Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Elämäni..

Elämää kun pohdin,teki mieleni pohdintojani johonkin ylös kirjoittaa.. Ei sitä joka päivä jaksa mitään ylös kirjoitella,mutta silloin kun jaksaa ja ensinnäkin on jotain kirjoitettavaa yritän tännekkin muistaa asiasta jotain tietoa laittaa.. Voisin aloittaa kertomalla elämäntarinani,jonka teitä raukkoja ajatellen jotka tätä alatte lukemaan lyhennän mahdollisimman järkeväksi kokonaisuudeksi..
Synnyin tähän julmaan maailmaan 260786,joten nyt olen täällä tallustellut jo 17 vuoden ajan..Asuin ensimmäiset 4 elinvuottani Hangossa,sinä aikana syntyi myös sisareni maailmaan,sitten muutimme äidin,isän ja siskon kanssa Tammisaaren puolelle pieneen metsäkylään..Sielä kävin onnellisesti tarhassa ja eskikoulussa..Kouluun menin Lappohjaan ensimmäiselle luokalle..Tämän vuoden jälkeen vaihdoin koulua ja kävin Tammisaaressa asti joka päivä koulussa bussilla..Ala-asteen loppuaikoina syntyi maailmaan veljeni,joka on 7v tällä hetkellä..Ala-asteen jälkeen siirryin Karjaalle ylä-asteelle..Päätin jatkaa lukioon sen jälkeen..Lukiota jaksoinkin vuoden ajan,sain erotodistuksen käteeni ja pääsin Espoon palvelualojen oppilaitokseen opiskelemaan..Muutin Espooseen 1.8 ja koulu alkoi 11.8..
Siinä menneisyyteni,palataan tähän hetkeen,tai oikeammin viime viikkoihin.. Olen ollut alamaissa (taas vaihteeksi) jo pidemmän aikaa,mutta nyt elämäni taitaa saada muutoksen parempaan,olen jo onnellisempi,vaikka tuo koulu ei hyvin aina menekkään..Ei sielä jaksa aina käydä,kun tuo luokkahenki niin ahdistava on..
Tänään olen nukkunut liian pitkään ja vieläkin jotensakkin pökerryksissäni olen..Kouluun en vaivautunut menemään,tosin nukuin vielä tunnin sen jälkeen kun koulu olisi jo loppunut..
Aikomuksiani loppupäivälle on jossain vaiheessa raahautua takaisin kämpälle ja syödä appelsiini ja rentoutua jälleen hyvän musiikin tahdissa..
Kiitos eilisestä..

Kirjoitettu Wednesday 10.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: