastua..Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Another Handful Of Harmony 17.08.2004

Monosurround - Another Handful Of Harmony
Oi,tämä on niin käsittämättömän upeaa.. Olen rakastunut..En tiedä mitä sanoa tai tehdä,kyyneleet vaan valuu poskia pitkin..Tiedä sitten mistä johtuu..Tä vaan kuulostaa niin upealta!
10

Sivu: 1 2