Thrasher

The Impact | 20.06.2007 | Thrash Metal
3:59

Uusimman demon toinen kappale.

8.70   951 kuuntelua

Kappaleen sanat

Thrasher

As you stand silent in the line
And as you feel your soul die
You cry in-

Side yourself
Explode like a
Thousand bells
Before the dawn

And as you see the sunrise
You close yourself in your mind
Before you-

Thrash again
The waight of your
Prison chains
Until they brake

Come on!
In this place there
Is no home
Nobody has a throne
That they can call
Their own
so Come on!

But as the night falls down again
You wake up from your bed
And start a

War between
The two main
Believes you will
Destroy the world

Before the dawn!
Before the dawn!
Before the dawn!
BEFORE THE DAWN!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Holic 10.09.2008
Biisi lähtee persoonallisesti sydämen toiminnan lamaantumisella liikkeelle, mikä sopii hyvin tämän genren tavaraan. Saundeista tulee mieleen oikein vanha rässäys, jostain 80-luvun alkupuolelta, vaikka soitto onkin parikymmentä vuotta uudemman kuuloista. Hyviä riffejähän tästä löytyy, varsinkin tuo ennen sooloa tuleva on meikäläisen mieleen. Laulu ei ole mitään dödistä, mikä on näinä death/thrash aikoina mieltälämmittävää.
Soolo tärisee mukavasta, mutta olisi mielestäni saanut kestää kauemminkin.
Hyvä kipale.
0   +1 +2
 
9
Duality 13.06.2008
No niin, tässä sävellyksessä on sitten sitä omaa näkemystä ihan kiitettävästi. Kappale itsessään on maukas, lieviä soittomokia ja kulmikkuutta havaittavissa edelleen, mutta perkele vieköön, että ne annetaan anteeksi kun kappale itsessään on varsin kovatasoinen ja persoonallinen. Laulaja Shevchenko otti maneeria Diablon Nygårdilta tähän ralliin, ainakin itselleni tuli monasti kappaleen edetessä moisia mielleyhtymiä. Pisteitä ropisee myös vittumaisen tiukasta väliosatykityksestä! Tätä lisää ja hilatkaa tempoa vielä lähemmäksi tappia!
0   +1 +2
 
9
Elador 22.11.2007
Heti alkuun kuvittelin, että kyseessä olisi demon kovin rällästys, intro mielestäni lupaili sen sorttista. Mutta sitten paljastuikin, että kyseessä olikin hiukan Amoral-tyyppinen laidasta-laitaan-pomppiva riffittely. Mikäs siinä, toimiva pläjäys riffeiltään, rummuiltaan ja lauluiltaan. Jotain tästä kuitenkin puuttuu, mutten saa päähäni että mitä! :D
0   +1 +2
 
9
Jebusa 23.08.2007
Introriffi(t) + C-osan pre-solo-riffi ihan saakelin hienoa tavaraa, hyvä! Verses on mukavaa vaihteluu yleissoundii näppäilyn ansiosta. Demon paras biisi mun mielest.
0   +1 +2
 
10
_^MetallistI^_ 19.08.2007
Tämä on taas niitä ihmeitä joiden takia teitä fanitan!
Kitarat omaa luokkaansa ja lyyrikat sopii erinomaisesti tuohon biisiin. Tuntuu että se ois päivänselvää että rummut on tuollaiset niinkuin on. Että muita komppeja ei olekkaan :D Kreator tästä heti tulee mieleen :P Samalla meiningillä eteenpäin!
0   +1 +2
 
8
Eagle87 07.07.2007
kyl toi confrontation iski enemmän, oli hiukan semmonen ja tämmönen tämä veto, tosin eipä paha tämäkään...
0   +1 +2
 
8
skittaile 28.06.2007
Ihan hyvää, mut biisin nimen perusteella oisin odottanut hiukan rankempaa menoa. Soitto kyllä toimii, mut ei tää oo kyl tarpeeks old-school rässiä mun makuun.
0   +1 +2
 
9
kaladrien 21.06.2007
hauska toi alku :D.. mut sit jos mennään ihan asiaan, eli biisiin, niin just hyvä biisi. diggasin rummuista kauheesti ja sit skitat ja basso meni just hyvin sillain niihin mukaan. kiva ku tää jotenki kehitty loppua kohti. tykkäsin.
0   +1 +2