Uranus

16:00

Begga(R)

Olkaapa hyvä, arvon ihmiset. Tässä teille isolationismisen (lo-fimainen?) avaruusmainen, 70-80-luvun syntetisaattorimusiikilla höystetty matka Uranukseen. Toivottavasti miellyttää.

Omasta mielestäni prosessi oli vaikeaa. Teokseen tarvittavaa materiaalia ei ollut lähes yhtään, kiitos tämänhetkisen rahanpuutteen/netinpuutteen/koneen tökkimisen/"laadukkaampien" "poppivehkeiden" puutteen vuoksi, joten piti kokeilla muutamia omia improvisaatioita ja väsätä aikaiseksi jotain perinteisempää eikä tähdätä mihinkään elämää suurempaan kokonaisuuteen (mutta tulipahan ainakin kokeiltua ja yritys oli kova :)). Lisäksi masterointiongelmat ja laiskuus veivät liikaa aikaa elämästäni.

Imin vaikutteita mm. näistä säveltäjistä: Kenji Yamamoto (hän on tehnyt Metroid-pelisarjan musiikin), Herman Van Veen, Eric Van Der Wurff, Nard Reijinders (Alfred J. Kvak -animaation säveltäjät) sekä lukuisat muut 70-80-luvun animaatioissa säveltäneet syntikkamuusikot.

Jälkeenpäin voin myöntää etten pidä tästä kappaleesta...

10.00   748 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 15.12.2007
Tässä mennään tasaisesti ja laskeudutaan itse planeetan pinnalle ilamnpaineella toimivat aluksen vakaajat päästävät ääniä jotka kuuluvat vain aluksen sisällä aluksi ja kun "Ilmakehä" saavutetaan löytyy ääntä myös ulkopuolelta. Kylmää oli matka teräksistä jopa yksinäistäkin.27 kuuta Planeetan ympärillä joista Cordelia kiertää lähellä ja näky fantastisena pinnalta katsottuna. Astellesani pinnalla huomaan kaiken olevan jäässä..täh? Ehkäpä paras biisi tällä prokkiksella.
0   +1 +2
 
Napalmizer 10.11.2007
Loppupuoli kuulosti Ur-Quan Mastersin musiikilta :D
0   +1 +2
 
Doc* 10.11.2007
Tämä oli ihan miellyttävää ja kiinnostavaa kuunneltavaa. Alkupuoli oli säännöllinen, pelkistetty, melkein konseptuaalinen tai sarjakuvamainen pelkistyneisyydessään. Ihan alussa kuulostaa vähän kuin laivojen torvilta satamassa tai miksei yhtä hyvin avaruusaseman lastaustilan ääniltä. Monet pitkät tauot lisäsivät eriteltyä, puoliabstraktia tunnelmaa. Loppupuolella tulee sitten vauhdikkaampaa menoa, joka ei kuulostanut minulle aivan yhtä kiinnostavalta kuin alkupuoli, jännitys ja arvoituksellisuus vähän purkautui siellä. Mutta kiinnostavaa joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
10
Alku rakentuu jännästi... Uranusmaisemia rakentuu päässä aika hienoon tahtiin...

Nyt olen kuunnellut jo vähän aikaa... Noin kymmenen minuuttia ja biisi edelleen rakentaa itseään outoa on se kuinka koko ajan miettii mitä hemmettiä tulee seuraavaksi...

Kolmentoista minuutin päästä olemmekin jo pudonneet tukevasti Uranuksen pinnalle ja koemme Uranuksen juhlaa... Mielenkiintoista on elämä Uranuksella vähän tanssia ja vähän abstraktismia...

Ehdottomasti erilainen teos Beggarilta toisaalta on hän jo tämän tyyppisiä tehnyt, mutta tämä oli ihan uutta tasoa!!!

Kiitoksia Beggarille kappeleesta tälle projektille...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta