Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Valitusta,valituksen perään..

Kävelen sumussa,päässä jyskyttää,on kuuma...
Tässä huomaa kun on "epäkäyttäjien" listalla että ihmiset huomioivat un-borneja ihmeellisen kiihkeästi..En ole aikaisemmin moista "suosiota" tainnut ikinä omalla kohdalla huomata..Tosin,en voi olla iloinen kyseisestä suosiosta..Tuntuu kuin ihmiset vainoaisivat huono-onnisimpiaan.. (Tosin mulla ei missään määrin ollu kyse huonosta onnesta..) Häiritsee vaan tuo että sain un-born nimityksen mielestäni väärästä threadista..Killi ei ilmeisestikkään huomannut "Flegmaatkiot" tai "mikkä biisit on hyviä(?)" keskusteluja..Tai sitten hän vain mokasi..Tai jotain..Tällanen mielikuva mulla siis on,korjatkaa mielipidettäni mielin määrin omavaltaisesti..
Kouluun sitten tänään pääsin,pitkästä aikaa.. :) Yritin ettiä opoa,en sitä mistään löytäny..Ja kuraattorilla oli kiireitä,"pääsen" huomena puhumaan hänen kanssaan..Nyt vaan odotan kauhulla että he ilmottavat Kelaan mun olleen liikaa pois koulusta..Siin lähtis kämppä alta..No,enpä usko...Ryhmänohjaajani kuitenkin on niin mukava mies,et ymmärtää meidän tienien "ongelmia"..Tostaa saa käsityksen kun sille avautuisin..No se ei kyl oo totta,mut mukava pikkumies se kuiteskin on..Ainakin väliajoin..Aina opettajista ei yksinkertaisesti pysty pitämään.. :D
Tänään sain tietää myös että mitään ei viikonloppuna tapahdu,joten matkustan huomena koulun jälkeen jälleen kotipuoleen kärsimään koko viikonlopuksi..Meille on ilmeisesti tulossa vierailemaan kummien nuorin poika,veljen kaveri..Joten saan "mukavaa" seuraa yltäkylläisesti..
Tekisi mieli kumota pullo jos toinenkin jotain miestä vahvempaa..Väsyttää tä normis elämä..Varsinkaan kun ei ole kavereita eikä mitään tekemistä.. :/ Ainainen tylsyys kuuluu liiankin isona osana mun elämään..Ehkä siihen taas joskus alkaa turtua..
Toivoisin pystyväni olemaan vielä onnellinen..Sattuu niin julmetusti kaikki luokka"kavereiden" sanomiset ja tekemiset..Olen hyljeksitty,eikä se pahemmin enää jaksa mitään haitata..Ainahan olen ollut hyljeksitty ja kiusattu..Silti se perkule sentään jaksaa aina vaan sattua! :/
No juu,eipä tässä taida olla enempää valittamisen aihetta,ainakaan tähän väliin ei tule mieleen enemäpää asiaa..

Tähän loppuun vanha runo tuolt profiilin etusivulta:

Harmittaa,olisin halunnut koskettaa,
mutta se multa kiellettiin.
Suututtaa,olisin halunnut oppia tuntemaan,
mutta sekin kiellettiin.
Sattuu,kun ajattelen sua,
pelkään sydämeni särkyvän.
Toivon että vielä mahdollisuuden saan,
sua koskettaa ja oppia tuntemaan...

Kirjoitettu Thursday 11.03.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: