Neptunus

17:00

Doc & Lena Selyanina

Tämän Neptunus-biisin lähtökohtana oli Lena Selyaninan teemaa varten soittama upea impressionistinen pianoimprovisaatio "sävellajeista sinisimmässä" eli Gis-mollissa. Tämän improvisaation ympärille rakensimme sitten erilaisista ambienteista aineksista äänimailman, jonka voisi tulkita vaikkapa luotaimen laskeutumisen kaltaiseksi symboliseksi sukellukseksi läpi Neptunuksen unenomaisten, vaihe vaiheelta tiivistyvien kaasukerrostumien aina alas sen kiviseen ja metalliseen ytimeen saakka.

Audiofiileille: biisin 24bit/88.2kHz master versio on saatavana torrenttina Pirate Baysta.

Biisi löytyy myös artistisivultani, jonne kommentit ovat myös tervetulleita.

10.00   1039 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 15.12.2007
Eteeristä perinteisemmällä tyylillä avaruutta esittelevä teos. Aika avaruudellinen teos jossa todella hienoja elementtejä jaellaan.
0   +1 +2
 
10
Ytimessä ollaan, jäätä, kristallia, sumua, väreilyä... loputonta vaellusta.

Alkulähteillä, monikerroksinen sukellus läpi kaikkeuden, elvyttävä virtaus, jolla voi surffailla yli ajan ja ymmärryksen.

Helmi, jolla on oma värärhtelytaajuutensa.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 04.10.2007
Nyt löyty HELMI!!!
mä en aio kirjoittaa tähän mitään muuta, se vaan pilais tunnelman.
0   +1 +2
 
10
Finalize 04.10.2007
Aivan sanoinkuvaamattoman hieno biisi. Uskomattoman hienosti tulee alussa mieleen siniset kuvat, ja mieli sukeltaa läpi sinisen usvan meren syvälle tummuuden syvyyksiin.. En osaa kuvailla tätä. Tämä oli uskomaton kokemus. Aivan mahtava. Todella hieno kappale.. Sopii upeasti Neptunukseen! Kiitos!
0   +1 +2
 
10
Joo mää en tiedä, onko hyvä asia, että katsoo tietokone ruutua ja huohottaa ja päässä menee pitkä VAAAUUU... Omassa musassani se ei ole ikinä tarkoitus... Mutta sellanen ongelma mulle tulee kun kuuntelee näitä kahta taiteilijaa... Ja kyllähän tämä biisi menee sillä lailla kuin satelliitti joka tömähtää Neptunukseen... Tässä voi nähdä Neptunuksen ja sen muodot, liikkeet kauneuden ja todellakin sinisyys myös kuuluu tuolta... Mahtavaa...

Harmi kun näin hienoista biiseistä aina jää sanattomaksi...
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta