Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pois pois..

Eilen oltiin täti-ihmisen luona Hangossa,tappofiilis.. No kyllähän tuo meni..
Sit illemmal kun kotiin oltiin päästy katottiin telkasta Emmauksen tiellä,oli muuten ihan mahtavan loistavan huvittava elokuva,mahdollisimman vaikeesti sanottuna.. :D
Tänää ois tarkotus mennä systerin kans Espooseen,kattoo onko kämppä viel pystys,vai onko kämppikset räjäyttäny sen.. Pienimuotonen mahdollisuus on että lähdemme sitten myöhemmin vielä Siuntioon juopottelemaan,tekis mieli,mut noi junat menee niin kehnosti,et enpä vielä oikein tiedä,miten tässä pitäisi edetä..
Yöllä vähän 4 jälkeen mun puhelin alko soimaan ja sieltähän alkaa kumpuamaan exäni ääni,hän on taas vaihteeksi sammumiskunnossa..Siinä sitten jotakuinkin 45min puhuttiin hänen laskuunsa,tosin n.puolet ajasta puhuin exäni bestiksen kanssa,joka myös oli sammumiskunnossa..
Pojat anelivat että tulisimme systerin kanssa heidän luoksensa bilettämään huomenna (eli tänään),en usko että menemme..Tosin eihän sitä ikinä tiedä mitä tässä päivän mittaan tapahtuu..
En koneella nyt kuitenkaan ole muutamaan päivään,et älkää peljästykö kun mua ei täälä näy..! :D Tai no taitaa se olla vaan helpotus teille kaikille..

Kirjoitettu Saturday 27.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: