Anthem of Materialism

The Impact | 03.11.2006 | Thrash Metal
2:50

2006 talvella nauhoitetun demon nimikkokappale.

8.80   2431 kuuntelua

Kappaleen sanat

In your mind you preserve
Mind of flesh
Only tissue inside
Yet so fresh

Feel your heart pumping blood
Breath the air
But dont wake from your sleep
Be aware

So give up the fight
Cover your sight
Walk away from the light
Surrender your life
Abandon your strife
For your god hates you!

Dont you open your eyes
Live in dreams
Just be happy and trapped
Ignore the screams

So give up the fight
Cover your sight
Walk away from the light
Surrender your life
Abandon your strife
For your god hates you!

Even if there was more
YOu shouldt care
There is nothing to gain
So beware

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jebusa 05.01.2008
Yeeh täs o vähä punkmeininkiä. Toimaa hienosti vaik täs pyöritelläänki kolmee-neljää riffiä.
0   +1 +2
 
9
Paukkupoju 05.04.2007
Siistiä ettei oo punk-vaikutteet unohtunu nykyajan thrashista. on kuitenki aika olennaine osa kyseistä genree. Pääriffi on kohtuu simppeli mutta toimii ihan hyvin mulle. Soolot on mun korvaan ainakin kohtuu kovia, ja soundit myös hyvät. Ois ollu pari riffiä enemmän, esim. 1 kunnon kasarispeed-riffi ni ois ollu viel parempi biisi, mutta ei se ny nii välttämätöntä oo =) Hyvä biisi, ei siin mitää! 9+
0   +1 +2
 
8
Darkman 16.02.2007
Hyvä että löytyy vähän siitä perus old school bay super rässistä poikkeavaa, vähän rokahtavaakin kamaa. Tuli vahvasti mieleen Metallica, mikä tuskin on huono juttu. Kokonaisuus oli kaikenkaikkiaan toimiva, mutta jotain jäi vielä puuttumaan, vai jäikö? Miten olisi vielä ollut kunnon mosh part? Tiedä sitten, miten olisi toiminut. Turhaa tätä kuitenkaan lähtee enää muuttelemaan. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
9
Ozzi_ 13.02.2007
+Alku on parhautta! +Soitatte hyvin. -Kokonaisuus ei kuitenkaan ollut sitä mitä olin odottanut.
0   +1 +2
 
9
proileri 12.02.2007
Hieno kappale, soolo on kova ja kuulostaa tosi hyvältä.
0   +1 +2
 
9
Haarni 11.02.2007
Kyllähän tätä ihan irvistelemättä kuuntelee, vaikken rässistä mitenkään hirveästi perusta. Pidin laulajan äänestä(vaikka se englannin lausunta oli vähän...suomalaista), soitto oli jees, ehkä jtn lisäkikkaa ois voinu tuohon vielä sisällyttää mutta kelpo ralli näinkin.
0   +1 +2
 
9
Vokaalit ottaa aluksi hieman korvaan, mut niihin tottuu kyllä aika äkkiä. Kakkosriffi loistaa heti rokkaavuudellaan, ja soolon alla pyörivä riffi on myös helvetin hyvä! Hyviä riffejä löytyy, mutta silti tuntuisi kokonaisuus jäävän vielä vähän sekavaksi. Biisikin on aika lyhyt, mutta eipä tuo haittaa. Toimii tälleen kompaktina pakettina ihan hyvin. Positiivinen yllätys.
0   +1 +2
 
9
DeadSilence 10.02.2007
Pituutta juuri sopivasti rallilla, lopetuskohta on osattu katsoa kohdilleen.
Kyllähän tässä tosiaan Metallica ja Slayer haiskahtaa, mutta täytyy edelleenkin muistaa, että uuden musiikkityylin keksijä saa banaanin.
Laulaja hoitaa työnsä tyylipuhtaasti, vielä ku olisi sen viimeisen rutistuksen saanut peliin mukaan, niin olisin ollut tyytyväinen.
Sounditkin ovat kohdallaan, hyvät demosoundeiksi.

Heh, meni vähän lässynlääksi tämä kommentti, mutta mukavan menevä ja tyylipuhdas suoritus. Seuraava demo nostaa varmasti rimaa taas ylemmäs.
0   +1 +2
 
9
Eagle87 13.11.2006
aivan mieletön meno, kitara soolo mielenkiintoinen positiivisessa mielessä. musiikki ehkä inan toistaa itseään mutta ei mitenkään häiritsevästi... loistavaa... :D
0   +1 +2
 
9
Mak 10.11.2006
Jumalaudoitus, tämähän oli kova pläjäytys. Taitaapi tulla humalassa muutamaan kertaan kuunneltua, se olosta mennoo. Ajoittain jopa hieman punkahtavaa! Ei siin, iha jees..

SAundi maailma on kyllä aikas hyvä, varsinkin rummut. Mutta kitarassa vähä semmone kellarihenkine ampiaispörinä, tuli soolossa esiin! Eipä tuo menoa tuntunut juur haittaavan. Ainoo mitä jäin kaipaamaan on tuo rässikomppi, siitä pienoinen miinus! Muuten kelpo veisu, vaikutteet tulevat selvästi esiin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta