Spaceridin' Cowboy

Sweet Moses | 03.03.2006 | Rock
2:38

Garage!

Lohkaisu viiden kipaleen "s/t" ep:ltä.

9.00   1332 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
niiin- 26.05.2007
vitsi en oo kyl vähään aikaan kuunnellu näin menevää biisiä. :-)
0   +1 +2
 
8
>>--JoNi---> 18.04.2006
kyllä ja kyllä.. homma toimii kun juusto. helppo 8 :)
0   +1 +2
 
9
accent 04.04.2006
Nätti kompakti intro, ja sitten mennään suoraan asiaan. Pidän tästä biisistä ja sen asenteesta - meininkiä löytyy mutta ei liian hurjaa. Autotallisaundi uppoaa. Korvat halajavat nyt eniten technoa mutta onneksi nämä eivät ole huonoja kappaleita. Itse asiassa oikein laadukkaita. En osaa tästä genrestä sen tarkemmin sanoa, kuin että kivan kuuloinen saundi ja hyvä fiilis ja silleen. :)
0   +1 +2
 
9
Praelude 03.04.2006
Biisin groove on aika vastustamaton, samoin kuin tumma ja lämmin kitarasoundi. Ehkä ei aivan samanlaista rentoutta tavoitettu kuin Love in Vain-biisissä, mutta hyvin rullasi tämäkin. Soitto ja soitinten vire tuntuvat aavistuksen verran falskeilta. On vaikea sanoa kannattaisiko niitä lähteä viilailemaan, onhan nimittäin tällainen rehellinen "rock-puhdas" soitto omalla tavallaan viehättävää..
0   +1 +2
 
Mukavan groovaavaa rokkia. Ei kuitenkaan iske yhtä lujaa kuin nuo Black Tulip ja Valley Below, joissa erityisesti viehättää pieni bassovoittoisuus ja se funkin luoma kiero tunnelma. Laulutyyli on tässä sentään säilynyt samana, eikä tämä kyllä aikaisempien kappaleiden tunnelmista kauaksi jää.
Tämä on minun mittakaavallani tämmöistä hyvänolon-rokkia, jota kuuntelee ihan mielellään välillä. Kun on tylsää ja ikävää, niin tämmöisillä biiseillä saa kivan fiiliksen päälle. Tunnelmaltaa tämä on siis semmoinen rento ja menevä.
Soitto rullaa ja biisistä löytyy kivoja melodioita ja nyt kitara tuntuisi olevan enemmän esillä. Vanhemmista biiseistä jää tietysti väähn kaipaamaan sitä bassoa, joka niissä kuului niin selvästi ja väritti biisejä hauskoilla kuvioillaan. Kyllä se tässäkin kuuluu hyvin, mutta tiedätte mitä tarkoitan.
On tämä kyllä hyvä biisi myös, ei petä odotuksia!
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 24.03.2006
No mutta tässähän on imua ja draivia! Rok isolla ärrällä. Makialle soundaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta