Dancin' the Devil

Sweet Moses | 03.02.2005 | Rock'n'Roll
2:38

(Timo)

Rokkenrollia. Otin vanhan version pois kun ihmiset eivät tajunneet kuunnella tätä päivitettyä ja huomattavasti paremmin soitettua versiota.

8.00   1284 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
((((-!-)))) 08.07.2007
Hyvää jazz/funk-vaikutteista matskuahan tämä. Tästä suorituksesta voisi lohkaista kympin, vaikka vähän tuntuu että niitä on jaeltu tänä viikonloppuna jo ihan liikaa. Mutta minkäs teet, kun porukka vääntää hyvää settiä.

No eeeeiiiii, kyllä annetaan tästä 'vain' ysi. Sytytyslanka paloi, mutta dyny ei räjähtänytkään. Hyvä biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
7
Daionizer 03.04.2006
Letkeä meininki. Mutta minkä takia sanoissa puhutaan Love in vainista? Eikö kappaleet olisi kannattanut pitää erillisinä, eikä kytkeä niitä sanoituksilla yhteen? Bassokulku kuulostaa tyyliin sopivalta.
0   +1 +2
 
8
Cerende 22.12.2005
Onhan tää aikas groovaava biisi.
Lyhyt pituus varmaan syö tästä biisistä aika paljon pois, ois enemmän fiilistelyä, jos ois esim. minuutin pidempi.
Ja jos tää ois ollu pidempi, niin mukaan ois varmaan mahtunu vähän räimettäkin (Kiitti JiiÄmmä sanasta ;) joka pois tuonu tähän ihan eri fiiliksen.
Soittajista kuulee, että soittimia on muutaman kerran rääkätty, sen verran hyvältä kuulostaa soitto, pääsee kunnolla luultavasti täysin oikeuksiinsa livetilanteessa.
Sit sellanern yksityiskohta, kun toi ääni, jonka tullessa luulen aina, et mun puhelin vibraa kuulostaa hyvältä, en osaa sanoo, että mikä soitin o0n kyseessä..
Joka tapauksessa kokonaisuutena ihan mukava, hyvä fiilis tuli näin aamusta, mutta mutta, ei kuitenkaan sitä mitä itse kuuntelisin.
0   +1 +2
 
9
kinuski12345 29.11.2005
gruuvaavaa soitantaa. peruskauraa.. tutun kuuloinen riffi ;) jiiämmää lainatakseni tosiaan kappaleessa olisi voinut olla reilummin räimettä. livenä varmasti toimii paremmin, kun etsitään uusia polkuja improvisoimalla.. vai mitä?? ei kuitenkaan mitään vakavaa valittamista. jatkakaa samaan malliin!
pakko oli faniutua.
0   +1 +2
 
7
JM 22.11.2005
Jotain uhkaavaa ja kaunista tässä fiiliksessä on. Ei minusta toimi aivan yhtä hyvin kuin nuo kaksi ensimmäistä. Jos tämä olisi tuplasti pidempi ja tässä olisi enemmän sellaista räimettäkin mukana, voisi olal parempi, nyt jää vähän latteaksi.
0   +1 +2
 
8
Joneski 13.11.2005
Mukavasti rokkaavaa menoa! Sounditkaan eivät karahda korviin vaan lentävät miellyttävästi ämyreistä ulos. Allright! Hyvältä kuulostaa! Odotin vähän pidempää versiota, jotenkin tuntui jäävän lyhyeksi. Kai keikka versiossa on varaa jamitella?
0   +1 +2